HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 6., vasárnap 2:24
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 4., péntek 18:05
Én is nagyon szeretem, az egyetlen sorozat amit elkezdtem és muszáj volt végignéznem, annyira tetszett.palesz77 írta:Hú, én imádom a Spartacust, egyik kedvenc sorozatom.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 4., péntek 18:02
hozzá vagyok szokva, hogy szinkronosan nézek kb mindent, pedig sokszor tervezem, hogy áttérek a feliratos verzióra, több okból is..palesz77 írta:Hú, én imádom a Spartacust, egyik kedvenc sorozatom.Remélem angolul nézed!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát mondjuk a hedonizmus fénykorában lehet durvább dolgok is voltak, mint manapság..
A csatajeleneteket meg tényleg kicsit szokni kell, enyhén túlzóak.. De szerintem nagyon eltalált sorozat lett, már 4-szer végignéztem..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 4., péntek 17:49
Hú, én imádom a Spartacust, egyik kedvenc sorozatom.hala real írta:Spartacus 01x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az első fele nem igazán fogott meg, és a csatajelenetek elég furcsák..![]()
de a vége az adta, mondjuk ki lehetett következtetni, hogy ez lesz.
ami még meglepett, hogy abban az időben is volt már orál....![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 4., péntek 17:41
Komolyan mondom, lehet belenezek.. Kivancsi vagyok milyen lehet az a CW sorozat, ami meg neked se tetszikAnis írta:Így az első olyan CW sorozattá vált, amit megnézve nem vagyok elégedett a látottakkal.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 4., péntek 17:35
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 3., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 3., csütörtök 17:41
én is azt érzem, hogy a got szintjét nem fogja megütni, de adok egy esélyt neki, mindjárt elkezdem, utána írok róla.Boky írta:én nem tudom garantálni, hogy a got után tetszeni fog a spartacus. nagyon szimplisztikus az egész, tényleg harc meg csöcsök, semmi extra, plusz a cgi annyira nevetségesen szar, hogy néha az amúgy látványos harcokat teljesen elrontja.
ne nézd meg mindenképp. ha tényleg érdekel az előzmény, akkor nézd, de szerintem szar volt.- Spartacus Gods of the Arena (ez egy 6 reszes spin-off, mindenkepp nezd meg)
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 3., csütörtök 17:35
ne nézd meg mindenképp. ha tényleg érdekel az előzmény, akkor nézd, de szerintem szar volt.- Spartacus Gods of the Arena (ez egy 6 reszes spin-off, mindenkepp nezd meg)
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 3., csütörtök 17:16
akkor adok neki egy esélyt.h3x0r írta:A Spartacus arrol szol, hogy harcolnak es dugnak. Mindkettot eleg surunKezdd el nyugodtan, tetszeni fog.
Ebben a sorrendben kell nezni:
- Spartacus Blood and Sand 1. evad
- Spartacus Gods of the Arena (ez egy 6 reszes spin-off, mindenkepp nezd meg)
- Spartacus Blood and Sand 2-3 evad
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 3., csütörtök 17:13
A Spartacus arrol szol, hogy harcolnak es dugnak. Mindkettot eleg surunhala real írta:a spartacus és a got között van hasonlóság? tehát ha a got tetszett, akkor ez is fog?
vagy esetleg pár sorozatot tudnátok ajánlani?
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 3., csütörtök 17:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 2., szerda 23:25
Hopsz, veletlenul letoroltemRealista24 írta:A mappád miatt meg megy az 1 hónap.
Jolvan na, azt hittem balf.sz voltam es nem figyeltem valamireBoky írta:nézd már végig az évadot aztán utána értetlenkedj
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 2., szerda 23:21
nézd már végig az évadot aztán utána értetlenkedjh3x0r írta: Vikings 2x9
A VB miatt megha egy kicsit lassabban is, de csak haladok vele.
Lehet hogy faradt voltam a korabbi reszeknel vagy csak nem figyeltem, ezert nem ertem, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Floki miert fordult Ragnar ellen? Korabban is voltak mar jelek hogy nincsenek olyan joba mint regebben. A testvere visszafogadasa miatt volt? Vagy hogy a papot jobban kedvelte Ragnar?
Valaki felvilagosithatna
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 2., szerda 23:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler nélkül nem tudok írni Flokiról.Valaki felvilagosithatna
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 2., szerda 23:17
De en igenferni írta:nyugodtan elkezdhetsz törölgetni, én nem nyomtam print screentRealista24 írta:Ha most törlöm a hszt, az bunkóság?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. július 2., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. július 2., szerda 22:21
úgy látszik most mindenkire lecsaptak én is ezért sz*pok ma.Holnap folytatom is a második évaddal, csak a kurva h'n'r miatt nem tudom letölteni.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 2., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 2., szerda 21:53
nyugodtan elkezdhetsz törölgetni, én nem nyomtam print screentRealista24 írta:Ha most törlöm a hszt, az bunkóság?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem