Pontosan.CS0ki írta:Miért ne lehetne teli a kassza? A bevételük közel annyi, mint a real madridé, ha most elmegy Puyol, VV, Xavi, akkor fizetési pénz is felszabadul, Sanchez eladásával jönni fog pénz is, Fabregast már eladták. Van még Song meg 1-2 másodvonalas figura, akit elpasszolnak, és gond nélkül megvan 80-90 milliós bevétel. Egy Barca szintű klubnak meg bőven van annyi pénze, hogy nyaranként eldurrancson 50-60 milliót alsó hangon. Tehát ha Suarezre el is megy 90, az összes költésük lesz 130. Még jut egy középső védőre is pénz.Két kapus, Rakitic, Suarez... és még ők gondolják, hogy mi túlzásokba esünk. Kár, hogy nekünk pénzünk is van túlzásokba esni, de nekik aztán biztosan nincs tele a kassza.
Nem tudom minek annyit fikázni a Barcát egyébként is. Kellett nekik csatár? Kellett. Mi vettünk Bale-t 90 milláért? Akkor ők mért ne vehetnének Suarezt ugyanannyiba? Majd vesznek védőt is, Marquinhosra felhúzzák a piros-sárga csíkos mezt, aztán hirtelen eladja a PSG.
Nekem egyébként LE szimpatikus figura, kíváncsi vagyok mit hoz majd ki a katalán bandából. Igazából a fogas is szimpatikus a vérengzős napjain kívül, sajnálom, hogy most majd rosszakat kell kívánjak neki (majd be kell szerezni egy ilyen harapós emotikont
Szóval csak azt akarom mondani, hogy utáljuk persze a katalánékat, de nem kell éppen ennyire elfogult lenni.