Taktikai háború (Legyél Xabi)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
De hát nem lehet mindenkit megvenni, más csapatokba is kellenek játékosok. Az elég Bayernes lenne, ha megvennénk

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
és azt is hozzá kell tenni, hogy elég jól osztogat is. védők mögé, pontosan, emberhez.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Guti: “Úgy gondolom, hogy James remekül együtt tudna játszani Cristianóval, Bale-lel és Benzemával. Nagy tehetség.” Forrás: Madridom.hu
Igen,ez oké,de vigyázni kell a nehezen felépitett egyensúlyra,nem lehet megint majd orrnehéznek lenni,nem véletlen isco kevesebb játékperce sem.
Nekem egyébként tetszik a kölyök,két dolog ami megfogott benne,egyik a balosa,ilyen rúgótechnikája nem nagyon van jelenleg jobb senkinek sem, a másik az üresbemozgásai,ez élmény....az nagyon komoly. Ahogy lemozog,leválik a védőkről,azok az ütemek ahogy felgyorsitást indit és kéri,az akkora segitség egy eszes kp-snak,mint pl guti volt,mintha emberelőnyben lennénk. Nem tudom mi lesz belőle,de ez a két tulajdonsága kiemelkedő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
28 éves játékos, hosszú kihagyás után 50 milla. Inkább megvehettük volna Suarezt 80ér... Még azt se lehet tudni ,h a sérülése után ,hogy fogja bírni.attareal írta:Akkor kezdhetsz rajta nevetni. Remélem megússzuk 35-el. De még a 40-nél is örülnék.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ne a pénz-t nézd, hanem a játéksok számát. Meg hogy mennyi minuszba leszünk.chronic írta:
Főleg ha érkezik Falcao 50-ért, Kroos 25-ért, Gustavo további 25-ért. És máris 100 misinél járunk. Persze ez Real viszonylatban inaktiv mód..

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Akkor kezdhetsz rajta nevetni. Remélem megússzuk 35-el. De még a 40-nél is örülnék.volt írta:Az vicc ha Falcaoért 50milliót fizetünk...
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Főleg ha érkezik Falcao 50-ért, Kroos 25-ért, Gustavo további 25-ért. És máris 100 misinél járunk. Persze ez Real viszonylatban inaktiv mód..Gascoigne írta:Szalagcím: Visszanyal a fagyi. Az elmúlt tíz év sorozatos túlköltekezései miatt súlyos válságban a Real, jól mutatja ezt idei aktivitásuk is az átigazolási piacon.Kercsó írta:Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szalagcím: Visszanyal a fagyi. Az elmúlt tíz év sorozatos túlköltekezései miatt súlyos válságban a Real, jól mutatja ezt idei aktivitásuk is az átigazolási piacon.Kercsó írta:Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Az vicc ha Falcaoért 50milliót fizetünk...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem hinnem, hogy a khedira, morata, casemiro harmasert kapnank 70et, egy 60 meg esetleg. Azt a tizest meg Falcaobol kene lefaragni.
Nem illik.
-
aláírnám. Még egy kp fog jönni a Castillából, mert ez csak 22. Lehet Jose Rodríguez lesz az. Jó lenne pótolni az elment Castillásokat.tubatibi írta:Nagy valószínűséggel ez a keret lesz a következő szezonban:
Kapusok: Iker Casillas, Diego Lopez, Jesus
Védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Nacho, Coentrao, Marcelo
Középpályások: Illarramendi, Xabi Alonso, Luis Gustavo, Toni Kroos, Modric, Di Maria, Isco
Támadók: Bale, Jesé, Falcao, Benzema, Cristiano Ronaldo
Nem gyenge keret az biztos, megfelelő frissítés is megvan. Bár Pogbát nagyon sajnálnám, ha nem érkezne.

Tehát akkor:
Játékos-Távozó/Érkező-Ár
Luis Gustavo-É- -25M
Toni Kroos-É- -25M
Radamel Falcao-É- -50M
Álvaro Morata-T- +25M
Sami Khedira-T- +35M
Casemiro-T- +10M
Garay-T- +7M
Össz.: -23M
Nem is olyan rossz. Csak DM maradjon.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
Nagy valószínűséggel ez a keret lesz a következő szezonban:
Középpályások: Illarramendi, Xabi Alonso, Luis Gustavo, Toni Kroos, Modric, Di Maria, Isco
Nem gyenge keret az biztos, megfelelő frissítés is megvan. Bár Pogbát nagyon sajnálnám, ha nem érkezne.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
2011-ben Coentrao mellett erkezett meg Varane, Sahin es Callejon is.Galacticos írta:volt egy szezonunk amikor csak modric jött.Kercsó írta:Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le.
előtte meg asszem csak coentrao, de ebbe nem vagyok biztos.
2008 nyarán meg az amúgyis bivaly kerethez csak vdv csatlakozott.![]()
2 eve pedig valoban csak Modricert adtunk penzt, raadasul par eladassal ki is hoztuk 0-ra az atigazolasi szezont (granero, canales, lass, sahin, gago, altintop).
- Galacticos
volt egy szezonunk amikor csak modric jött.Kercsó írta:Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le.
előtte meg asszem csak coentrao, de ebbe nem vagyok biztos.
2008 nyarán meg az amúgyis bivaly kerethez csak vdv csatlakozott.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Az milyen feeling lesz, mikor a szeptemberi átigazolásokat értékelő nso cikkben külön kiemelik, hogy a Real Madrid az elmúlt 10 év legalacsonyabb piaci mozgását bonyolította le.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem nem...ez nem Perezékre vall.
Jönni fog Pogba

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem nem...ez nem Perezékre vall.
Jönni fog Pogba

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
én tuti rendelek egy Kroos mezt, jelentsék már be a csávót.Galacticos írta:én annyira nem csípem kroost, nincs vele semmi bajom nem azt mondom. jó játékos, nagyon jó játékos, elit játékos, de mikor megnézem a bemutatását nem fog megfordulni a fejembe hogy húú bazdmeg egy ilyen kroos mez kell nekem.

valóban, egy Kroos-Falcao duóval én is tökéletesen elégedett lennék, illetve még a nyár végén egy Pogba csak hab lenne a tortán.
- Galacticos
igen az nagy minőségi előrelépés volt, de abban a csapatban még bőven voltak lyukak.Gascoigne írta:2009 nyara Cristiano&Kaká&Benzema&Xabi&Arbeloa&Garay az mi volt? én szivárványt hánytam két hónapig
ha meg idén jön kroos meg falcao és marad dimaria, akkor ebbe a keretbe nem lesz lyuk.

én annyira nem csípem kroost, nincs vele semmi bajom nem azt mondom. jó játékos, nagyon jó játékos, elit játékos, de mikor megnézem a bemutatását nem fog megfordulni a fejembe hogy húú bazdmeg egy ilyen kroos mez kell nekem.

falcaonak viszont kurvára fogok örülni, már az atmából nekünk kellett volna elhozni.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
2009 nyara Cristiano&Kaká&Benzema&Xabi&Arbeloa&Garay az mi volt? én szivárványt hánytam két hónapigR.M.C.F írta:ateeemadrid írta:minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.
khedira, morata out
kroos, falcao in
keep it simple.
Csodálatos lenne. Ez az első év a madridista "életemben" amikor összhangban van a klub a magam igényeivel. Pont oda ahová szerintem kell,és azokat akiket én is preferálok....ilyen még nem volt.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ateeemadrid írta:minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.
khedira, morata out
kroos, falcao in
keep it simple.
Csodálatos lenne. Ez az első év a madridista "életemben" amikor összhangban van a klub a magam igényeivel. Pont oda ahová szerintem kell,és azokat akiket én is preferálok....ilyen még nem volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ateeemadrid
minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.
khedira, morata out
kroos, falcao in
keep it simple.
khedira, morata out
kroos, falcao in
keep it simple.