Elektronika
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Elektronika
Eddig is tervben volt már, de tegnap este biztossá vált, hogy új telefont kell vennem, mivel egy kedves bácsi/néni ellopta az xperia minimet. A motivációt egyébként rohadtul nem értem, eladni jóáron nem tudja, ha meg használni akarja, akkor jó nagy balhere hogy pont ezt lopta el. Viszont szerencsére elég sok fontos telefonszámtól és jegyzettől megfosztott engem, hogy kapná be a fülemet.
Szóval a hsz lényegi része: Szeretnék telefont venni, de rohadtul nem értek a lovakhoz. Annyi kikötésem lenne, hogy minél jobb képeket csináljon, és lehetőleg legyen rajta vaku (mármint zseblámpa funkció, mert az hasznos), meg egy qwerty billentyűzetet is tudnék értékelni. Minél olcsóbb, annál jobb lenne. Milyen márkából érdemes választani? 50 ezernél többet biztos hogy nem lennék hajlandó kiadni érte, de mondom, minél olcsóbb, annál jobb. Szóval tudnátok ajánlani valamit?
Szóval a hsz lényegi része: Szeretnék telefont venni, de rohadtul nem értek a lovakhoz. Annyi kikötésem lenne, hogy minél jobb képeket csináljon, és lehetőleg legyen rajta vaku (mármint zseblámpa funkció, mert az hasznos), meg egy qwerty billentyűzetet is tudnék értékelni. Minél olcsóbb, annál jobb lenne. Milyen márkából érdemes választani? 50 ezernél többet biztos hogy nem lennék hajlandó kiadni érte, de mondom, minél olcsóbb, annál jobb. Szóval tudnátok ajánlani valamit?
igen, utána hangos navigáció nincs benne.Sierra írta:Playen látom fent van, le is szedtem, de jól látom, hogy ez csak 7 napos próbaverzió?Realista24 írta:vagy pont kitalálják, hogy fizetős lesz. Inkább nem.
tick. tick. tick.
- mocsok
köszi a telótippeket, lehet tudok venni elég jó áron egy note 3-t. ha az összejön akkor az lesz.
MOCSOK, SENKI NEM KÉRDEZTE!
MOCSOK, SENKI NEM KÉRDEZTE!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
bizonybizony. mondjuk nekem még csak 1 hónapja van meg, de nagyon csecse darab. nem is akartam új telefont, mert fél év után úgyis megesz a fene ha nem drágáért veszem, de telenornál a hűségem mellé ez volt a legjobb ár/érték arányban és így simán belemetszett a közömbösségi görbémbe.Sierra írta:Samsung Galaxy SIII.mocsok írta:nyár végén szeretnék telót venni.
nagyon max 100-ért. ötletek? (tmobil)
mástéma.
szeptembertől szeretnék elektronikusan jegyzetelni és elkezdtem kacérkodni a gondolattal hogy beszerzek egy táblát. persze az etalon a sony möbius, de ezek a zsibenyákok képesek voltak belőni 1000 dollárra a gépet. jóviccvolt. most úgy néz ki, hogy samsung note 10.1-gyel, esetleg ugyanebből a 2014 editionnal szemezek. valakinek van tapasztalata amúgy ebben a digitálisjegyzetelős témában? vagy úgy egyáltalán a nagyobb táblákról mi a vélemény?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom hogy most milyen. Nekem 30 napos próba volt, lejárt es most kis betűvel kiírja minden indításkor, hogy próba lejárt. Aztán ennyi, ugyanúgy működik.Sierra írta:Playen látom fent van, le is szedtem, de jól látom, hogy ez csak 7 napos próbaverzió?Realista24 írta:vagy pont kitalálják, hogy fizetős lesz. Inkább nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Szerintem először takarítsd ki a belsejét, lehet az lesz a gond, meg esetleg egy újrapasztázás. Nem olyan erőmű ez, hogy forrónak kéne lennie. Persze ettől még lehet forró, ha típushiba. Abban az időben elég jellemző volt az acer-re. Nekem is van egy 5-6 éves hp-m, és nem melegszik soha 50-60 fölé, csak tisztán kell tartani.Sierra írta:Ilyen laptopról lenne szó, fingom sincs melyiket lenne érdemes venni.Acer Aspire 5715z.
Aztán, ha ez megvan, és nem javulna próbáld ki mindegyiket. Szerintem XL, CMC3, U3 sorrendben mehet. Úgyis vissza lehet küldeni, ha nem jó.
Playen látom fent van, le is szedtem, de jól látom, hogy ez csak 7 napos próbaverzió?Realista24 írta:vagy pont kitalálják, hogy fizetős lesz. Inkább nem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, nem offline térkép gyűjtés a hobbim :Đaz úgy szépha mindet használtad (és mért ne használtad volna) akkor valamit jól csinálsz. gj
Igazából egy-kettőt törölhetnék, mert ritkán kell, de akkor meg újra leszedni...vagy pont kitalálják, hogy fizetős lesz. Inkább nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az úgy szépRealista24 írta:Ciprus, UK, franciák, írek, németek, olaszok, spanyolok, és kis hazánk.csabi* írta:ember akkor neked hány ország térképe van meg?![]()
Ebből három 500 felett van, meg van 300-as is.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ciprus, UK, franciák, írek, németek, olaszok, spanyolok, és kis hazánk.csabi* írta:ember akkor neked hány ország térképe van meg?

Ebből három 500 felett van, meg van 300-as is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Magyarország 34,5 mega.csabi* írta:elég nekem mo. térképe is. az gondolom 500mb-ból megvan?Realista24 írta: Attól is függ, hogy hány ország térképét kapod le, nekem 2,5 giga.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
elég nekem mo. térképe is. az gondolom 500mb-ból megvan?Realista24 írta: Attól is függ, hogy hány ország térképét kapod le, nekem 2,5 giga.

Ilyen laptopról lenne szó, fingom sincs melyiket lenne érdemes venni.
Acer Aspire 5715z.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Attól is függ, hogy hány ország térképét kapod le, nekem 2,5 giga.csabi* írta:gondolom ez van androidra is, mennyi helyet foglal?Realista24 írta: Szedd le a Sygic-et, patent offline térkép.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
gondolom ez van androidra is, mennyi helyet foglal?Realista24 írta: Szedd le a Sygic-et, patent offline térkép.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mégsem olyan fontos, tudnál nekem konkrét terméket mutatni? Aqua vagy Ipon kéne akkor nekem.
Innen kéne vennem (mármint MM), mert itt van kedvezményem.Anyaka írta:Inkább egy NOTEPAL XL, vagy CMC3. Persze függ attól, hogy hol vannak a szellőző nyílásai a gépnek.