Elektronika
Re: Elektronika
Mégsem olyan fontos, tudnál nekem konkrét terméket mutatni? Aqua vagy Ipon kéne akkor nekem.
Innen kéne vennem (mármint MM), mert itt van kedvezményem.Anyaka írta:Inkább egy NOTEPAL XL, vagy CMC3. Persze függ attól, hogy hol vannak a szellőző nyílásai a gépnek.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Inkább egy NOTEPAL XL, vagy CMC3. Persze függ attól, hogy hol vannak a szellőző nyílásai a gépnek.Sierra írta:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szedd le a Sygic-et, patent offline térkép.tubatibi írta:iPhone-ra melyik a legjobb navigációs alkalmazás? Jólenne, ha ingyenes lenne, bőven elég Magyarország térképe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
iPhone-ra melyik a legjobb navigációs alkalmazás? Jólenne, ha ingyenes lenne, bőven elég Magyarország térképe.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Samsung Galaxy SIII.mocsok írta:nyár végén szeretnék telót venni.
nagyon max 100-ért. ötletek? (tmobil)

Mondjuk nem nagyon tudom ebben az árkategóriában milyen telók vannak még. Vagy esetleg S4 mini, azt is sokan dícsérik.
Nekem meg lenne egy kérdésem, az alábbi 3 notebook hűtő közül melyiket érdemes megvenni?
1
2
3
Itthon úgy tudom, a hangos navigáció nem működik a BB térképével.portillo írta:Nekem amit néztem kb. a Google Maps és a Drive hiányozna, a többi nem tűnik nagy veszteségnek. Viszont valami navigációs térképalkalmazás gondolom van rajta, csak nem tudom milyen. Azért az hiányozhat esetenként.dodi írta: nincs tapasztalat, de kevés az alkalmazás rá. apk-t ugyan tudsz telepíteni, de attól még, h android alatt megy, bb alatt rengeteg bug előjöhet. de facebook, viber vannak rá, még ha kicsit szegényebb is (pl facebook), ha nincsenek extra alkalmazáskívánságaid, nem rossz készülék.
Mindenesetre holnap bemegyek a Mammutba ott elvileg van raktáron, aztán megnézem magamnak.
Meg kikérdezem az eladót, aki valószínűleg semmit sem fog tudni.
GMaps-ből csak valami régi verzió fut, Waze elvileg megy. Talán van még valami alternatíva, annak nevére nem emlékszem.
tick. tick. tick.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nekem amit néztem kb. a Google Maps és a Drive hiányozna, a többi nem tűnik nagy veszteségnek. Viszont valami navigációs térképalkalmazás gondolom van rajta, csak nem tudom milyen. Azért az hiányozhat esetenként.dodi írta: nincs tapasztalat, de kevés az alkalmazás rá. apk-t ugyan tudsz telepíteni, de attól még, h android alatt megy, bb alatt rengeteg bug előjöhet. de facebook, viber vannak rá, még ha kicsit szegényebb is (pl facebook), ha nincsenek extra alkalmazáskívánságaid, nem rossz készülék.
Mindenesetre holnap bemegyek a Mammutba ott elvileg van raktáron, aztán megnézem magamnak.
Meg kikérdezem az eladót, aki valószínűleg semmit sem fog tudni.

Szégyen a kukás, de hasznos.
- chosenone46
szerintem úgy gondolta, hogy egy közép vagy alsókategóriás androidot oda-vissza aláz gyorsaságban egy windows phone.dodi írta:milyen köröket?
viszont,szerintem egy felsőkategóriás androidra nem biztos, hogy köröket verne, de kiismerhetőbb az biztos.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
milyen köröket?@Sonny írta:Lumia 925, a windows rendszer köröket ver az androidra,emellett elég jó minőségű maga a készülék is.mocsok írta:nyár végén szeretnék telót venni.
nincs tapasztalat, de kevés az alkalmazás rá. apk-t ugyan tudsz telepíteni, de attól még, h android alatt megy, bb alatt rengeteg bug előjöhet. de facebook, viber vannak rá, még ha kicsit szegényebb is (pl facebook), ha nincsenek extra alkalmazáskívánságaid, nem rossz készülék.portillo írta:Én nagyon szemezek most a Blackberry Z10-el.
Vágom, hogy a cég elég nagy bajban, habár az utóbbi negyedévben már pozitív lett a mérleg, viszont a 10.2-es rendszer elvileg már támogatja az android appokat is, és az ára most nagyon alacsony, és nekem kifejezetten bejön az oprendszer maga. Van valakinek tapasztalata vele?
tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Casillas, Benzema, Ramos, Marcelo
Sziasztok!
Ma rendeltem meg az Sony Z2-t és mivel ajándékba kapok mellé egy Smart Lens-t és egy Brazucat, gondoltam legyen teljes a kép és rendelnék mellé egy Sony SmartWatch-ot vagy SmartBandet. Már ha használhatóak.
Van esetleg valakinek tapasztalata ezekről? Tesztet olvastam róluk, de személyes felhasználói tapasztalat jobban érdekelne
Ma rendeltem meg az Sony Z2-t és mivel ajándékba kapok mellé egy Smart Lens-t és egy Brazucat, gondoltam legyen teljes a kép és rendelnék mellé egy Sony SmartWatch-ot vagy SmartBandet. Már ha használhatóak.
Van esetleg valakinek tapasztalata ezekről? Tesztet olvastam róluk, de személyes felhasználói tapasztalat jobban érdekelne

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem gagyi volt barinőmnek volt olyanja és hát nagyon nem jött be lassú,gyenge.. óccó kinai
szerk.: ja de lehet csak általánosítom a márkát úgyhogy ne adj a véleményemre .. gecinagy sonyfan vagyok
szerk.: ja de lehet csak általánosítom a márkát úgyhogy ne adj a véleményemre .. gecinagy sonyfan vagyok

- portillo
- Kapcsolat:
Jahát, a Z1 kétszer annyiba kerül, más kategória, de ha a magasabb ár mellett döntök, akkor egyértelmű.csabi* írta:mindenképp z1, semmiképp huawei
A hüvellyel miabaj?
- portillo
- Kapcsolat:
Én nagyon szemezek most a Blackberry Z10-el.
Vágom, hogy a cég elég nagy bajban, habár az utóbbi negyedévben már pozitív lett a mérleg, viszont a 10.2-es rendszer elvileg már támogatja az android appokat is, és az ára most nagyon alacsony, és nekem kifejezetten bejön az oprendszer maga. Van valakinek tapasztalata vele?
A másik opcióm a Huawei G6, az ár ugyanaz (erről is jöhetnek vélemények) A többi hasonló kategóriás teló nekem már túl nagy, 4,5-ös kijelző fölé nem nagyon mennék.
Aztán lehet, hogy úgy döntök, h gazdagabb vagyok, és beruházok egy Xperia Z1 Compact-ra, az jelenleg minden szempontból tökélesnek tűnik számomra.
A másik opcióm a Huawei G6, az ár ugyanaz (erről is jöhetnek vélemények) A többi hasonló kategóriás teló nekem már túl nagy, 4,5-ös kijelző fölé nem nagyon mennék.
Aztán lehet, hogy úgy döntök, h gazdagabb vagyok, és beruházok egy Xperia Z1 Compact-ra, az jelenleg minden szempontból tökélesnek tűnik számomra.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Köszi srácok, de ezzel a hangerő + bekapcsolással sem sikerült megoldani, csak annyit értünk el, hogy kikapcsolt, bekapcsolt simán, de semmi változás nem történt. Esetleg mi csinálunk rosszul valamit?

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Lumia 925, a windows rendszer köröket ver az androidra,emellett elég jó minőségű maga a készülék is.mocsok írta:nyár végén szeretnék telót venni.
- mocsok
nyár végén szeretnék telót venni.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Kikapcsolás, majd hangerő+bekapcsoló gomb lenyomva tartás, és formázás biztos beválik.Pipita írta:Srácok, elég okos voltam ahhoz, hogy haver telóját picit tönkrebasszam. Ezt a billentyűzár kombót túl sokszor csesztem el, eleinte csak fél perceket kellett várni, de most már a google accountot kéri, amibe viszont nem tud bejelentkezni, tudja a nevét meg a jelszavát is, az én telómról be is lépett a gmailjébe, de a telefonja valamiért nem engedi be... vaélami megoldást tudtok mondani, hogy lehetne újra életet lehetlni a telóba? Egy LG Optimus Black P970-ről van szó egyébként.

Megelőztek. A videón is az van.
https://www.youtube.com/watch?v=YdGGuhVDch4 ?Pipita írta:Srácok, elég okos voltam ahhoz, hogy haver telóját picit tönkrebasszam. Ezt a billentyűzár kombót túl sokszor csesztem el, eleinte csak fél perceket kellett várni, de most már a google accountot kéri, amibe viszont nem tud bejelentkezni, tudja a nevét meg a jelszavát is, az én telómról be is lépett a gmailjébe, de a telefonja valamiért nem engedi be... vaélami megoldást tudtok mondani, hogy lehetne újra életet lehetlni a telóba? Egy LG Optimus Black P970-ről van szó egyébként.