Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Komoly erősítés, (ha igaz) ennyi pénzért ajándék egy ilyen játékos. Pláne, hogy Khedirát többért fogjuk eladni.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kroos. örülök. erősebb lesz a középpálya.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:Miben nyilvanul meg az hogy a citynel csak neveket vesznek? Fernando jott eddig aki picit megbizhatobb mint javiG es erkezik egy egetoen fontos posztra benatia/mangala. Egyik sem nagy nev. Pellegrini okosan csinalja a dolgat. Pantimilon elment es most a helyere szeretnek willyt akirol mind tudjuk hogy kicsit jo kapus. Hart melto vetelytarsa lehet. Ja es jott egy sagna aki zabaleta vetelytarsa es nem egy betegagy richards aki 2 meccset jatszott tavaly. Pedig birom richardsot.
Pellegrini egy éve van ott... azelőtt 3-4 éven keresztül megvették az éppen adott hozható nagy nevet. Mindegy, hogy milyen poszt

Valami más esetleg?

ZIDANE
De hat mindegy is hany eves mert a nullaperces szezont hozo romero koroket ver caballerora

csak én éltem olyan tévhitben, hogy Caballero már közelebb van a 40hez, mint a 30hoz?
most megnéztem, erre 32

most megnéztem, erre 32

Arról nem beszélve, hogy pont a gyenge teljesítménye miatt adnák el Casillas-t, mivel lennének előrébb....?h3x0r írta:Nem hinnem hogy odavisznek az angol bajnoksagba egy 185 centi magas kapust, akinek pont a beadasokkal van a legnagyobb problemaja.
Miben nyilvanul meg az hogy a citynel csak neveket vesznek? Fernando jott eddig aki picit megbizhatobb mint javiG es erkezik egy egetoen fontos posztra benatia/mangala. Egyik sem nagy nev. Pellegrini okosan csinalja a dolgat. Pantimilon elment es most a helyere szeretnek willyt akirol mind tudjuk hogy kicsit jo kapus. Hart melto vetelytarsa lehet. Ja es jott egy sagna aki zabaleta vetelytarsa es nem egy betegagy richards aki 2 meccset jatszott tavaly. Pedig birom richardsot.
- h3x0r
Nem hinnem hogy odavisznek az angol bajnoksagba egy 185 centi magas kapust, akinek pont a beadasokkal van a legnagyobb problemaja.
- KAG
nmate írta:Citynek gyakorlatilag nincs kapusa, valami Hart nevű srácot védetnek meccsről meccsre.
Pontosan... nem mellesleg pedig megmaradt az az átigazolási politikájuk, hogy, ha mozdítható egy nagyon nagy név arra rámennek azért.

ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Citynek gyakorlatilag nincs kapusa, valami Hart nevű srácot védetnek meccsről meccsre.
- KAG
Ikernek van akkora médiaértéke, hogy simán visszahoz 10-20 millió körül egy csapatnak
Innentől kezdve az a 30 már csak tíz.
És mint írták a PSG érdeklődött iránta. De szerintem, ha arról van szó City is vinné bőven

Innentől kezdve az a 30 már csak tíz.
És mint írták a PSG érdeklődött iránta. De szerintem, ha arról van szó City is vinné bőven
ZIDANE
Elvilweg a psg erdeklodott iranta de en nem tudom elhinni hogy egy 33 eves kapusert barki is adna min 25 milliot. Egyszwruen nem jon vissza a penz
- h3x0r
Csak kivancsisagbol, kinek adnad el?KAG írta:-Ikert eladnám, idén még kapnánk érte 30 millió körül. Sajnos 1-2 év múlva már esélytelen, s lehet, hogy neki is jót tenne a váltás akárcsak Raúlnak.
Nyilvánvaló, hogy Casillas helyzete szüli a bonyodalmat, de egyszerűen irreális az eladása. Hogyan képzelitek el:
Perez küld egy sms-t, hogy bocs Iker, de majd pakolj össze, mert eladnánk...?
Egy klublegendát nem szoktak ilyen szinten selejtezni, ezt senki sem gondolhatja komolyan. Ha padra szorul mert hosszú ideje nem megy neki, az rendben van. Ha öregszik, és nem képes a legnagyobb teljesítményre (pl. Raúl), az rendben van. Viszont egy jó korban lévő, nagyobb sérülésekkel nem rendelkező, saját nevelésű ikont majd elpasszolunk 30-ba, mert Jan Oblak/Navas/Casilla ki tudja meddig elérhető még, hát, nem tom, erről inkább nem írom le mi jut eszembe. Olyan dolgokra ki sem térve, hogy vajon Ramos és a többiek mennyire üdvözölnék a döntést, mindegy...
Más kérdés lenne az, ha Casillas magától akarna lelépni, de az ő jelleméből nem nézem ki, hogy újra egy top csapathoz igazol, hamarabb megy el ő Katarba, vagy vonul vissza....
Egy biztos: Iker-nek mentális problémái vannak, amiket meg lehet oldani, ellenben ha két törött csuklója lenne, azt már kevésbé. Remélhetőleg a nyáron összeszedi magát, újult erővel vág neki a szezonnak, Lopez pedig hűséges típus, padozás miatt nem fogja kiverni a hisztit. Kettőjüknek még van 3-5 évük, annyi idő múlva is lesznek tehetséges, vagy még tehetségesebb kapusok, nem érzem égetőnek hogy bárkit a nyakukra hozzunk - amivel csak még több feszültség születne.
Perez küld egy sms-t, hogy bocs Iker, de majd pakolj össze, mert eladnánk...?
Egy klublegendát nem szoktak ilyen szinten selejtezni, ezt senki sem gondolhatja komolyan. Ha padra szorul mert hosszú ideje nem megy neki, az rendben van. Ha öregszik, és nem képes a legnagyobb teljesítményre (pl. Raúl), az rendben van. Viszont egy jó korban lévő, nagyobb sérülésekkel nem rendelkező, saját nevelésű ikont majd elpasszolunk 30-ba, mert Jan Oblak/Navas/Casilla ki tudja meddig elérhető még, hát, nem tom, erről inkább nem írom le mi jut eszembe. Olyan dolgokra ki sem térve, hogy vajon Ramos és a többiek mennyire üdvözölnék a döntést, mindegy...
Más kérdés lenne az, ha Casillas magától akarna lelépni, de az ő jelleméből nem nézem ki, hogy újra egy top csapathoz igazol, hamarabb megy el ő Katarba, vagy vonul vissza....
Egy biztos: Iker-nek mentális problémái vannak, amiket meg lehet oldani, ellenben ha két törött csuklója lenne, azt már kevésbé. Remélhetőleg a nyáron összeszedi magát, újult erővel vág neki a szezonnak, Lopez pedig hűséges típus, padozás miatt nem fogja kiverni a hisztit. Kettőjüknek még van 3-5 évük, annyi idő múlva is lesznek tehetséges, vagy még tehetségesebb kapusok, nem érzem égetőnek hogy bárkit a nyakukra hozzunk - amivel csak még több feszültség születne.
- h3x0r
Keylor Navas 15 December 1986 (age 27)ferni írta:de Casilla mivel lenne jobb, mint Keylor?KAG írta: -Jövőre meg nekiugranék a szezonnak egy Lopez-Casilla párossal.
Tíz milliót bőven megér, hogy kipróbáljuk.
én ahányszor láttam Keylort én annyiszor voltam oda-vissza érte és még fiatalabb is, mint Casilla, bár nem sokkal![]()
Casillát is láttam, de nem voltam közel sem annyira lenyűgözve, mint Keylortól...
Kiko Casilla 2 October 1986 (age 27)
Ja, tenyleg fiatalabb is, mint Casilla, bar nem sokkal

Azt nem tudom mivel jobb, de sajat neveles feleseg es egy 10-esbol biztosan megvan.

- KAG
Csak annyival, hogy Keylort tízért nehéz lenne mozdítani.de Casilla mivel lenne jobb, mint Keylor?
én ahányszor láttam Keylort én annyiszor voltam oda-vissza érte és még fiatalabb is, mint Casilla, bár nem sokkal![]()
Casillát is láttam, de nem voltam közel sem annyira lenyűgözve, mint Keylortól...
Keylor meg szvsz Lopeznél nem jobb... ahhoz meg kevés, hogy NR1 kapusunk legyen bármikor is másrészről meg ő is egy alacsony, reflex kapus.
Tehát nem nagyon lehetne rá alapozni hosszú évekig.
ZIDANE
most mi a baj?Kerlon írta:adjatok már neki ezért egy warnt, köszi.ferni írta:Casilla is 28 lesz idén... meg én biztos nem igazolnám őt le.
meg ugye utána elég nehéz is lenne valahonnan szerezni egy Casill nevezetű utódot is....![]()

de Casilla mivel lenne jobb, mint Keylor?KAG írta: -Jövőre meg nekiugranék a szezonnak egy Lopez-Casilla párossal.
Tíz milliót bőven megér, hogy kipróbáljuk.
én ahányszor láttam Keylort én annyiszor voltam oda-vissza érte és még fiatalabb is, mint Casilla, bár nem sokkal

- KAG
Szerintem esélytelen, hogy újra láthassunk valaha is egy klasszis Ikert.
Nem azt mondom, hogy annyira szar, hogy elküldeném... csak jobb lenne most 30 körül mint két év múlva 5-10 körül.
Hatalmasakat bakizott Iker akkortájt.
Nem azt mondom, hogy annyira szar, hogy elküldeném... csak jobb lenne most 30 körül mint két év múlva 5-10 körül.

Annó még Van Nistelrooy_17 néven voltam fent... lehet valaki emlékszik még, de én már akkor is "vigadtam" emiatt.Azért abban van némi irónia, hogy mikor Mou padoztatta Iker-t, páros lábbal zavarta volna el a többség, most meg "Oblak-okról" fantáziálunk, és könnyedén passzolnánk el némi extra zsé reményében...
Hatalmasakat bakizott Iker akkortájt.
ZIDANE
Ui: én valahol abban bízom, hogy Carlo-val leülnek megbeszélni a helyzetet, és újult erővel lehoz egy tisztességes szezont.tucsoki írta:Azért abban van némi irónia, hogy mikor Mou padoztatta Iker-t, páros lábbal zavarta volna el a többség, most meg "Oblak-okról" fantáziálunk, és könnyedén passzolnánk el némi extra zsé reményében...
Azért abban van némi irónia, hogy mikor Mou padoztatta Iker-t, páros lábbal zavarta volna el a többség, most meg "Oblak-okról" fantáziálunk, és könnyedén passzolnánk el némi extra zsé reményében...