Innentől kezdve az a 30 már csak tíz.
És mint írták a PSG érdeklődött iránta. De szerintem, ha arról van szó City is vinné bőven
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 2., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 2., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 2., szerda 19:24
Csak kivancsisagbol, kinek adnad el?KAG írta:-Ikert eladnám, idén még kapnánk érte 30 millió körül. Sajnos 1-2 év múlva már esélytelen, s lehet, hogy neki is jót tenne a váltás akárcsak Raúlnak.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 2., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 2., szerda 18:52
Keylor Navas 15 December 1986 (age 27)ferni írta:de Casilla mivel lenne jobb, mint Keylor?KAG írta: -Jövőre meg nekiugranék a szezonnak egy Lopez-Casilla párossal.
Tíz milliót bőven megér, hogy kipróbáljuk.
én ahányszor láttam Keylort én annyiszor voltam oda-vissza érte és még fiatalabb is, mint Casilla, bár nem sokkal![]()
Casillát is láttam, de nem voltam közel sem annyira lenyűgözve, mint Keylortól...
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 2., szerda 18:49
Csak annyival, hogy Keylort tízért nehéz lenne mozdítani.de Casilla mivel lenne jobb, mint Keylor?
én ahányszor láttam Keylort én annyiszor voltam oda-vissza érte és még fiatalabb is, mint Casilla, bár nem sokkal![]()
Casillát is láttam, de nem voltam közel sem annyira lenyűgözve, mint Keylortól...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 2., szerda 18:40
most mi a baj?Kerlon írta:adjatok már neki ezért egy warnt, köszi.ferni írta:Casilla is 28 lesz idén... meg én biztos nem igazolnám őt le.
meg ugye utána elég nehéz is lenne valahonnan szerezni egy Casill nevezetű utódot is....![]()
de Casilla mivel lenne jobb, mint Keylor?KAG írta: -Jövőre meg nekiugranék a szezonnak egy Lopez-Casilla párossal.
Tíz milliót bőven megér, hogy kipróbáljuk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 2., szerda 18:39
Annó még Van Nistelrooy_17 néven voltam fent... lehet valaki emlékszik még, de én már akkor is "vigadtam" emiatt.Azért abban van némi irónia, hogy mikor Mou padoztatta Iker-t, páros lábbal zavarta volna el a többség, most meg "Oblak-okról" fantáziálunk, és könnyedén passzolnánk el némi extra zsé reményében...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 2., szerda 18:26
Ui: én valahol abban bízom, hogy Carlo-val leülnek megbeszélni a helyzetet, és újult erővel lehoz egy tisztességes szezont.tucsoki írta:Azért abban van némi irónia, hogy mikor Mou padoztatta Iker-t, páros lábbal zavarta volna el a többség, most meg "Oblak-okról" fantáziálunk, és könnyedén passzolnánk el némi extra zsé reményében...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 2., szerda 18:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 2., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 2., szerda 17:45
adjatok már neki ezért egy warnt, köszi.ferni írta:Casilla is 28 lesz idén... meg én biztos nem igazolnám őt le.
meg ugye utána elég nehéz is lenne valahonnan szerezni egy Casill nevezetű utódot is....
Szerintem a top10 már nagyon emberfüggő, de akik tényleg kiemelkednek manapság azt leírta nmate. A többieknél már nüanszok meg egyéni megítélések múlnak csak az elitből.attareal írta: Más:
Szerintetek melyik a világon a 10 legjobb kp-s?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 2., szerda 17:45
A lenyeg az, hogy kp-s legyenNika91127 írta:Milyen 10 kp-s? Védekező,irányító,szélső?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 2., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. július 2., szerda 17:19
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 2., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 2., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 2., szerda 16:42
az elején voltak gyengélkedései, de azóta stabil és határozott is. bakizni meg az összes bakizik többet-kevesebbetAnthony írta:Sok jó kapus van, nem kell pont a "nagy nevekre" ráugrani.
DeGea? Vicc, az mennyit bakizott a MU-ba, minek ő?
A legfontosabb egy kapusnál, hogy határozott legyen, és stabil formát hozzon.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 2., szerda 16:42
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. július 2., szerda 16:35
Na mennyit? Ez a kettő meg pont jellemző DDG-re.Anthony írta:Sok jó kapus van, nem kell pont a "nagy nevekre" ráugrani.
DeGea? Vicc, az mennyit bakizott a MU-ba, minek ő?
A legfontosabb egy kapusnál, hogy határozott legyen, és stabil formát hozzon.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem