Jó a kérdés.Kerlon írta:Csak annyit kérdeznék, hogy Lópezről gondoltad volna ezt? Mindig tudtuk, hogy jó kapus, de egyszer sem gondoltuk, hogy ő lesz az első számú kapusunk. Ráadásul Navas és Casilla pont jó korban lesznek ahhoz, hogy még sokáig komoly szinten tudjanak teljesíteni.

Őt már a Villarealos időszakában is tartottam olyan jó kapusnak,hogy egy top csapatban első számú legyen.
Viszont mikor vissza jött,akkor valóban nem gondoltam,hogy nálunk 1. számú lesz,mert akkor még arra számítottam vagy inkább reménykedtem benne, hogy Iker majd talpra fog állni és újra olyan formában lesz,mint amikor a világ legjobbjaként emlegették. Azt az Ikert nyilván senki nem szorította volna ki a kezdőből.
Végül is Navas és Cassilla is hasonló cipőben járnak,mint anno Diego,mert egy középcsapatban nyújtanak kiemelkedőt. Ami különbséget viszont mégis látok,hogy Lopez éveken át tudott úgy teljesíteni,ahogy.
Navasnál a most magunk mögött hagyott szezont mondanám szintlépésnek,szerintem a legtöbben idén figyeltek fel rá, nála még picit tartanék attól,hogy nehogy egy szezonos játékos legyen. Rajta látni azt amúgy,hogy igazán tehetséges,kérdés az,hogy tartósan képes-e ilyen szezonokat lehozni.
Cassilla ilyen szempontból valamivel meggyőzőbb nekem,mert ő már 2-3 éve teljesít ilyen jól, szóval rajta látszik,hogy konstans tudna teljesíteni,vele viszont az a problémám,hogy azt a pici extrát hiányolom tőle,ami igazán top kapussá tehetné.