ncore? Én régen onnan szedtem.Marci77 írta:Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le?a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék
)

OFF
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: OFF
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le?
a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék
)

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
van akinél még mindig az m1 megy a tv-be?
valami elképesztő milyen hamis az összes énekes, és ez vmi nagy koncert vagy mi
valami elképesztő milyen hamis az összes énekes, és ez vmi nagy koncert vagy mi

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elég ha csak Ő mondja!ziro4vr írta:Ha még jól is főz, ideje feleségül venni.Géci írta: Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket. A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba
. Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés
. Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk
. Alakùl a gyűjtemény

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha még jól is főz, ideje feleségül venni.Géci írta: Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket. A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba
. Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés
. Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk
. Alakùl a gyűjtemény

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéketTBone írta:Auchanba vettem ma egy tök fasza eredeti madridos bögrét1690-ért nem volt óccsó, de muszáj volt
divatoknak volt mellette még barcás és brazilos is :Đ

- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Auchanba vettem ma egy tök fasza eredeti madridos bögrét
1690-ért nem volt óccsó, de muszáj volt
divatoknak volt mellette még barcás és brazilos is :Đ

Nem kifejezetten holland, inkább RvN fan vagyok, de ha már hollandok akkor a maiak közül Robbent és RvP-t is bírom azért.messideco írta: Csak nem egy holland fanhoz van szerencsém?

Ezen a meccsen talált be a labdarúgás valaha volt legjobbja, KhediraRabiosa írta:Sport 2-n megy a hazai meccs ismétlése a Sociedad ellen.

nézze mindenki

ja amúgy Claudio Bravonak a Real 9 gólt tett el 2 meccs alatt a bajnokságban és az egyiknél még ő is adta a gólpasszt

Sport 2-n megy a hazai meccs ismétlése a Sociedad ellen.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Regisztrációnál gondolkodtam a névválasztáson,majd kinéztem a konyhába és megláttam a konyhapultot. Ebből ez ugrott be. Ha wc-re megyek,akkor lehet,hogy kád,esetleg cuca néven futok'shutterisland írta:és te hogyan lettél kredenc ?![]()

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem az én nevem nem szorul sok magyarázatra...'shutterisland írta:lordgabinál meg zironál pl sosem jöttem volna rá, de soadrolinál is néztem, mikor írta eb-n, hogy ő meg system of a down roli.

Amúgy van ahol a Kisjoe-t használom, mert az unokabátyám hívott így, de Kikinek is elég sokszor szólítanak apa miatt.
A madridistán én voltam a Miklos0405

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
és te hogyan lettél kredenc ?
lordgabinál meg zironál pl sosem jöttem volna rá, de soadrolinál is néztem, mikor írta eb-n, hogy ő meg system of a down roli.

lordgabinál meg zironál pl sosem jöttem volna rá, de soadrolinál is néztem, mikor írta eb-n, hogy ő meg system of a down roli.

- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Ez?Galacticos írta:akkoriba volt egy kurva jó videó amit imádtam -azóta törölték youtuberól sajnos én meg nem töltöttem le- az volt a címe hogy los galacticos when they were king.'shutterisland írta:talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?
az én nickem ugyebár a viharsziget című filmből jött, akkoriban néztem meg és a kedvencem volt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
amíg nem likeolod Messit vagy Neymart és Müllert van reményedcsabi* írta:hamez tőlem is kaptaúristen mekkora divatgeci vagyok
![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa