Premier League
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2013/ ... _lekoszon/
Kiváncsi leszek melyik csapat lesz ahova Van Gaal tart... Liverpool? Arsenal? Man Utd? :-)
Kiváncsi leszek melyik csapat lesz ahova Van Gaal tart... Liverpool? Arsenal? Man Utd? :-)
HALA MADRID!
(1999-2013)

__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)

__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
Jah, volt az eltérés kb 1 misi.legendary írta:
Azért ez erős kicsit.
Chimbonda...
Defoe...
Megvették, eladták olcsóbban, aztán visszavették őket drágábban.

Robbie Keane-en fél év alatt nyertek talán 5-öt, Carrick 26 körül ment a Unitedbe, Berba 30 millió fontért a Unitedbe, Darren Bent 24-ért a Villába, a Modric-dolgot nem kell emlegetni...
Szóval összességében de. Aki minőségi játékos, nagy iránta a kereslet, azon a Spurs szépen hasznot szokott húzni.[/quote]
Bentet jól benézted. Érdekes is volt számomra a dolog, mert soha nem alkotott ő nagyot a Spursben, viszont megvették 25millióért és 12ért adták a Sunderlandnek tovább, ahonnét megvette az Aston Villa 21,5-ért. Szerintem amúgy marha jó csatár, de most már nagyon sérülékeny. A Spurs tud üzletelni, de be is fürödni rendesen... Bentley-re emlékszem még, akivel bukta 22 milliót...
Sőt Modricot is 21 millióért vették még anno. Alig kerestek rajta...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Most már kevésbé vagyok benne biztos, hogy marad, Pérez gyakorlatilag csak ott nem nyalja körbe, ahol fizikailag nem is lehetséges, Zidane is dicsérte, ráadásul az ügynöke is odáig volt, hogy egy ilyen nagy klub érdeklődik iránta.Nzedge írta:GT! Most,hogy látod Bale helyzetét?
Menni fog,vagy marad?

Ennek ellenére remélem a legjobbakat.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
GT! Most,hogy látod Bale helyzetét?
Menni fog,vagy marad?
Menni fog,vagy marad?

Annyiért Jacksont szerintem pont meg lehetne venni
A Portóból nem fog senki olcsón igazolni.

- GT37
A mai nap legjobb híre számomra:
A Spurs összesen 45 millió euróért megvenné a nyáron David Villát és Jackson Martínezt.
Defoe és Adebayor is távozna.
Egy álom lenne.
A Spurs összesen 45 millió euróért megvenné a nyáron David Villát és Jackson Martínezt.

Defoe és Adebayor is távozna.
Egy álom lenne.
Jah, volt az eltérés kb 1 misi.portillo írta:Azért ez erős kicsit.legendary írta: A Spurs mindig is az egyik legnagyobb zsidó csapat volt.
Levy nagyon tud bizniszelni.
Chimbonda...
Defoe...

Robbie Keane-en fél év alatt nyertek talán 5-öt, Carrick 26 körül ment a Unitedbe, Berba 30 millió fontért a Unitedbe, Darren Bent 24-ért a Villába, a Modric-dolgot nem kell emlegetni...
Szóval összességében de. Aki minőségi játékos, nagy iránta a kereslet, azon a Spurs szépen hasznot szokott húzni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most nézem, hogy elvileg courtois megy vissza a chelseahoz, lejár a kölcsön.
szerintem lassan jobb, mint cech (mindenesetre nem rosszabb), kíváncsi vagyok, mi lesz.
szerintem lassan jobb, mint cech (mindenesetre nem rosszabb), kíváncsi vagyok, mi lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Aspas-ról tudna valaki leírást adni? Láttam a Real elleni meccsét, ott jól tolta, de összesen ennyi a tudásom róla.
pellegrini hivatalosan vasárnap fog aláírni a cityhez.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Azért ez erős kicsit.legendary írta: A Spurs mindig is az egyik legnagyobb zsidó csapat volt.
Levy nagyon tud bizniszelni.
Chimbonda...
Defoe...

Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Jól tudod. :-) Sőt.Casso írta:Ha jól tudom egy a tulajdonosa a két klubnak, de nem biztos.
Giampaolo Pozzo (Udine, 21 May 1941) is an Italian businessman. He is currently the owner Italian football team Udinese, Spanish football club Granada and English team Watford.
Azt ugye jól tudom,hogy ha két klubnak egy a tulaja,az nemzetközi ligában nem indulhat?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
és is olvastam ezt az Aspasos hírt.. pedig télen nagyon közel volt hogy valenciába igazoljon. azt hittem nyáron megy is.
- GT37
SkySports írta:An update on the Iago Aspas situation: Sky Sports sources understand Liverpool have agreed a fee with Celta Vigo for the striker.

A Sunderland Krasicot akarja, az Arsenal pedig Júlio Césart.
Jovetic meg szinte biztos, hogy távozik.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Az idősebbik Touré lelépett? BÍrtam egyébként,fénykorában kitünő védő volt,most újra bizonyíthat(?) 32 évesen'shutterisland írta:kolopool (ingyen)
![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kolo
pool (ingyen)

A Watford elleni meccsen amúgy játszott az a Wilfried Zaha, aki jövőre a MU-é lesz. Abból a mezőnyből nagyon kilógott, de azért kérdéses, hogy mit tud majd egy Unitedben. Az mondjuk biztos, hogy az idei MU-szélsőszintet nem lesz nehéz hoznia, amit idén Young, Nani és elsősorban Valencia nyújtott, az kritikán aluli. Messze Giggs volt a legjobb szélsőjük, ami a fiatalokra nézve akkor is elég nagy kritika, hogy tudjuk, hogy Giggsy még így 40 évesen is egy vadállat.
Szintén Unitedhez kapcsolódik, hogy angol és holland értesülések szerint 17 millió euróért megállapodott a MU és a PSV Strootman átigazolásáról, már nincs sok elvileg hátra a papírmunkából.
Az Arsenal Joveticset és Ashley Williams-et akarja, mindkettőre jó esélyük is van úgy tűnik. Szerintem mindkettő nagy vétel lenne nekik, főleg Jovetics, aki ha épp nem sérült, akkor zseniális csatár.
Szintén Unitedhez kapcsolódik, hogy angol és holland értesülések szerint 17 millió euróért megállapodott a MU és a PSV Strootman átigazolásáról, már nincs sok elvileg hátra a papírmunkából.
Az Arsenal Joveticset és Ashley Williams-et akarja, mindkettőre jó esélyük is van úgy tűnik. Szerintem mindkettő nagy vétel lenne nekik, főleg Jovetics, aki ha épp nem sérült, akkor zseniális csatár.
- GT37
Jól tudod. :-) Sőt.Casso írta:Ha jól tudom egy a tulajdonosa a két klubnak, de nem biztos.
Giampaolo Pozzo (Udine, 21 May 1941) is an Italian businessman. He is currently the owner Italian football team Udinese, Spanish football club Granada and English team Watford.
Ha jól tudom egy a tulajdonosa a két klubnak, de nem biztos.Kerlon írta:Másik topikban volt, hogy Watford meccsen egy gyereket figyel José... Megnéztem a Watford keretét és 9(!) kölcsön játékos van az Udinesetől... Mint valami fiók csapat.