Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 28., kedd 15:59

Erti írta:
RealMadridFanatic írta:Mondjuk ha szerinted egy PSG-ben szerepelni ugyanakkora dolog, mint egy Realban, Barcában, MU-ban, de akár Milanban is, akkor nincs több kérdésem. :banplz:
Akkor hogyan történhet meg az, hogy a PSG igazol kulcsembereket a Milanból és nem fordítva?
Úgy, hogy a PSG teli van lével, a Milan meg nagy szarban van. Nem véletlenül épült le a csapat. Most talán majd Boateng, Shaarawy és Balo felhúzza őket.

Egyébként tényleg nem értem, hogy gondolod, hogy a PSG egy szinten van a Real, Barca, Manu hármassal, de idevehető egy Bayern, Juve, Chelsea.

Azzal sem értek egyet, hogy Mata kéne nekünk, a Chelseaből Hazardot kéne elhalászni, de esélytelen sajnos, róla is lecsúsztunk.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 28., kedd 15:59

miért? Szerintem iszonyú jó játékos, összjátékban toptíz, agilis, erőszakos...
Egy az egyben nagyon jó, tényleg kreatív is, a befejezésekben is sokat fejlődött. Sportszakmai szempontból remek választás lehetne, viszont nálam nem csak ez játszik. Nála jobban talán senkit nem utálok a fociban, a stílusától egyszerűen falnak megyek. És nekem fontos, hogy a kedvenc csapatomban ne olyan játékosok játszanak, akiket agyonvernék egy szívlapáttal. :)

De továbbra is azt mondom, hogy kérvényezheti az eligazolását meg akármi, 40 millió alatt nem fog csapatot váltani, de inkább 50.

Mata meg bőven elférne itt, viszont ő már nem téma, nem a Chealseből kell őt elhozni.
A francia bajnokságot nem kell lenézni, leszólni. Pár éven belül az egyik legjobb lesz és a spanyolt biztosan le fogja hagyni. A PSG már most top csapat és a Monaco is hamarosan az lesz. A 2016os EB pedig újabb nagy lökést fog nekik adni
Azért kiváncsi leszek hogy lesz komolyabb bajnokság a franciából...Inkább lefelé csúsznak, az élcsapataikat az angol kiesőjelöltek rabolják le, egyszerűen komolytalan. A franciák hülyék ahhoz, hogy olyan szintre hozzák a rendszert, mint a németek, ezen az eb-n sem fog változtatni. Volt hollandiában, Belgiumban is, aztán mentek vele valamire? Vagy a portugálok?

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 28., kedd 15:56

Akkor hogyan történhet meg az, hogy a PSG igazol kulcsembereket a Milanból és nem fordítva?
Ugyh a pénz nagy úr.
Én nem szurkolói szemmel nézem a dolgokat, hanem reálisan. Amúgy tényleg lefutottuk és nem akartam én annyira folytatni. De ezt akkor is le kellett írnom, mert sokan elhiszik azt a mesét, hogy a PSGből majd könnyen lehet igazolni

Ide csak akkor fog eljönni egy alapember a PSGből, ha nagy Real szurkoló
Ezt nem is vitatom, de azt h a PSG akkora klub mint a Real, azt igen....

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 28., kedd 15:54

Erti írta:
RealMadridFanatic írta:Még szerencse, hogy nem mindenki így gondolkozik. Ezek a hülyeségek? Vannak ám más értékek is, mint a pénz.
Szokásos sablonos mese szöveg. A múlttal semmit nem érünk, mert ahogy a neve is sugallja az már múlt. A jelenben az már nem számít. Hiába vagyunk nagyobb múltú klub semmivel nem vagyunk jobbak a PSGnél
Ha nem tudnám, hogy Realos vagy akkor egyből rá vágnám, hogy a katalánoknak szurkolsz. Azoknál íródik a történelem az aktuális sikercsapat óta. Náluk van leszarva, hogy a csapat honnan hova jutott stb...

Attól, hogy múlt még nem lehet elfelejteni, nem lehet a szőnyeg alá söpörni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 28., kedd 15:54

maria elmegy,és vesszük navast? számomra nem olyan nagy dolog ez,sőt..így nem fogunk egyről a kettőre lépni úgy érzem.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 28., kedd 15:52

Realista24 írta:
Ha annyira nagy nevű klubba akarna menni, akkor tavaly nyáron a MUt választotta volna.
Éppen ez az, hogy nem akart egyből egy nagy klubba igazolni. Átjött, akklimatizálódik, aztán váltani fog, hogy szintet lépjen.
Na persze itt egyáltalán nem erről volt szó.

A Uniteddel konkrétan már megvolt a megállapodás mind a játékos, mind a klub részéről. Szinte az aláírás pillanatában futott be a PSG ajánlata, ami pár millióval megtoldotta a United által ajánlott összeget + Lucasnak a United által ajánlott pénz kb másfélszeresét ajánlotta. Azzal az összeggel Angliában Yaya Touréval lenne egy szinten (ergo a legmagasabb, 200-250 ezer font/hét).

Azóta Lucas is lenyilatkozta, hogy elgondolkozott, hogy jól döntött-e. Ezeket a híreket többen is megerősítették azóta.

Tehát szó nincs itt arról, hogy ne akart volna nagy klubba menni, alkalmazkodni akarna. Frászt. Ment a pénz után (mert hülye, mint a :cens: ). Más kérdés, hogy abban igazatok van, hogy jó eséllyel ez tesz majd jót a karrierjének a későbbiekben, hogy nem egyből a legnagyobbak közé került, hanem elszórakozhat egy kicsit a franciáknál. De mondom, ez nem miatta van így.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 28., kedd 15:44

RealMadridFanatic írta:Mondjuk ha szerinted egy PSG-ben szerepelni ugyanakkora dolog, mint egy Realban, Barcában, MU-ban, de akár Milanban is, akkor nincs több kérdésem. :banplz:
RealMadridFanatic írta:Még szerencse, hogy nem mindenki így gondolkozik. Ezek a hülyeségek? Vannak ám más értékek is, mint a pénz.
Szokásos sablonos mese szöveg. A múlttal semmit nem érünk, mert ahogy a neve is sugallja az már múlt. A jelenben az már nem számít. Hiába vagyunk nagyobb múltú klub semmivel nem vagyunk jobbak a PSGnél
Zidane írta:Ezek a körök mintha egyszer már le lettek volna futva.
Akkor is tevoltál Erti aki egyszinten emlegette a PSG-t meg a Realt? Mert ha igen, akkor egyedül vagy a véleményeddel, ami elég beszédes....
Én nem szurkolói szemmel nézem a dolgokat, hanem reálisan. Amúgy tényleg lefutottuk és nem akartam én annyira folytatni. De ezt akkor is le kellett írnom, mert sokan elhiszik azt a mesét, hogy a PSGből majd könnyen lehet igazolni

Ide csak akkor fog eljönni egy alapember a PSGből, ha nagy Real szurkoló

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 28., kedd 15:40

A Cityből se lehet senkit elhozni
A City a világ egyik legjobb bajnokságának meghatározó alakja, míg a PSG egy francia bajnokságban a címvédő... Persze ezis szép meg minden, de bármelyik játékost ha megkérdezed hol akar játszani, anglia v spanyolország lesz a válasza, ezért ugródeszka.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 28., kedd 15:35

Szerintetek a PSG asszisztálni fog ehhez? Vagy esetleg szalaggal a fején, arany tálcán fogják küldeni Lucast, ha már megunta őket? A Cityből se lehet senkit elhozni, csak aki nem kell nekik. Rég nem lehet az ilyen csapatokat ugródeszkának nevezni. 2017-ig van szerződése, annál előbb nem érdemes számolni vele.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 28., kedd 15:34

Ezek a körök mintha egyszer már le lettek volna futva.
Akkor is tevoltál Erti aki egyszinten emlegette a PSG-t meg a Realt? Mert ha igen, akkor egyedül vagy a véleményeddel, ami elég beszédes....

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 28., kedd 15:33

RealMadridFanatic írta:
Persze tudom jöttök majd múltál, presztízzsel, névvel meg egyéb hülyeségekkel
:agree:

Még szerencse, hogy nem mindenki így gondolkozik. Ezek a hülyeségek? Vannak ám más értékek is, mint a pénz. Mondjuk ha szerinted egy PSG-ben szerepelni ugyanakkora dolog, mint egy Realban, Barcában, MU-ban, de akár Milanban is, akkor nincs több kérdésem. :banplz:
+1

(ha már lájkolni nem lehet) :mrgreen:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 28., kedd 15:31

:agree:

Még szerencse, hogy nem mindenki így gondolkozik. Ezek a hülyeségek? Vannak ám más értékek is, mint a pénz. Mondjuk ha szerinted egy PSG-ben szerepelni ugyanakkora dolog, mint egy Realban, Barcában, MU-ban, de akár Milanban is, akkor nincs több kérdésem. :banplz:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 28., kedd 15:31

Legkisebbtobi írta:Na neee :DDD

PSG mindig is egy ugrodeszka volt a jo jatekosoknak... attol hogy most gazdagok... az nem valtoztat semmin. ha majd nyernek 3-4 BL-t akkor lehet merni egy MU-hoz
Na mit mondtam...

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 28., kedd 15:29

Erti írta:
Realista24 írta:Nincs :lol: :lol: :lol:
Ezen mi a vicces? Mivel jobb egy MU a PSGnél? Semmivel

Na neee :DDD

PSG mindig is egy ugrodeszka volt a jo jatekosoknak... attol hogy most gazdagok... az nem valtoztat semmin. ha majd nyernek 3-4 BL-t akkor lehet merni egy MU-hoz

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 28., kedd 15:29

Nem akarok beleszólni, de szerintem Suarezt max akkor veheti meg a Real, ha irreálisan magas árat tesznek le. Se a klub, se Suarez nem szeretne elmenni. Továbbá a City is érdeklődik, ha netalántán egy olyan ajánlat érkezik érte, amit megfontol a klub, az arabok tuti licitálnának rá.

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 28., kedd 15:28

morientes írta: Nekem is tetszik,a csetlik nagyban köszönheti neki a bl indulást,egyetértek az általad leírtakkal.De hát ide nem kellett ő sem.Nekem jobban tetszene mint Bale,de hát...nem vagyunk egyformák... :-)
Egy az egyben adom. Amúgy most azt olvastam, hogy Matával a Barca is számolni is szeretne... :mrgreen:
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 28., kedd 15:26

Realista24 írta:Nincs :lol: :lol: :lol:
Ezen mi a vicces? Mivel jobb egy MU a PSGnél? Semmivel

Ha alacsonyabb szint a PSG akkor az itteni fórumozók miért látnák szívesen itt a csapatuk majdnem felét?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 28., kedd 15:30-kor.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 15:19

istenem micsoda gyöngyszemek :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 15:16

Szerinted egy PSGtől van magasabb szint? mert én nem hiszem
Nincs :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 28., kedd 15:15

Realista24 írta:Éppen ez az, hogy nem akart egyből egy nagy klubba igazolni. Átjött, akklimatizálódik, aztán váltani fog, hogy szintet lépjen.
Szerinted egy PSGtől van magasabb szint? mert én nem hiszem

Vissza: