Ha a kedvenc filmem alapján regisztráltam volna akkoriban, akkor elikönyvének hívhatnátok
OFF
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
casso: te nem cseréltél nicket végül accel-lel? Mintha valami olyant említettetek.
Ha a kedvenc filmem alapján regisztráltam volna akkoriban, akkor elikönyvének hívhatnátok
"And my heart will leave you never."
Egy maffia könyvet olvastam és ott a Luchesse család egyik főnökét hívták Cassonak, szóval így ez lett.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én meg belenéztem a naptárba és pont a csabin akadt meg a szemem, a csillag meg mert a simán csabi foglalt volt
amúgy kalányos rivaldonak hívnak

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennyire szar a meccs?'shutterisland írta:talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?
En szerettem volna regisztralni az egyik oldalra, a "szokasos" felhasznalonevem foglalt volt, ugyhogy valami ujat kellett kitalaljak. A polomon azt irta, hogy h3x0r, megtetszett, ugyhogy ez lett.
Egy patkanyirtot jo lenne vegigfuttatni a forumonRemy írta:Remy = L'ecsóból a főhős
zsajtos pls.csabi* írta:én meg belenéztem a naptárba és pont a csabin akadt meg a szemem, a csillag meg mert a simán csabi foglalt volt
te max neymi lehetsz
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. július 1., kedd 22:28-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remy = L'ecsóból a főhős'shutterisland írta:talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?
az én nickem ugyebár a viharsziget című filmből jött, akkoriban néztem meg és a kedvencem volt.
az én nickem ugyebár a viharsziget című filmből jött, akkoriban néztem meg és a kedvencem volt.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Outlet centerekben nem nézted ? Nekem be szokott válni, mondjuk csak 46-os lábam van.Becksy23 írta:Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...
Vagy legújabb modellt szeretnél ?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Vegre egy emberi labmeretu forumozoBecksy23 írta:Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...
En mondjuk a Puma teremcipomet a Puma oldalarol rendeltem,ott is nezd meg hatha van learazott,mert 40 ojro felett kihozzak ingyen.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
footlocker.comBecksy23 írta:Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
10k-t biztos erhet,attol is fugg hogy milyen labda. Ha meg Buzanszky is meghal majd,akkor megjobban no az erteke...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- BlancoMark
Nem tervezem, de azért az értéke érdekelne.ferni írta:eladni akarod vagy mi?BlancoMark írta:Szerintetek egy Buzánszky és Grosics által aláírt labda mennyit érhet?
eladni akarod vagy mi?BlancoMark írta:Szerintetek egy Buzánszky és Grosics által aláírt labda mennyit érhet?
- BlancoMark
Szerintetek egy Buzánszky és Grosics által aláírt labda mennyit érhet?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ha azért varrat valaki, mert tetszik az a minta, vagy akármi, ami felkerül, akkor igen, szerintem az divat. de ezzel semmi baj nincs. ez a megjelenéshez, külsőhöz tartozik, tehát ugyanolyan, mintha valaki divatfrizurát vágatna, stb...persze lesarkítva.Sierra írta:Én meg erre írtam, hogyha nincs jelentése a tetkódnak, akkor az már divatból van rajtad? Ha csak úgy akarsz tetováltatni, mert tetszenek, akkor én már divatból varratok?
Egyébként meg nem betámadni akartalak, ezt már amúgy is leakartam írni, szóval nem ellened szólt, csak te hoztad fel a témát, azért idéztelek.
nem vettem támadásnak egyébként.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- P. Krisz
pedig a mai 60-70 évesek közül sokaknak van úgynevezett sittes tetkója , pl. születési dátum az ujjakon , csöcsös csaj ,vagy szeretlek Marika - feleség neve
bírom ezeket a tatákat
bírom ezeket a tatákat
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez egy örök téma, hogy hogy fog kinézni az ember 70 évesen tetováltan.
szerintem :
1. addigra, mire a mi korosztályunk a 70-et tapossa, teljesen megszokott lesz, hogy az öregembereken is van tetoválás.
2. addigra, mire a mi korosztályunk a 70-et tapossa, már biztosan fejlődni fog annyit a technika, hogy egyszerűbben, kevésbé fájdalmasan és olcsóbban el lehet majd távolíttatni a megunt tetoválásokat.
egyébként már most is vannak jó technológiák erre, de mint szinte minden, ez is biztos fejlődni fog.
3. sajnos 70 évesen az embernek általában az a legkevesebb gondja, hogy hogy néz ki, van e haja, van e foga, van e tetoválása, sokkal inkább a klasszikus öregkori problémák (betegségek,gyengeség,magány,stb.) a jellemzőek szerintem.
vagyis fene tudja, sok olyan öregembert ismerek, akiknek vannak régi, katonaságbéli tetoválásai (vagy a 4-5 áthúzott női név van a karon, és alul a szívecskében juci
) és szerintem pont leszarják, ha valakinek nem tetszik.
ennél a "hogy fog kinézni 70 évesen" tetoválás elleni érvnél sokkal helytállóbb, mikor valaki azt mondja, hogy hátrányt jelenthet a munkaerőpiacon.
ez valóban így van, viszont szerencsére kezd ilyen irányban toleránsabb lenni a világ a tetoválások elterjedésével.
csak ez egy lassú folyamat.
egyre több helyen látni tetovált embereket dolgozni, olyan helyeken is, ahol korábban nem preferálták az ilyet.
egyébként a témában ez és ez a két kedvenc képem, de ez is nagy.
szerintem :
1. addigra, mire a mi korosztályunk a 70-et tapossa, teljesen megszokott lesz, hogy az öregembereken is van tetoválás.
2. addigra, mire a mi korosztályunk a 70-et tapossa, már biztosan fejlődni fog annyit a technika, hogy egyszerűbben, kevésbé fájdalmasan és olcsóbban el lehet majd távolíttatni a megunt tetoválásokat.
egyébként már most is vannak jó technológiák erre, de mint szinte minden, ez is biztos fejlődni fog.
3. sajnos 70 évesen az embernek általában az a legkevesebb gondja, hogy hogy néz ki, van e haja, van e foga, van e tetoválása, sokkal inkább a klasszikus öregkori problémák (betegségek,gyengeség,magány,stb.) a jellemzőek szerintem.
vagyis fene tudja, sok olyan öregembert ismerek, akiknek vannak régi, katonaságbéli tetoválásai (vagy a 4-5 áthúzott női név van a karon, és alul a szívecskében juci
ennél a "hogy fog kinézni 70 évesen" tetoválás elleni érvnél sokkal helytállóbb, mikor valaki azt mondja, hogy hátrányt jelenthet a munkaerőpiacon.
ez valóban így van, viszont szerencsére kezd ilyen irányban toleránsabb lenni a világ a tetoválások elterjedésével.
csak ez egy lassú folyamat.
egyre több helyen látni tetovált embereket dolgozni, olyan helyeken is, ahol korábban nem preferálták az ilyet.
egyébként a témában ez és ez a két kedvenc képem, de ez is nagy.