ezt a faxolást nem értem. ....van még aki használja?TéOeM írta:Azon a nemrég ajánlott Twitter profilon azt írják, hogy a Real Madrid benyújtotta a 40 milliós ajánlatát faxon, James Rodriguezért.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ha valakiért kiadunk 50-60 milliót, annak hoznia kell a kezdő szintet. Ha nem képes rá, akkor az nem is ér annyi pénzt.Már miért ne lenne értelme? Bebiztosítanánk az egyik legnagyobb tehetséget és játéklehetőséget kapna a spanyol ligában. Ha CR már öregszik, esetleg valaki lelép akkor meg visszahozni és lenne számára hely a kezdőben.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem tudom rajta vagytok-e az ügyön, de a Marcán találtam egy falcao-s hírt, és nem értem egy részét, ha lehet fordítanátok?
Előre is köszi.
U.i.: Mellette van egy Kroos-os is, de az nem annyira lényeges. Azt írja, hogy valszeg csak a VB után lesznek komolyabb tárgyalások
Előre is köszi.
U.i.: Mellette van egy Kroos-os is, de az nem annyira lényeges. Azt írja, hogy valszeg csak a VB után lesznek komolyabb tárgyalások
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
Alapból tkp, Guardiola hozta vissza egy sorral. Amúgy mindegy, rohadt komplett és lehet látni, hogy sehol sem jön zavarba.kiserik írta:Talán mert a Fifa-ban tkp?attareal írta:Nem tudom sokan miért gondolják, hogy Kroos ilyen tkp féleség poszt.
Szinte kiugrik a TV-ből, hogy hátrébb, közelebb a védősorhoz mennyivel jobban érzi magát, mint elől. Nagyon jól csinálja azt a posztot. A hosszú labdái, nah azok gyönyörűek. És van benne olyan is, ami xabiban nincs. Azok a lendületből való eléretörések néha-néha, azokból aztán legtöbbször lő, vagy kiuratja a csatárokat. Meg a lövései.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már miért ne lenne értelme? Bebiztosítanánk az egyik legnagyobb tehetséget és játéklehetőséget kapna a spanyol ligában. Ha CR már öregszik, esetleg valaki lelép akkor meg visszahozni és lenne számára hely a kezdőben.Enríque Royo írta:Annak semmi értelme nem lenne..50-60 milliós kölcsönjátékos? Itt is simán lehetne alapember az idő múlásával. Azonban én csak akkor hoznám ha DM-et eladnánk vagy elcserélnénk rá mert kb ugyan az a poszt. Én Jamest favorizálnám a kettő közül.volt írta:
Én James Rodriguezt csak akkor igazolnám le, hogy ha rögtön menne kölcsönbe 1 vagy akár 2 évre is valami jó spanyol csapathoz. Pl. Sevillába vagy az épülő Valenciához.
De én sem igazolnám le (max kötnék rá valami opciót), de ha mégis leigazolják, akkor ezt így oldanám meg.
Alapból pont, hogy Jamesnek nem lenne helye. Ő inkább nyomja a csatár mögött, amilyen poszt nálunk kvázi nincs. Biztos ellenne szélen is, csak éppen Isco-bnak meg pont az volt alapból a posztja, csak CR miatt nem ott játszik. A Malagában még bal oldali támadó volt.Más poszt. Isconak nincs helye sajna, Jamesnek lenne a szélen, de főként a padot koptatná. Nem kell, sokba kerül.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Talán mert a Fifa-ban tkp?attareal írta:Nem tudom sokan miért gondolják, hogy Kroos ilyen tkp féleség poszt.
Szinte kiugrik a TV-ből, hogy hátrébb, közelebb a védősorhoz mennyivel jobban érzi magát, mint elől. Nagyon jól csinálja azt a posztot. A hosszú labdái, nah azok gyönyörűek. És van benne olyan is, ami xabiban nincs. Azok a lendületből való eléretörések néha-néha, azokból aztán legtöbbször lő, vagy kiuratja a csatárokat. Meg a lövései.![]()

- h3x0r
CavaniGalacticos írta:na idén eddig itt tartunk. (ha vkit kihagytam vagy elírtam akkor szóljatok nyugodtan)
23 emberből eddig senki se hivatalos.![]()
tavaly 52/5 volt.
előtte meg 66/1. (ehhez már nincs meg a kép, de emlékszem a számra)
Inigo Martinez
William Carvalho, Draxler
Griezmann1
Griezmann2
Matuidi
Mandzukic
Ricardo Rodríguez
- Galacticos
jah, mandzukicot beírtam miután feltöltöttem a képet csak lusta voltam újra.Kerlon írta:Mandzukic, de talán Matuidi is volt terítéken.

matuidiről nem találtam semmit idén nyárról. szerintem őt csak itt a fórumon dobták be páran mint sturridgeot.
beírtam köszi.tucsoki írta:Sterling?

Sterling?Galacticos írta:na idén eddig itt tartunk. (ha vkit kihagytam vagy elírtam akkor szóljatok nyugodtan)
tavaly 52/5 volt.
Mandzukic, de talán Matuidi is volt terítéken.Galacticos írta:na idén eddig itt tartunk. (ha vkit kihagytam vagy elírtam akkor szóljatok nyugodtan)
tavaly 52/5 volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
na idén eddig itt tartunk. (ha vkit kihagytam vagy elírtam akkor szóljatok nyugodtan
)
23 emberből eddig senki se hivatalos.
tavaly 52/5 volt.

23 emberből eddig senki se hivatalos.

tavaly 52/5 volt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En csak akkor adnam el di Mariat ha jobb jatekos jon arra a posztra,mint amit o tud nyujtani. Ha Pogba megvetelehez az kell,hogy eladjuk ot,akkor aldasom ra.
Pogba,Kroos,Falcao. Ez igy tokeletes.
Khedirabol,Casemirobol es Moratabol kell penzt csinalnunk. Di Maria maradni fog.
Pogba,Kroos,Falcao. Ez igy tokeletes.
Khedirabol,Casemirobol es Moratabol kell penzt csinalnunk. Di Maria maradni fog.

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Régen. De most sokkal jobb hátrébb, mint elől.Lehet a tiki-kaka miatt.poronty írta:Gondolom azért mondják sokan, hogy Kroos tkp féleség, mert mielőtt még 4-3-3-ban játszott a bm meg anno a leverkusen, akkor Kroos volt az ék mögött és parádés teljesítményt nyujtott, szal részben igazuk van.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Gondolom azért mondják sokan, hogy Kroos tkp féleség, mert mielőtt még 4-3-3-ban játszott a bm meg anno a leverkusen, akkor Kroos volt az ék mögött és parádés teljesítményt nyujtott, szal részben igazuk van.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
Nem tudom sokan miért gondolják, hogy Kroos ilyen tkp féleség poszt.
Szinte kiugrik a TV-ből, hogy hátrébb, közelebb a védősorhoz mennyivel jobban érzi magát, mint elől. Nagyon jól csinálja azt a posztot. A hosszú labdái, nah azok gyönyörűek. És van benne olyan is, ami xabiban nincs. Azok a lendületből való eléretörések néha-néha, azokból aztán legtöbbször lő, vagy kiuratja a csatárokat. Meg a lövései.
Szinte kiugrik a TV-ből, hogy hátrébb, közelebb a védősorhoz mennyivel jobban érzi magát, mint elől. Nagyon jól csinálja azt a posztot. A hosszú labdái, nah azok gyönyörűek. És van benne olyan is, ami xabiban nincs. Azok a lendületből való eléretörések néha-néha, azokból aztán legtöbbször lő, vagy kiuratja a csatárokat. Meg a lövései.

Össz. = -20M
Össz. = -20M
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát annak eléggé örülnék, szóval ámen.attareal írta:Lehet más poszt, de sztem Isco nagyon jól bele fog tanulni a posztba, és van olyan érzésem, hogy DM-et is kiszorítja majd a szezon végére
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Igazából ha jönne egy Vidal szerű védekezőbb arc, akkor Iscónak simán lehet helye.Isconak nincs helye sajna
Mondjuk így: Vidal
------------Modric---Isco
Itt lehetne rotálni Iscóval Modricot és Kroost is.
A másik, hogy láthattuk mit tud a kis spanyol, ha formában van és kevésbé visszavont a szerepköre, gondolok itt a szezon első felében lehozott parádés meccsekre, nem véletlen skandálták a nevét minden meccsen.
Ha sikerül neki még egy szintet lépnie, a következő szezonra, akkor biztos vagyok benne, hogy beverekszi magát a kezdőbe.
Én nem féltem Iscot, elég pengés a srác, meg fogja mutatni.

(A másik előnye, hogy ő frissebb lehet a kezdésre mint pl Kroos ill. Di MAria

Meg mondjuk ha jönne Kroos, akkor Di MArisból pénzt csinálnék, 2 posztra elég lenne az Isco-Modric-Kroos-3as.
Abból a pénzből meg jöhetne a védekezőbb arc, pl Vidal.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2014. július 1., kedd 12:28-kor.
-
Lehet más poszt, de sztem Isco nagyon jól bele fog tanulni a posztba, és van olyan érzésem, hogy DM-et is kiszorítja majd a szezon végérenmate írta:Más poszt. Isconak nincs helye sajna, Jamesnek lenne a szélen, de főként a padot koptatná. Nem kell, sokba kerül.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
És szerintem nem is olyan hülye a vezetőség, hogy leigazolja. Megmondták már májusban, hogy 2, max 3 igazolás lesz, de ezek a lapok szokásukhoz híven az összes játékost leigazolja, és az összeset el is adja nekünk.
Össz. = -20M
Össz. = -20M