NincsSzerinted egy PSGtől van magasabb szint? mert én nem hiszem

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 15:16
NincsSzerinted egy PSGtől van magasabb szint? mert én nem hiszem
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 28., kedd 15:15
Szerinted egy PSGtől van magasabb szint? mert én nem hiszemRealista24 írta:Éppen ez az, hogy nem akart egyből egy nagy klubba igazolni. Átjött, akklimatizálódik, aztán váltani fog, hogy szintet lépjen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 15:13
Éppen ez az, hogy nem akart egyből egy nagy klubba igazolni. Átjött, akklimatizálódik, aztán váltani fog, hogy szintet lépjen.Ha annyira nagy nevű klubba akarna menni, akkor tavaly nyáron a MUt választotta volna.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 28., kedd 15:12
Ha annyira nagy nevű klubba akarna menni, akkor tavaly nyáron a MUt választotta volna.hehe írta:itt senkit sem érdekel a psg akarata. lucas 2-3 év múlva 24 évesen garantáltan tovább fog lépni, semmivel sem kisebb kaliberű játékos, mint neymar például, nem a francia bajnokságba való. és ezt ő is tudja. neki a psg ugródeszka egy nagy klubhoz.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 28., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 14:54
Szerintem jó opció lenne, de én se minden áron hoznám vissza.hehe írta:én még a büdös életben nem láttam matát a jobbszélen.DM helyett... bal oldalon Hazard játszik...
de most megint vennénk egy köztes átmeneti megoldást drágán? mi a ráknak?
ha bale jön, akkor jó. én nem akarom, de nem tudunk mit tenni.
én akár jön, akár nem a walesi, megvárnám lucast, kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre. nem hinném, hogy lucas egy francia bajnokságban képzeli el pályafutása legszebb éveit.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 14:53
itt senkit sem érdekel a psg akarata. lucas 2-3 év múlva 24 évesen garantáltan tovább fog lépni, semmivel sem kisebb kaliberű játékos, mint neymar például, nem a francia bajnokságba való. és ezt ő is tudja. neki a psg ugródeszka egy nagy klubhoz.cart írta:Persze, a PSG-nek nagy szüksége van az 50 milliódra. Hiába írod minden nap, az elkövetkező pár évben biztos nem fog elmenni onnan, ahogy Verratti sem.hehe írta:kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 28., kedd 14:52
Persze, a PSG-nek nagy szüksége van az 50 milliódra. Hiába írod minden nap, az elkövetkező pár évben biztos nem fog elmenni onnan, ahogy Verratti sem.hehe írta:kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 28., kedd 14:51
Na jó, ha a Lucas, Thiago, Suarez, Veratti vonalon igazolunk nyáron, akkor elkezdek ismét hinni egy szép jövőben.hehe írta:én akár jön, akár nem a walesi, megvárnám lucast, kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre. nem hinném, hogy lucas egy francia bajnokságban képzeli el pályafutása legszebb éveit.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 14:49
én még a büdös életben nem láttam matát a jobbszélen.DM helyett... bal oldalon Hazard játszik...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 14:46
Minek? Varane megoldja.Jim írta:--------------Cavani
CR----------------------------Bale
----------------Özil
------Gündogan----Modric
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
--------------Casillas
itt ki védekezne amúgy a közáppályán?
Az érveidnek gratulálj, de azért köszi!Tayo írta:igen.bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............![]()
ha neked ez jött le abból amit leírtam akkor gratulálok .
DM helyett... bal oldalon Hazard játszik...hehe írta:hagyjátok már ezt a matát édesistenem![]()
ezen a szinten már nem ad pluszt, teljesen átlagos számunkra.
ha szélre vesszük, céronaldo jobb nála (de még marcelo is), ha irányítószerűségbe, akkor meg modric veri keresztbe.
padra meg minek.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 28., kedd 14:44
1) 40 milla alatt mást se fogunk tudni venni arra a posztra, ez szinte 100%!Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan... Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog), akkor az 40 millió fölött lenne. A liverpoolban odavannak érte, de legalábbis nagyon sokra értékelik, nem fogják eladni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 28., kedd 14:43
Nekem is tetszik,a csetlik nagyban köszönheti neki a bl indulást,egyetértek az általad leírtakkal.De hát ide nem kellett ő sem.Nekem jobban tetszene mint Bale,de hát...nem vagyunk egyformák... :-)Amúgy Mata simán jó lenne szélsőnek. Vonal szélső meg nem is kell, mert ők a felállt védelmek ellen szinte semmit se érnek, mert lezárják a területet. Mata meg a tömörülő ellenfelekkel szemben se haszontalan ráadásul veszélyes távolról is, mert jól lő, bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 28., kedd 14:40
igen.bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 28., kedd 14:40
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 28., kedd 14:38
sajnosCS0ki írta:Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan...
miért? :-) Szerintem iszonyú jó játékos, összjátékban toptíz, agilis, erőszakos...CS0ki írta:Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog)...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 28., kedd 14:34
Nem feltétlenül kevés az a 25. Most legutóbb pl. 10 meccses eltiltást kapott, nem biztos hogy annyira csípi a vezetőségCS0ki írta:Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan... Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog), akkor az 40 millió fölött lenne. A liverpoolban odavannak érte, de legalábbis nagyon sokra értékelik, nem fogják eladni.
Szerintem is kevesek lennének. Mindkettő inkább a kreatívitásáról híres, én még egy középpályást szeretnék oda. Mondom is miért. :-) Marcelo valszeg kezdő lesz jövőre, ahogy hozunk egy Carvajalt is, aki szintén szeret az ellenfél térfelén mászkálni. Nekem az az érzésem, hogy velük fogjuk megoldani a széleket, DM-et is ezért adjuk el talán (amellett, hogy pénz kell és sík hülye a faszi). Két ilyen támadó felfogású védő mellett nem árt, ha van tömeg a középpályán, akik vissza tudnak segíteni a védekezésbe. És egyébként is mint Gündogán, mint Modric mellett volt/van olyan játékos, aki elsősorban a védekezéssel foglalkozott.nembiztos az h kevesek. Persze mi akik a Xabi-Khedira ultralassú pároshoz szoktunk azt tapasztaltuk h kevés két ember középre, de egy Gündogan-Modric kettős sokkal mozgékonyabb, a megszerzett labdákat is jobban megtudják játszani, remélhetőleg a meccsek nagy részébe ebből kifolyólag nálunk is lenne a laszti, és az ellenfél kergetné. Nem mint most.
HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. május 28., kedd 14:33
ezt nagyon adom :-) végre lenne egy határozott, rámenős középcsatárunk, aki szívét lelkét kiteszi a pályára. kicsit persze moderálnia kéne magát de profi focistáról van szó nem pedig egy elmebetegről. a rasszistázás meg ....kb már a fél világra rámondták.hehe írta: kérdés, hogy ki kell nekünk: aki odamegy, rámenős, belövi, kicselezi, széttépi, vagy egy fancsaliképű átlagos, akaratgyenge balfasz. sztem egyértelmű.
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. május 28., kedd 14:29
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem