Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan... Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog), akkor az 40 millió fölött lenne. A liverpoolban odavannak érte, de legalábbis nagyon sokra értékelik, nem fogják eladni.
nembiztos az h kevesek. Persze mi akik a Xabi-Khedira ultralassú pároshoz szoktunk azt tapasztaltuk h kevés két ember középre, de egy Gündogan-Modric kettős sokkal mozgékonyabb, a megszerzett labdákat is jobban megtudják játszani, remélhetőleg a meccsek nagy részébe ebből kifolyólag nálunk is lenne a laszti, és az ellenfél kergetné. Nem mint most.
Szerintem is kevesek lennének. Mindkettő inkább a kreatívitásáról híres, én még egy középpályást szeretnék oda. Mondom is miért. :-) Marcelo valszeg kezdő lesz jövőre, ahogy hozunk egy Carvajalt is, aki szintén szeret az ellenfél térfelén mászkálni. Nekem az az érzésem, hogy velük fogjuk megoldani a széleket, DM-et is ezért adjuk el talán (amellett, hogy pénz kell és sík hülye a faszi). Két ilyen támadó felfogású védő mellett nem árt, ha van tömeg a középpályán, akik vissza tudnak segíteni a védekezésbe. És egyébként is mint Gündogán, mint Modric mellett volt/van olyan játékos, aki elsősorban a védekezéssel foglalkozott.