Nem tervezem, de azért az értéke érdekelne.ferni írta:eladni akarod vagy mi?BlancoMark írta:Szerintetek egy Buzánszky és Grosics által aláírt labda mennyit érhet?

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. június 30., hétfő 17:19
Nem tervezem, de azért az értéke érdekelne.ferni írta:eladni akarod vagy mi?BlancoMark írta:Szerintetek egy Buzánszky és Grosics által aláírt labda mennyit érhet?
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 30., hétfő 17:16
eladni akarod vagy mi?BlancoMark írta:Szerintetek egy Buzánszky és Grosics által aláírt labda mennyit érhet?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. június 30., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 29., vasárnap 21:46
ha azért varrat valaki, mert tetszik az a minta, vagy akármi, ami felkerül, akkor igen, szerintem az divat. de ezzel semmi baj nincs. ez a megjelenéshez, külsőhöz tartozik, tehát ugyanolyan, mintha valaki divatfrizurát vágatna, stb...persze lesarkítva.Sierra írta:Én meg erre írtam, hogyha nincs jelentése a tetkódnak, akkor az már divatból van rajtad? Ha csak úgy akarsz tetováltatni, mert tetszenek, akkor én már divatból varratok?
Egyébként meg nem betámadni akartalak, ezt már amúgy is leakartam írni, szóval nem ellened szólt, csak te hoztad fel a témát, azért idéztelek.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 29., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 29., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. június 29., vasárnap 21:32
Én meg erre írtam, hogyha nincs jelentése a tetkódnak, akkor az már divatból van rajtad? Ha csak úgy akarsz tetováltatni, mert tetszenek, akkor én már divatból varratok?hala real írta:hogy divatból nem lehet varratni
Nem, szerintem velem van a baj, de én például nem örülnék ha így nézne ki a nagyfater/nagymuter. Szerintem komolytalan és röhejes, ha egy 60-70 éves szét van varrva. De ez valószínűleg azért van, mert ezt szoktam meg.palesz77 írta:Hát nem tudom, most nézd meg ezeket a képeket. Szerintem a legtöbbjüknek még mindig tök jól áll.Bár aztán lehet nekem van hülye ízlésem..
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 29., vasárnap 21:23
az már ment homlokra.Realista24 írta:Gracias Ancelotti nem adná?
egy szóval sem mondtam, hogy divatból nem lehet varratni, és azt sem, hogy elítélem.Sierra írta:Miért, csak úgy nem lehet tetováltatni?
...
múlt héten majdnem én is belementem egy ilyenbe részegen 2 haverommal, meg 2 csajjal, akit akkor ismertem meg...volt egy jó ötletem, hogy kártyalapokat rakjunk a csuklónkra..10,j,q,k,a.....szerencsére nem volt erőnk megvalósítani..torjack írta:nekem egy haverom vagy 2 éve tetováltatott a nyakára egy kisördögöt picsarészegen.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. június 29., vasárnap 21:12
Hát nem tudom, most nézd meg ezeket a képeket. Szerintem a legtöbbjüknek még mindig tök jól áll.Sierra írta: Hát 1-2 tetkó még nem vészes, de azért ha szét van varrva mondjuk mind két karod, akkor 50 évesen elég röhejesen fog kinézni szerintem.Mondjuk ha meg 70 éves, arról ne is beszéljünk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. június 29., vasárnap 20:58
Hát 1-2 tetkó még nem vészes, de azért ha szét van varrva mondjuk mind két karod, akkor 50 évesen elég röhejesen fog kinézni szerintem.@Sonny írta:Ezt az álláspontot sosem értettem a tetoválással kapcsolatban,hogy majd ha 60-70 éves lesz az ember,hogy fog kinézni...
60 évesen már úgyis sz@rul fogunk kinézni,akkor meg már nem mindegy,ha egy ráncos tetoválás is van az emberen?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 29., vasárnap 20:52
Ezt az álláspontot sosem értettem a tetoválással kapcsolatban,hogy majd ha 60-70 éves lesz az ember,hogy fog kinézni...torjack írta:nekem egy haverom vagy 2 éve tetováltatott a nyakára egy kisördögöt picsarészegen. kijózanodva sem bánta meg. de amikor megkérdeztem, hogy 60 évesen hogy fog rajta kinézni...hát elkezdte vakarni a fejét.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. június 29., vasárnap 20:27
Miért, csak úgy nem lehet tetováltatni?hala real írta:mert nyilván nem így szeretnék tetoválást csináltatni. nem divatból akarom. lesz jelentése.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 20:04
egy ezresből?a kedves hölgy akinél feladtam volna a levelet közölte, hogy elsőbbségi utánvétes levél szolgáltatása kizárja egymást. és így "nem garantálja a posta, hogy a megadott időben odaér a levél". javasolta, hogy adjuk fel csomagként, de aztán rájött, hogy ezt a levelet nem lehet, mert túl kicsi a mérete. továbbá javasolta a gyorspostát, ami 6 ezer forint felé szökkent, annyit nem tudok rákölteni... nagyon nagyon fontos lenne, hogy LEGKÉSŐBB keddre odaérjen sopronba a levél, nem hiszem, hogy a srác előre utalna, tehát át kell venni a pénzt is majd eljuttatni hozzám.ezt melyik szolgáltatással tudom megoldani max. 1000 forintból, vagy mit tudsz/tudtok javasolni?
szerk. mire elküldte a hozzászólást, hívott haverom, hogy elviszi. sztornó.bár azért ha így alakulna mégegyszer kíváncsi lennék mi lenne a megoldás.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 29., vasárnap 20:03
shutternek?Realista24 írta:Gracias Ancelotti nem adná?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 29., vasárnap 19:41
Gracias Ancelotti nem adná?hala real írta:igen. rákerestem.'shutterisland írta:a tattoo sleeve-re gondolsz, nekem is az a gyenge pontom.![]()
![]()
tuti megcsináltatom később, csak legyen mit felvarrni. hülyeséget nem akarok.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 29., vasárnap 16:30
igen. rákerestem.'shutterisland írta:a tattoo sleeve-re gondolsz, nekem is az a gyenge pontom.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 29., vasárnap 16:26
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 29., vasárnap 16:16
'shutterisland írta:érdemes még egyébként a google-ban körülnézni, beírod, hogy milyen tetkót keresel, és mögé írod, hogy draw vagy drawings, vagy ilyesmi.
szokott jókat kidobálni.
most például angel tattoo drawings vagy devil tattoo drawings
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem