Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
Nekem mondjuk szimpatikus nyilatkozat volt az, amikor azt mondta, hogy ő maradni szeretne, de, ha a vezetőség megválna tőle, ő elfogadja. Tetszett, hogy nem hazudozik össze-vissza, hogy a szerződésből még van... A Messi-s nyilatkozata, na az nagyon kiakasztott.
Szerintem nem fogunk megválni tőle, kap egy kis fizuemelést és kész. Azért én soha nem fogom elfelejtani, hogy hogy küzdött ő a BL-döntőn.
Ha meg megy, akkor már vonjuk be a Pogba transzferbe. A Juvénak úgyis kell.
Szerintem nem fogunk megválni tőle, kap egy kis fizuemelést és kész. Azért én soha nem fogom elfelejtani, hogy hogy küzdött ő a BL-döntőn.
Ha meg megy, akkor már vonjuk be a Pogba transzferbe. A Juvénak úgyis kell.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
+1Csabi írta:soha egy büdös szóval nem volt szó az eladásáról. a játékosok az ő helyzetében (ilyen szezon után, így felszopkodva) ha megkérdezik, hogy mi lesz jövőre azt mondják, hogy "szeződésem van és bla bla bla". ehelyett ő? "nem tudom mi lesz velem."Meg azon se csodálkoznék ha DM bevágta a dúrcát amiért egy ilyen szezon után is szó van az eladásáról.
hát rohadjon akkor meg, szerintem el kell adni most mert kurva sok probléma lesz még vele a jövőben.
50 korul ha kapunk érte, akkor mehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
20 vagy 30, ezen már valóban nem múlhat. Mindenképp jól járunk.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
alapból szerintem kerülne 50-60-ba, tehát féláron jöhetne, teljesen jó. Főleg hogy a posztja egyik legjobbja, és a bayernből. Ennél jobb üzlet kevés van
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- h3x0r
Rakiticnak is 1 ev volt hatra a szerzodesebol, o kerult 18-20 millioba + Denis Suarez 2 evre kolcsonbe (a Sevillanak opcios joga van ra, 6 millioert megvasarolhatjak. Ezt a megvasarlast a barca 3 millios rafizetessel ervenytelenitheti).Csabi írta:az viszont kicsit szúrja a szemem, hogy egy olyan játékosért akivel mindenben leegyeztünk 25-30 misit kell majd fizetni úgy hogy 1 év van a szerződéséből. szerintem le lehetne nyomni 18-20ra.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
60ért vihetik, aztán jöhet Pogba. Nem szívesen válnék meg tőle, de valóban, lehetnek vele gondok majd, ha közel ugyanannyiért jönne a francia, akkor oké.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A La Sexta cikkez is ma róla, hogy menni szeretne... Perez minimum 50-et kér érte a hírek szerint. Még a végén lemorzsolódik a teljes KHÖD...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mivel jelenleg úgy áll, hogy casemiro tuti elmegy, khedira lehet, illarra meg talán kölcsönbe (őt biztos nem adják el) így nagy valószínűséggel kroos mellett még jön majd valaki. falcao jó igazolás lesz, remélem ésszerű áron tudjuk hozni.
az viszont kicsit szúrja a szemem, hogy egy olyan játékosért akivel mindenben leegyeztünk 25-30 misit kell majd fizetni úgy hogy 1 év van a szerződéséből. szerintem le lehetne nyomni 18-20ra.
hát rohadjon akkor meg, szerintem el kell adni most mert kurva sok probléma lesz még vele a jövőben.
az viszont kicsit szúrja a szemem, hogy egy olyan játékosért akivel mindenben leegyeztünk 25-30 misit kell majd fizetni úgy hogy 1 év van a szerződéséből. szerintem le lehetne nyomni 18-20ra.
soha egy büdös szóval nem volt szó az eladásáról. a játékosok az ő helyzetében (ilyen szezon után, így felszopkodva) ha megkérdezik, hogy mi lesz jövőre azt mondják, hogy "szeződésem van és bla bla bla". ehelyett ő? "nem tudom mi lesz velem."Meg azon se csodálkoznék ha DM bevágta a dúrcát amiért egy ilyen szezon után is szó van az eladásáról.
Ami ilyenkor szokás, egyezkednek a fizun. De hatalmas meglepetés lenne, ha nem hosszabbítanának.Egyébként Benzema hosszabbításával mi a helyzet?
Falcao, Kroos-nak néz ki a helyzet, nem rossz, bár nálam Vidal előzné a németet. De ez a páros lényeges előrelépés a Khedira, Casemiro, Morata trióhoz képest, tehát csalódott biztos nem lennék.
James Rodrigez meg teljesen felesleges szerintem, Iscoval sem nagyon tudunk mit kezdeni, aki szerintem legalább akkora tehetség, mint a kolumbiai.
- ateeemadrid
Szerintem ebben biztos lehetsz. Főleg ezen a VBn nyújtott teljesítmény után.Remélem Ancelottiék is így gondolkoznak.

falcao, kroos. bőven elég szerintem is.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyébként Benzema hosszabbításával mi a helyzet? Tudom ,hogy amíg vb van nem lesz megoldva, de nagyon remélem ,hogy Falcao nem helyette jön hanem mellé.Azt nem bánom ha Falco kitúrja Karimot a kezdőből egy brutál teljesítménnyel, de így nagyobb a biztonság érzetem ha két ilyen atom csatárunk van...Remélem Ancelottiék is így gondolkoznak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Csak azoknak próbáltam szívességet tenni, akik 2 jó meccs után bárkit elhoznának. Mégse érezzék már magukat egyedül....csabi* írta:calma, ironizált
...legalább is remélem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És akkor lenne a csatársorba egy Benzema, Suarez, Falcao hármas? Ez még FIFA-ban is soktucsoki írta:Akkor mondom mi legyen:
Be: Falcao, Suarez, Pogba, Kroos, James Rodriguez, Kovacic
Ki: Morata, Khedira, Casemiro
Mindenki egyetért....?

Kroos, Falcao jöjjön, aztán a távozók után lehet még azon agyalni, hogy kit lehet hozni, de az említett kettős mindenképpen jöjjön.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Igazából még kéne egy fiatal afrikai középpályás, és egy középhátvéd is.
Persze, de én még azért hoznék pár támadót. Na meg persze ha lehet akkor Vidalt és Verrattit is.tucsoki írta:Akkor mondom mi legyen:
Mindenki egyetért....?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem, nem értek egyet.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ezzel nem értenék egyet...felesleges lenne... Elég Kroos és Falcao.
Akkor mondom mi legyen:
Mindenki egyetért....?
Mindenki egyetért....?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mindig is szimpatikus volt nekem ez a James gyerek, de nem hinném, hogy jelenleg pont rá lenne szükségünk. Nekünk a középpálya védekező részét kell megoldani. Nem beszélve arról, hogy lassan leigazoljuk Kroost is, ja meg a Monaco is egy éve vette Jamest, miért is adnák el?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Persze nehogymár mindenki CR seggét nyalja...DiMaria vb-t akar nyerni,Argentín és Messire szüksége van ahhoz ,hogy világbajnok legyen...persze,hogy dicséri a csapata csk-ját...Meg azon se csodálkoznék ha DM bevágta a dúrcát amiért egy ilyen szezon után is szó van az eladásáról.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams