Szerintem ebben biztos lehetsz. Főleg ezen a VBn nyújtott teljesítmény után.Remélem Ancelottiék is így gondolkoznak.

falcao, kroos. bőven elég szerintem is.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 30., hétfő 17:10
Szerintem ebben biztos lehetsz. Főleg ezen a VBn nyújtott teljesítmény után.Remélem Ancelottiék is így gondolkoznak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 30., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 16:58
Csak azoknak próbáltam szívességet tenni, akik 2 jó meccs után bárkit elhoznának. Mégse érezzék már magukat egyedül....csabi* írta:calma, ironizált
...legalább is remélem
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 30., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 16:54
És akkor lenne a csatársorba egy Benzema, Suarez, Falcao hármas? Ez még FIFA-ban is soktucsoki írta:Akkor mondom mi legyen:
Be: Falcao, Suarez, Pogba, Kroos, James Rodriguez, Kovacic
Ki: Morata, Khedira, Casemiro
Mindenki egyetért....?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. június 30., hétfő 16:52
Persze, de én még azért hoznék pár támadót. Na meg persze ha lehet akkor Vidalt és Verrattit is.tucsoki írta:Akkor mondom mi legyen:
Be: Falcao, Suarez, Pogba, Kroos, James Rodriguez, Kovacic
Ki: Morata, Khedira, Casemiro
Mindenki egyetért....?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 30., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 30., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 30., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 13:43
Teljesen egyetértek.Géci írta:Most nem azt mondtam, hogy takarodjon, de ezt ùgy is le lehet nyilatkozni, hogy a 2 legjobb focista CR és Messi. Arra azt mondja az ember, hogy ok. De ez..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 13:35
Közben megtaláltam. Takarodjon...volt írta:Ezt hol olvastad?Géci írta:Ma nem kicsit kijelentette, hogy Messi a világ legjobbja... Nem éppen szimpatikus egy Real Madrid játékostól. Értem én, hogy argentin, de akkor meg ne válaszoljon rá vagy tudom is én, de ez meg csapattársával szemben geciség.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 13:19
Ezt hol olvastad?Géci írta:Ma nem kicsit kijelentette, hogy Messi a világ legjobbja... Nem éppen szimpatikus egy Real Madrid játékostól. Értem én, hogy argentin, de akkor meg ne válaszoljon rá vagy tudom is én, de ez meg csapattársával szemben geciség.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 13:04
Talán mert a kettő nem ugyan aztucsoki írta:Múltheti teremfocin én is elég penge voltam, de még a sajtó nem pletykál. Szerencsés ez a Rodriguez gyerek.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 30., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 12:53
Ma nem kicsit kijelentette, hogy Messi a világ legjobbja... Nem éppen szimpatikus egy Real Madrid játékostól. Értem én, hogy argentin, de akkor meg ne válaszoljon rá vagy tudom is én, de ez meg csapattársával szemben geciség.ericco írta:A játékos kicsit beurdvarolt a Realnak tegnap, és mára jönnek a szokásos félig iazságok a sajtóban.torjack írta:Hát Isco?
Itt van Isco, Ancelotti Di Mariahoz is ragaszkodik, a kolumbiaira max csak akkor lenne esély, mondjuk ha Di Maria lépni akarna, és befutna érte egy nagyon jó ajánlat. Mondjuk pont a Monacotól egy James Rodríguez + 10-15 millió.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 30., hétfő 12:49
A játékos kicsit beurdvarolt a Realnak tegnap, és mára jönnek a szokásos félig iazságok a sajtóban.torjack írta:Hát Isco?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem