Teljesen egyetértek.Géci írta:Most nem azt mondtam, hogy takarodjon, de ezt ùgy is le lehet nyilatkozni, hogy a 2 legjobb focista CR és Messi. Arra azt mondja az ember, hogy ok. De ez..

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 13:43
Teljesen egyetértek.Géci írta:Most nem azt mondtam, hogy takarodjon, de ezt ùgy is le lehet nyilatkozni, hogy a 2 legjobb focista CR és Messi. Arra azt mondja az ember, hogy ok. De ez..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 13:35
Közben megtaláltam. Takarodjon...volt írta:Ezt hol olvastad?Géci írta:Ma nem kicsit kijelentette, hogy Messi a világ legjobbja... Nem éppen szimpatikus egy Real Madrid játékostól. Értem én, hogy argentin, de akkor meg ne válaszoljon rá vagy tudom is én, de ez meg csapattársával szemben geciség.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 13:19
Ezt hol olvastad?Géci írta:Ma nem kicsit kijelentette, hogy Messi a világ legjobbja... Nem éppen szimpatikus egy Real Madrid játékostól. Értem én, hogy argentin, de akkor meg ne válaszoljon rá vagy tudom is én, de ez meg csapattársával szemben geciség.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 13:04
Talán mert a kettő nem ugyan aztucsoki írta:Múltheti teremfocin én is elég penge voltam, de még a sajtó nem pletykál. Szerencsés ez a Rodriguez gyerek.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 30., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 12:53
Ma nem kicsit kijelentette, hogy Messi a világ legjobbja... Nem éppen szimpatikus egy Real Madrid játékostól. Értem én, hogy argentin, de akkor meg ne válaszoljon rá vagy tudom is én, de ez meg csapattársával szemben geciség.ericco írta:A játékos kicsit beurdvarolt a Realnak tegnap, és mára jönnek a szokásos félig iazságok a sajtóban.torjack írta:Hát Isco?
Itt van Isco, Ancelotti Di Mariahoz is ragaszkodik, a kolumbiaira max csak akkor lenne esély, mondjuk ha Di Maria lépni akarna, és befutna érte egy nagyon jó ajánlat. Mondjuk pont a Monacotól egy James Rodríguez + 10-15 millió.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 30., hétfő 12:49
A játékos kicsit beurdvarolt a Realnak tegnap, és mára jönnek a szokásos félig iazságok a sajtóban.torjack írta:Hát Isco?
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 30., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 30., hétfő 12:01
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 30., hétfő 11:45
Ezek szerint igen. Mondjuk akikről ennyit cikkeztek a múltban, azok többnyire tényleg jöttek is (CR, Beckham, Bale, Carvajal), szóval remélem a némettel is ez lesz a helyzet.csabi* írta:a kroos-üzlet ennyire jól halad?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 30., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 29., vasárnap 23:37
Hehe, hallod ezt? Van még remény...Anis írta:Egykori Real Castilla játékos, Daniel Opare Belgiumból a PORTO-ba szerződött, INGYEN!
(jó szokás szerint majd a Porto eladja őt több10 millióért, ahogy szokásuk)
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 29., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 29., vasárnap 23:15
Hajaj. Utólag visszanézve a statjait csodálkozom is, hogy csak annyi az annyi. Persze nem marad szégyenben ezzel a gólterméssel sem, pláne, hogy az akkori serie A a modernkori futball legerősebb bajnoksága volt, elképesztő minőséggel és kiegyensúlyozott mezőnnyel, de mégis...az emlékezetemben ő marad meg az egyik legdominánsabb befejezőcsatárnak. Látok néhány stílusjegyet ebből visszaköszönni Falcao játékában is, és ennek igen örülök.R.M.C.F írta:Gascoigne írta:Nagyon lassan esett le nekem, kire is emlékeztet Falcao. A mozgása, a labdakezelése, a megoldásai a befejezéseknél...nincs benne szerintetek valami Batistutából? Aki látta élőben játszani Gabrielt, az tudja, mire gondolok.
A jó öreg viszont akkora bombákat eregetett 28ról mint a messerschmittek 1943ban.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 22:19
akad hasonlóság valóban.Gascoigne írta:Nagyon lassan esett le nekem, kire is emlékeztet Falcao. A mozgása, a labdakezelése, a megoldásai a befejezéseknél...nincs benne szerintetek valami Batistutából? Aki látta élőben játszani Gabrielt, az tudja, mire gondolok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 29., vasárnap 21:50
Gascoigne írta:Nagyon lassan esett le nekem, kire is emlékeztet Falcao. A mozgása, a labdakezelése, a megoldásai a befejezéseknél...nincs benne szerintetek valami Batistutából? Aki látta élőben játszani Gabrielt, az tudja, mire gondolok.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 29., vasárnap 21:20
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem