nembiztos az h kevesek. Persze mi akik a Xabi-Khedira ultralassú pároshoz szoktunk azt tapasztaltuk h kevés két ember középre, de egy Gündogan-Modric kettős sokkal mozgékonyabb, a megszerzett labdákat is jobban megtudják játszani, remélhetőleg a meccsek nagy részébe ebből kifolyólag nálunk is lenne a laszti, és az ellenfél kergetné. Nem mint most.Galacticos írta: gündogan és modric szívósan védekezik, de egyiküknek sem ez a specialitása. és ketten kevesek oda.

Kommentáld a híreket
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Kommentáld a híreket
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Konkrétan arra gondoltam, hogy a Dortmundban csinálja végig a felkészülést.madridronie írta:Sahin itt mindent fog, csak épp alapozást kezdeni nem, másfél éves kölcsönszerződést kötöttünk a Dortmunddal a végén egy vételi opcióval, ami jövő nyáron jár le!de most, hogy megint itt fogja kezdeni a felkészülést, ezért szerintem még van ez az egy esélye, hogy megmutassa, hogy nem véletlen lett a Bundesliga legjobbja pár éve.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Moderálná magát...Casso írta:Egy Real Madridban azért moderálná magát, javítana a viselkedésén. Amúgy meg minden csak nem rasszista... R*hadtul nem rasszista..........Attii írta: Csak Suarezt ne igaz hogy termeli a gólokat mint 1 gép de egyszerűen ez az ember nem tud viselkedni rasszista,színészkedik,vergődik,harap mecsen nem kell elismerem ha ezek nem lennének nagyon jó csatár lenne sőt most is az de a pályán mutatott viselkedése borzalmas ink Cavani

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Több helyen olvasom itt hogy Jesé az első keretbe írják köv évre. Volt valami nyilatkozat a vezetőség részéről hogy számolnak vele amiről lemaradtam a napokban?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jesús Navas Madridba szeretne igazolni, írja az AS. A Sevilla játékosáért bejelentkezett a Manchester City, akik a sevillai klub által elvárt 30 millió eurót sem sajnáltak volna érte, azonban Navas nem szeretne külföldre igazolni, inkább Madridba tenné át a székhelyét.
Sem Navas, sem Suárez miatt nem húznám a szám; mindkettő ellen rengeteg érv szól; ugyanakkor az alternatíváik (Isco és Cavani) semmivel nem jobbak, míg a jelenlegi csapattagok (Higuaín, Di María) bizonyították már elégszer, hogy semmi keresnivalójuk nincs itt, így én azt mondom, már csak a vérfrissítés miattam sem bánnám a fenti váltást! Arról már nem is beszélve, hogy pl. Navas is max. egy évig érezhetné magát páholyban, addig amíg Bale nem érkezik; ami pedig Suárezt illeti, nos amúgy sem bánnám, ha innentől kezdve Karim most már végleg előtérbe kerülne és így talán még simább a helyzet (mindent egybevetve)!Angol források szerint a Real Madrid egy lépésre van attól, hogy 25 millió euróért és egy utánpótlás-játékos átengedéséért négy évre szerződtesse Luis Suárezt a Liverpooltól.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Egy Real Madridban azért moderálná magát, javítana a viselkedésén. Amúgy meg minden csak nem rasszista... R*hadtul nem rasszista..........Attii írta: Csak Suarezt ne igaz hogy termeli a gólokat mint 1 gép de egyszerűen ez az ember nem tud viselkedni rasszista,színészkedik,vergődik,harap mecsen nem kell elismerem ha ezek nem lennének nagyon jó csatár lenne sőt most is az de a pályán mutatott viselkedése borzalmas ink Cavani
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
remélem is, hogy az.BBeno írta:rasszista![]()
![]()
ezt te sem gondolod komolyan...
kérdés, hogy ki kell nekünk: aki odamegy, rámenős, belövi, kicselezi, széttépi, vagy egy fancsaliképű átlagos, akaratgyenge balfasz. sztem egyértelmű. ha csatárt veszünk, vegyünk odabaszósat.
cavaninál jobb az ember, ha már uruguayit akarunk.

- Galacticos
hát tényleg nem.Kerlon írta:Végülis csak 4,5 új ember van a kezdőben, de ezt tényleg nem sokkal jobb...
a rendszer megint 4-2-3-1. gündogan és modric szívósan védekezik, de egyiküknek sem ez a specialitása. és ketten kevesek oda.
ez a legnagyobb problémám azzal a csapattal amit leírt meg hogy a pad nagyon gyenge.
suarez... istenem. bárkit, BÁRKIT csak őt ne. hamarabb adnék higuainnak élete végéig szóló szerződést.
rasszista

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
A Gündögan-Modric-Özil hármas nem zavarná kicsit egymást? Mind a három inkább középen érzi magát jól(Özil is hiába sokszor szélen helyezkedik, ez csak JM hülyesége).
Szerintem Özil-->pad, Khedira pedig akármilyen szar is ezt kimondani de -->kezdő. Kell legalább egy olyan játékos akinek kifejezetten az a dolga,hogy a labdát szerezze. Gündögan és Modric sem az a labdaszerző kp-s.Persze khedira annyira szar,hogy Modric is többet szerez tőle de akkor is kell egy védekezőbb oda, vagy Xabi kezdő csak ő már lassú, és mélységből nem is kéne már irányitani,mert ott lenne gündögan és modric is...
Sok hir volt ma, főképp a távozókról volt szó, hát DM felőlem mehetne, azzal egyidejűleg Bale érkezne is. Igazából szerintem verratti vagy gündögan fog érkezni(persze ez nem nagy kockázatvállalás a részemről), ezzel csak azt akarom mondani,h lehet elég lenne egy darab drágább igazolás a kp-ra. Elhozzuk még Kondogbiát és szevasz. De ha lehetséges akkor inkább Verrattit hozzuk és ne a németet.
Suarez v Cavani csatárposztra? Hmm.. Benzinek fel kell kötnie a felkötni valót. Annyi,h Suarez tényleg marha sok helyzetet ront el +önző. Cavani a tipikus gyilkos,viszont az ára a kétszerese a másik uruhoz képest.
Szerintem Özil-->pad, Khedira pedig akármilyen szar is ezt kimondani de -->kezdő. Kell legalább egy olyan játékos akinek kifejezetten az a dolga,hogy a labdát szerezze. Gündögan és Modric sem az a labdaszerző kp-s.Persze khedira annyira szar,hogy Modric is többet szerez tőle de akkor is kell egy védekezőbb oda, vagy Xabi kezdő csak ő már lassú, és mélységből nem is kéne már irányitani,mert ott lenne gündögan és modric is...
Sok hir volt ma, főképp a távozókról volt szó, hát DM felőlem mehetne, azzal egyidejűleg Bale érkezne is. Igazából szerintem verratti vagy gündögan fog érkezni(persze ez nem nagy kockázatvállalás a részemről), ezzel csak azt akarom mondani,h lehet elég lenne egy darab drágább igazolás a kp-ra. Elhozzuk még Kondogbiát és szevasz. De ha lehetséges akkor inkább Verrattit hozzuk és ne a németet.
Suarez v Cavani csatárposztra? Hmm.. Benzinek fel kell kötnie a felkötni valót. Annyi,h Suarez tényleg marha sok helyzetet ront el +önző. Cavani a tipikus gyilkos,viszont az ára a kétszerese a másik uruhoz képest.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adamzz 2013. május 28., kedd 13:59-kor.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
Csak Suarezt ne igaz hogy termeli a gólokat mint 1 gép de egyszerűen ez az ember nem tud viselkedni rasszista,színészkedik,vergődik,harap mecsen nem kell elismerem ha ezek nem lennének nagyon jó csatár lenne sőt most is az de a pályán mutatott viselkedése borzalmas ink CavaniCasso írta:Melyik angol? Sky Sports az megbízható, a többi kotyvalék. Bár sokan félnek tőle, én őt vagy Cavanit hoznám.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jómagam a motiválatlanságát szoktam főként kiemelni,pláne idén,nem pedig a qualitásávál van bajom.Ki is szoktam emelni,ha jól játszik,csak sajnos ebben a szezonban erre nagyon kevés lehetőség volt...Mondjuk nekem nincs bajom Modric-csal, mert abszolút kedvenc Özil és Benzema mellett, csak azért érdekes, hogy Ti, akik Özil-t ócsároljátok folyamat beszéltek a kettős mércéről. Ezt ne vedd személyeskedésnek, csak érdekesnek találom ezt a szitut.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Végülis csak 4,5 új ember van a kezdőben, de ezt tényleg nem sokkal jobb...Galacticos írta:hát ez nem sokkal jobb mint amilyen az idei keretünk volt.El Unico írta:--------------Cavani
CR----------------------------Bale
----------------Özil
------Gündogan----Modric
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
--------------Casillas
Pad: Benzema,Morata,Callejón,Cheryshev,Jesé,Kaká,Khedira,Xabi Alonso,Nacho,Pepe,Albiol,Arbeloa,Lopez.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Melyik angol? Sky Sports az megbízható, a többi kotyvalék. Bár sokan félnek tőle, én őt vagy Cavanit hoznám.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
Hát nem tom mi lesz itt
Navas komolyan?
Bale+Cavani+Gündogan kell de nagyon
Cavani=remélem nem igaz amit olvastam hogy a Chelseabe megy nagyon kéne
Bale=neymar barcaba ment illő lenne elhozni DM helyére de ha maradni akar akkor out
Gündogan=dortmund rinyál lehet ö se jön

Bale+Cavani+Gündogan kell de nagyon
Cavani=remélem nem igaz amit olvastam hogy a Chelseabe megy nagyon kéne
Bale=neymar barcaba ment illő lenne elhozni DM helyére de ha maradni akar akkor out
Gündogan=dortmund rinyál lehet ö se jön

- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Ezt olvastam az előbb:
-Remélem,kacsa....Angol forrás......Angol források szerint a Real Madrid egy lépésre van attól, hogy 25 millió euróért és egy utánpótlás-játékos átengedéséért négy évre szerződtesse Luis Suárezt a Liverpooltól.

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
igazából a leglényegesebb mondata ez:
"Khedira seems to improve year-after-year, and he is the quiet and hard-working player that Madrid need in this time of change."
a Mester évről évre fejlődik és pont egy ilyen keményen dolgozó ugyanakkor csendes emberre van most szükségünk. Éljen!

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
hát ez nem sokkal jobb mint amilyen az idei keretünk volt.El Unico írta:--------------Cavani
----------------Özil
------Gündogan----Modric
--------------Casillas
Pad: Benzema,Morata,Callejón,Cheryshev,Jesé,Kaká,Khedira,Xabi Alonso,Nacho,Pepe,Albiol,Arbeloa,Lopez.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Di Maria ---> PSG
Higuaín ---> Juventus
Carvalho ---> Monaco
Coentrao ---> Monaco
Ez igen... mi lesz még itt később?
Di Maria helyére jöhetne Bale,Higuaín helyére Cavani,Carvalhot nem feltétlenül kell pótolni,viszont Coentrao távozása számomra érzékeny téma,szeretem a játékát,sajnálom a srácot. Nacho lesz Marcelo helyettese.
Kaká valószínűleg marad. Xabi Alonso Modriccsal fog cserélgetni,de az öreg lesz a B verzió. Khedira helyére Gündogant hoznám,a kezdőbe. Carvajal érkezik Arbeloa helyére. Özil maradna,CR maradna.
--------------Cavani
----------------Özil
------Gündogan----Modric
--------------Casillas
Higuaín ---> Juventus
Carvalho ---> Monaco
Coentrao ---> Monaco
Ez igen... mi lesz még itt később?
Di Maria helyére jöhetne Bale,Higuaín helyére Cavani,Carvalhot nem feltétlenül kell pótolni,viszont Coentrao távozása számomra érzékeny téma,szeretem a játékát,sajnálom a srácot. Nacho lesz Marcelo helyettese.
Kaká valószínűleg marad. Xabi Alonso Modriccsal fog cserélgetni,de az öreg lesz a B verzió. Khedira helyére Gündogant hoznám,a kezdőbe. Carvajal érkezik Arbeloa helyére. Özil maradna,CR maradna.
--------------Cavani
----------------Özil
------Gündogan----Modric
--------------Casillas

Miután leigazolta Neymart a Barca azt mondtam, hogy nem hiszem el, hogy Balet ne igazolnánk le, de most hogy DM is megy, egyszerűen KIZÁRTNAK tartom, hogy ne jöjjön Bale.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.