Link!

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 30., hétfő 18:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 30., hétfő 6:27
Ismeros...Demes írta:Goal.com-on azt írják hogy pár éve nem James Rodriguezt igazolta le Manu 5 millió fontért, hanem Bebe-t választották 7.4ért
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 30., hétfő 1:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 28., szombat 16:21
Chelsea kemény lesz, a Bayern amig nem lép Guardiola nem jelent veszélyt... De lassan a City-nek és a Psg-nek is ki fog jönni a lépés meg a Liverpool-ra is kiváncsi leszek,lehet hogy a keretük nem elit de harapni fognak az biztos (ikarus93 írta:Bl-be a jövőre nézve a legnagyobb ellenfelünk az a Bayern lesz, bárki bármit mondd. A Milannak nagyon leáldozott, ha csak nem jön valami milliárdos aki rendbe szedi azt a csapatot, addig ők vakvágányon lesznek. Talán a BM-en kivül még a Chelseat érzem annak akik a jövőben komoly riválisok lehetnek a BL-be.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 28., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 28., szombat 16:12
Azért ez óriási pofon volt neki,hogy Ancelotti jött és egyből behúzta a tizediket...ha ez nem téríti észhez akkor semmi.Dupla D írta:ezt nyugodtan el lehet felejteni.dzsi91 írta:Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni.![]()
nála csak Del Bosque és Guardiola berögzültebb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 28., szombat 16:07
A Real Madridot csakis a Real Madrid verheti meg , hogy egy klasszikust idézzekh3x0r írta:Mondjuk kicsit fura hogy a BL-ben az egyik legnagyobb ellenfelunknek szurkolsz hogy osszejojenek a dolgai.dzsi91 írta:Fabregas,Pogba ... talán mert nem akarnak már buszozni ? Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni. Szurkolok neki mert nekem pozitív élmény maradt az itt töltött 3 éve, Guardiola viszont nagyon remélem ,hogy továbbra is hisz a tiki-takában és tovább rombolja a Bayernt.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 28., szombat 15:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 28., szombat 15:07
Mondjuk kicsit fura hogy a BL-ben az egyik legnagyobb ellenfelunknek szurkolsz hogy osszejojenek a dolgai.dzsi91 írta:Fabregas,Pogba ... talán mert nem akarnak már buszozni ? Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni. Szurkolok neki mert nekem pozitív élmény maradt az itt töltött 3 éve, Guardiola viszont nagyon remélem ,hogy továbbra is hisz a tiki-takában és tovább rombolja a Bayernt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 28., szombat 15:01
ezt nyugodtan el lehet felejteni.dzsi91 írta:Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 28., szombat 14:56
Fabregas,Pogba ... talán mert nem akarnak már buszozni ? Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni. Szurkolok neki mert nekem pozitív élmény maradt az itt töltött 3 éve, Guardiola viszont nagyon remélem ,hogy továbbra is hisz a tiki-takában és tovább rombolja a Bayernt.chronic írta:minek annak Pogba? Ő focizni tud és akar, nem buszozni.Realista24 írta:Na, a Chelsea lassan kiüt mindenkit, 75 milliót adnának Pogbáért...ha igazak a hírek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 14:56
vigyék csak annyiért, nem lesz attól jobban összerakott a keretük..Costa jó igazolás, de amúgy meg rossz irányba haladnak szerintemchronic írta:minek annak Pogba? Ő focizni tud és akar, nem buszozni. Kezd felbaszni ez a nyomorék cselzi, pedig az elmúlt években ők voltak angliából akik szimpatikusak voltak nekem.Realista24 írta:Na, a Chelsea lassan kiüt mindenkit, 75 milliót adnának Pogbáért...ha igazak a hírek.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 28., szombat 14:43
Kaptak egy rakat pénzt Luiz-Mata-DeBruyne trióért. de szerintem is irreális ez a 75. szerintem max 60.realistahuni írta:Ha összejön akkor Khedira tuti ránkragad.
De 75 milla irreális összeg egy fiatal tehetségért, még Abra szemszögéből nézve is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 28., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 28., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 28., szombat 13:58
minek annak Pogba? Ő focizni tud és akar, nem buszozni. Kezd felbaszni ez a nyomorék cselzi, pedig az elmúlt években ők voltak angliából akik szimpatikusak voltak nekem.Realista24 írta:Na, a Chelsea lassan kiüt mindenkit, 75 milliót adnának Pogbáért...ha igazak a hírek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 28., szombat 13:27
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 28., szombat 12:29
Hát PL-ben jobbak lesznek, BL-ben meg nem kell tartani egy jó darabig egyik manchesteri csapattól sem. Arsenalból nézem ki jövőre leghamarabb, hogy megtréfálhat egy nagyot a BL-ben, többi nem lesz szint.Na pfff, ezzel most nagyot húztak. Alakul a MU, hosszútávon biztos, hogy nyertek ezzel a szar szezonnal. Most legalább nyugodtan építkezhetnek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 28., szombat 12:12
ramos is 18 évesen jött. neki is egy szezonja volt a bajnokságban. hasonló összegért. aug 31.énKerlon írta:Tényleg megérte egy egyszezonos 18 éves játékosért kiadni 37,5 millió eurót. És tényleg nyugodtan építkezhetnek, amikor minden középszerű játékosért 1,5-szeres árat kell fizetniük. :ĐRemy írta:Manchester United: leigazolták Luke Shaw-t - hivatalos
Na pfff, ezzel most nagyot húztak. Alakul a MU, hosszútávon biztos, hogy nyertek ezzel a szar szezonnal. Most legalább nyugodtan építkezhetnek.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem