rasszista

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 13:58
rasszista
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 28., kedd 13:56
Csak Suarezt ne igaz hogy termeli a gólokat mint 1 gép de egyszerűen ez az ember nem tud viselkedni rasszista,színészkedik,vergődik,harap mecsen nem kell elismerem ha ezek nem lennének nagyon jó csatár lenne sőt most is az de a pályán mutatott viselkedése borzalmas ink CavaniCasso írta:Melyik angol? Sky Sports az megbízható, a többi kotyvalék. Bár sokan félnek tőle, én őt vagy Cavanit hoznám.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 28., kedd 13:55
Jómagam a motiválatlanságát szoktam főként kiemelni,pláne idén,nem pedig a qualitásávál van bajom.Ki is szoktam emelni,ha jól játszik,csak sajnos ebben a szezonban erre nagyon kevés lehetőség volt...Mondjuk nekem nincs bajom Modric-csal, mert abszolút kedvenc Özil és Benzema mellett, csak azért érdekes, hogy Ti, akik Özil-t ócsároljátok folyamat beszéltek a kettős mércéről. Ezt ne vedd személyeskedésnek, csak érdekesnek találom ezt a szitut.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 13:54
Végülis csak 4,5 új ember van a kezdőben, de ezt tényleg nem sokkal jobb...Galacticos írta:hát ez nem sokkal jobb mint amilyen az idei keretünk volt.El Unico írta:--------------Cavani
CR----------------------------Bale
----------------Özil
------Gündogan----Modric
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
--------------Casillas
Pad: Benzema,Morata,Callejón,Cheryshev,Jesé,Kaká,Khedira,Xabi Alonso,Nacho,Pepe,Albiol,Arbeloa,Lopez.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 28., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 28., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. május 28., kedd 13:49
-Remélem,kacsa....Angol forrás......Angol források szerint a Real Madrid egy lépésre van attól, hogy 25 millió euróért és egy utánpótlás-játékos átengedéséért négy évre szerződtesse Luis Suárezt a Liverpooltól.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 28., kedd 13:48
igazából a leglényegesebb mondata ez:
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 13:48
hát ez nem sokkal jobb mint amilyen az idei keretünk volt.El Unico írta:--------------Cavani
CR----------------------------Bale
----------------Özil
------Gündogan----Modric
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
--------------Casillas
Pad: Benzema,Morata,Callejón,Cheryshev,Jesé,Kaká,Khedira,Xabi Alonso,Nacho,Pepe,Albiol,Arbeloa,Lopez.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 28., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 28., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 28., kedd 13:40
Ezt adom. Én nem erre írtam az általad idézett hsz-t. Én arra írtam, hogy nem kell 11 világlegjobbja, hogy eredményesek legyünk, majd erre reagáltak, hogy de márpedig milyen jó volt az a csapat... Ezt kontráztam meg azzal.Szerintem meg igen is sztár(okra) van szüksége ennek a csapatnak. Ronaldon kívül senkit nem tudnék kiemelni ebből a keretből. Pár meccs volt ahol C. nem tudott játszani és egyből félkarú óriások vagyunk nélküle. Fájdalom volt nézni azt az ötlettelenséget, be voltunk sz**va a pályán... Óriási lutri egy embertől függeni egész szezonon keresztűl. Nem kell 5-6 sztárt beszerezni de 1-2 mindenképpen szükséges lenne. Egy brutál csatár és egy jó kis szélső.
Ez a szomorú. Sokan a pénzért, vagy az elitbe való bekerülésért jönnek Madridba. A Real jelenleg a csodaország ilyen Lewandovskiknak meg Di Mariáknak. Ide olyan játékos kell, aki nem csodaországba vágyik, hanem egy komoly célokért harcoló futballklubba, és hajlandó is küzdeni.Victor írta:ezzel maximálisan egyetértek. csak nagyon kevés mostanában az olyan játékos, aki madridba akar jönni, megdöglik a madridért, és esetleg ha leigazoltuk, akkor a pályán kiköpi a tüdejét a csapatért.Szerintem meg nem sztárokra hanem olyan játékosokra van szükség akik ügyesek, technikásak és megdöglenek a mezért. Nem zsoldosokra van szükségünk. Olyan emberre aki imádja, tiszteli a Madridot.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 28., kedd 13:37
Nagyobb arányban lehet olyat találni aki meghalna a mezért csak sajnos focizni azt nem tud.Victor írta:ezzel maximálisan egyetértek. csak nagyon kevés mostanában az olyan játékos, aki madridba akar jönni, megdöglik a madridért, és esetleg ha leigazoltuk, akkor a pályán kiköpi a tüdejét a csapatért
Persze, aztán elkezdenénk passzolgatni, ívelgetni meg összevissza ész nélkül rohanni mert nem tudjuk, hogy ki vigye a bogyót. Ne hasonlítsd össze a Chelsea ostoba, semmit mondó, majd beszenvedjük valahogy játékát a Madrid brutális letámadó játékával. Mert a mi játékunk iszonyat erős lenne, ha lenne egy normális jobb szél, egy csatár aki 5 100%-os ziccerből legalább 1-2 labdát a hálóba juttat illetve egy vagy kettő kp akik meggátolják, hogy a labda átjusson a mi térfelünkre és remekül fedeznek, emellett pedig támogatják a támadást.M1Ö írta:Basszus (má' bocs) de nem néztek Chelsea meccset? Ott is szélen játszik. Igaz, hogy kötetlenül és rajta meg Hazard-on mennek át a támadások, de ezt Madridban miért nem lehetne megoldani? Kiegészülne egy Modric-csal, Özil-lel, Benzema-val, CR-rel. Olyan játék lenne, hogy el csöppennék minden meccsen.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 28., kedd 13:36
Sahin itt mindent fog, csak épp alapozást kezdeni nem, másfél éves kölcsönszerződést kötöttünk a Dortmunddal a végén egy vételi opcióval, ami jövő nyáron jár le!de most, hogy megint itt fogja kezdeni a felkészülést, ezért szerintem még van ez az egy esélye, hogy megmutassa, hogy nem véletlen lett a Bundesliga legjobbja pár éve.
Na meg azt is mondta, hogy edzőért fizetni nem megbocsájthatatlan bűn, illetve ördögi cselekedett --> Pellegriniért 4-et, Mouért pedig 8-at fizettünk állítása szerint! Ebből kiindulva, ha arról lesz szó, Carloért is simán perkálunk, erre akár mérget is vennék!Ernesto Bronzetti: Nem lesz könnyű Ancelotti-t megszerezni mivel a PSG nem akarja elengedni, 2-3 nap múlva újból tárgyalóasztalhoz ül a vezetőkkel és megpróbálják meggyőzni őket, Higuaín 60-70% hogy a Juventus-ba folytatja, Cavani?, azt hiszem marad Napoli-ba.
Perez interjúból egy kis részlet:
A sajtó támogatja a Barcelona-t, minket viszont nem, katasztrofális az együttélés a médiával.
Thiago Alcantara pedig az U-21-es Eb. után dönt majd a jövőjével kapcsolatban, mert bizony baromira nem elégedett a jelenlegi helyzetével és az a 18 millás záradék pedig úgy néz ki, hogy valóban létezik a szerződésében! Tavalyelőtt már megkörnyékeztük őt és az apját is, talán egy próbát most is megérne!Thiago: "Después del Europeo ya veremos como se da todo"
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 28., kedd 13:34
Én aztán szívből rühellem a portugált, de ez közel sem csak az Ő sajátossága, hanem a klubé. Mindig is az volt. Az elmúlt 10 évből mondjál 3 játékost, akiért sorban álltak a kérők a Real háza táján és mi fedeztük fel (nem, nem mi neveltük, lehetetlent azért nem kérek elég csak ha itt teljesedett ki). Az elmúlt évekből van Varane jelenleg - bár még Ő sem betonbiztos azért - Marcelo és a sokat ekézett Higuain (a tévhitekkel ellentétben azért van Rá is kereslet). Ellenkező tendenciában meg az van, hogy feltűnik valahol egy tehetségesebb játékos, megjelenik a médiában majd a Madrid a tökeit vakarászva konstatálja, hogy elvitte egy európai szinten is jó csapat. A következő évben pedig térdelve, a falloszt a szánkba vágyakozva nézzük, ahogy a vásárló klub vagy elhajtja melegebb éghajlatra a csapatot vagy irreális áron röhögve a markában átengedik. Ezután megveregetik egymás vállát, hogy milyen fasza munkát végeztünk megvettük xyt 30 millióért.JOSÉ MOURINHO![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 13:30
ezzel maximálisan egyetértek. csak nagyon kevés mostanában az olyan játékos, aki madridba akar jönni, megdöglik a madridért, és esetleg ha leigazoltuk, akkor a pályán kiköpi a tüdejét a csapatért.Szerintem meg nem sztárokra hanem olyan játékosokra van szükség akik ügyesek, technikásak és megdöglenek a mezért. Nem zsoldosokra van szükségünk. Olyan emberre aki imádja, tiszteli a Madridot.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 28., kedd 13:27
Basszus (má' bocs) de nem néztek Chelsea meccset? Ott is szélen játszik. Igaz, hogy kötetlenül és rajta meg Hazard-on mennek át a támadások, de ezt Madridban miért nem lehetne megoldani? Kiegészülne egy Modric-csal, Özil-lel, Benzema-val, CR-rel. Olyan játék lenne, hogy el csöppennék minden meccsen.Casso írta:Istenem... Mata egy irányító szellemű játékos. A Chelseaban ő futtatja a támadásokat. Nálunk tetszik vagy sem, de Özil a karmester.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 28., kedd 13:22
Istenem... Mata egy irányító szellemű játékos. A Chelseaban ő futtatja a támadásokat. Nálunk tetszik vagy sem, de Özil a karmester. Most idehoznánk egy abszolút nem szélsőjátékot játszó Matát akkor mennyivel lennénk előrébb? Ide egy gyors, technikás, jól lövő és mentálisan is rendbelévő játékos kell. Ilyen Reus vagy Bale.M1Ö írta:Jól kezdted... Igen, pont egy Mata szerű játékos kéne di María helyére.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem