Szerintem meg igen is sztár(okra) van szüksége ennek a csapatnak. Ronaldon kívül senkit nem tudnék kiemelni ebből a keretből. Pár meccs volt ahol C. nem tudott játszani és egyből félkarú óriások vagyunk nélküle. Fájdalom volt nézni azt az ötlettelenséget, be voltunk sz**va a pályán... Óriási lutri egy embertől függeni egész szezonon keresztűl. Nem kell 5-6 sztárt beszerezni de 1-2 mindenképpen szükséges lenne. Egy brutál csatár és egy jó kis szélső.
Ezt adom. Én nem erre írtam az általad idézett hsz-t. Én arra írtam, hogy nem kell 11 világlegjobbja, hogy eredményesek legyünk, majd erre reagáltak, hogy de márpedig milyen jó volt az a csapat... Ezt kontráztam meg azzal.
Persze, hogy kellenek a sztárok. De attól még nem leszünk futottak még kategóriában, ha van 1-2 gyengébb kezdőjátékosunk is. A BM-nek is van, a Barcának is van. De itt a többség mindenkit kipaterolna, aki nem number1 a posztján. Ez butaság.
Victor írta:Szerintem meg nem sztárokra hanem olyan játékosokra van szükség akik ügyesek, technikásak és megdöglenek a mezért. Nem zsoldosokra van szükségünk. Olyan emberre aki imádja, tiszteli a Madridot.
ezzel maximálisan egyetértek. csak nagyon kevés mostanában az olyan játékos, aki madridba akar jönni, megdöglik a madridért, és esetleg ha leigazoltuk, akkor a pályán kiköpi a tüdejét a csapatért.
Ez a szomorú. Sokan a pénzért, vagy az elitbe való bekerülésért jönnek Madridba. A Real jelenleg a csodaország ilyen Lewandovskiknak meg Di Mariáknak. Ide olyan játékos kell, aki nem csodaországba vágyik, hanem egy komoly célokért harcoló futballklubba, és hajlandó is küzdeni.