2 igazolás szükséges a jövő évi szezonra,és remélem nem is lesz több,kivéve ha elakar valaki nagyon menni(coentrao vagy Dm esetleg).
Védelem:
A védelem rendben van,oda én nem hoznék senkit,jobb bekkben carv és arbeloa megfelelő megoldás,egyik képes egy zártabb,szélt lezáró focira,a másik egy támadóbb , kombinativ játékra,arbeloa pedig balosra is mehet.
Középen ramos,pepe,varane és nacho, szerintem rendben van,megvan a sebesség,a fejjáték is.
baloson,marci és coe, szintén mint a jobbon,megfelelő a struktura,egyik képes egy zártabb védekezésre a másik egy támadóbb,attraktívabb felfogású.
Korban sincsen komoly gond,nincsen kiéget,kikopott ember akit idén már pótolni kellene,most még nem lenne meg a megfelelő játékperce.Varane és nacho több játékidőt kell hogy kapjon.
Kp:
Ide egy ember kell,ezen sokat törtem a fejem,hiszen itt nagyot lehet hibázni,nekünk egy olyan játékos kell,aki univerzális,vagyis képes a 3 fős kp-a több posztjára is,eddig ez nálam pogba volt,de mint már korábban egyszer bővebben elemeztem a tagot,a játékának van egy sarkalatos pontja,ami probléma lehet(de azért messze benne van a következő évtized legjobb kp-a képesség).....de most került képbe kroos,akit nem ismertem jól eddig,most is csak pár meccs v momentumok vannak meg,de egész tetszik a fószer,több posztos,pontos,fegyelmezett,felfelé is gyorsan játszik és nem buta a labdával egyáltalán.......alonso,modric és dm helyett is mehet,és azonnal a kezdő tagság lehet a célja. Alo már kifelé megy,igy ez most jól jöhet.Khedira és casemiro el......kb 0-ra ki lehet hozni a költséget. Megfelelő minőség lehet a kp-a,ami hosszú évek óta nem volt meg. Kroos lett az első számú akit hoznék.
Alonso DLP posztja sem annyira égető,mehet egy 3as vonalban vagy eltolt vonalban kp-a.....teljesen rendben van. Illarra jött ugye alo helyére,de eddig nem vált be,kroos,dm,modric,alo,illarra és isco is idetehető....megfelelő strukturában,korban,képességekben is...Ez egy teljesen rendben lévő kp-a lenne.
Támadók:
Morata el,15-20 ért(érvénytelen a faszi).....jesé decemberben jön de nem tudjuk milyen bőrben lesz,szélek megvannak,jesé,balé,dm ha kell,illetve cr.....az össze szélső tud ellenkező oldalon is játszani,ez jó.
Középen van gond,benzema egyedül kevés(esetleg iscot feltolni)....oda jöhetne a tigris egy korrekt árért.....max 40,de inkább olcsóbban,ezt kell valahogy kibugázni. A szerkezet maradhatna,bár a kolumbiai csúcsék,de gondoljunk bele mennyit nőne vele a taktikai repertoárunk....akár egy vereség vagy elkerülendő X határán a 80 percben megbontanánk a szokásos visszavont szerkezetet és menne be ékbe a védelem közé a gólvágó....na de nem azért hoznám hogy havonta egyszer betegyem

,ez csak egy példa volt. Mi sokszor tanyázunk az ellenfél térfelén,már nem visszavont felállásunk van mint JM-nél hanem feljebb tolódtunk,feljebb pozicionált a csapat,igy oda ő megfelelő lehetne,mivel többet van ott a labda.
CR,bale,benz,falkán,isco,jesé.....teljesen rendben van,át lehet állni center játékra(pozicionálisra),lehet elmozgó rendszer 3 vonalban lévő fővel,lehet 4 támadós ha égés van:
----Modric------------------Kroos
-Bale-------Benzema------------CR
---------------------Falco wiener blut
Szerintem a csapat emberemlékezet óta nem volt ilyen jó helyzetben,ha a nyári igazolásokat(amiket MONDTAM!! ) megoldják,nyugodtan bátran és legnagyobb esélyesként vághatnak bele a következő szezonba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.