Hehe, hallod ezt? Van még remény...Anis írta:Egykori Real Castilla játékos, Daniel Opare Belgiumból a PORTO-ba szerződött, INGYEN!
(jó szokás szerint majd a Porto eladja őt több10 millióért, ahogy szokásuk)

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 29., vasárnap 23:37
Hehe, hallod ezt? Van még remény...Anis írta:Egykori Real Castilla játékos, Daniel Opare Belgiumból a PORTO-ba szerződött, INGYEN!
(jó szokás szerint majd a Porto eladja őt több10 millióért, ahogy szokásuk)
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 29., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 29., vasárnap 23:15
Hajaj. Utólag visszanézve a statjait csodálkozom is, hogy csak annyi az annyi. Persze nem marad szégyenben ezzel a gólterméssel sem, pláne, hogy az akkori serie A a modernkori futball legerősebb bajnoksága volt, elképesztő minőséggel és kiegyensúlyozott mezőnnyel, de mégis...az emlékezetemben ő marad meg az egyik legdominánsabb befejezőcsatárnak. Látok néhány stílusjegyet ebből visszaköszönni Falcao játékában is, és ennek igen örülök.R.M.C.F írta:Gascoigne írta:Nagyon lassan esett le nekem, kire is emlékeztet Falcao. A mozgása, a labdakezelése, a megoldásai a befejezéseknél...nincs benne szerintetek valami Batistutából? Aki látta élőben játszani Gabrielt, az tudja, mire gondolok.
A jó öreg viszont akkora bombákat eregetett 28ról mint a messerschmittek 1943ban.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 22:19
akad hasonlóság valóban.Gascoigne írta:Nagyon lassan esett le nekem, kire is emlékeztet Falcao. A mozgása, a labdakezelése, a megoldásai a befejezéseknél...nincs benne szerintetek valami Batistutából? Aki látta élőben játszani Gabrielt, az tudja, mire gondolok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 29., vasárnap 21:50
Gascoigne írta:Nagyon lassan esett le nekem, kire is emlékeztet Falcao. A mozgása, a labdakezelése, a megoldásai a befejezéseknél...nincs benne szerintetek valami Batistutából? Aki látta élőben játszani Gabrielt, az tudja, mire gondolok.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 29., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 29., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 29., vasárnap 18:34
100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem fogunk egy olyan jatekost kolcson adni, akiert kiadunk 50 milliot.El Unico írta:Ja és az lemaradt,hogy megvenném James Rodriguezt de egy évre még ott hagynám a Monacoban,mivel indulni fognak a BL-ben,igy jelentos tapasztalatokat gyujthet es tovabb tud edzodni. Vagy opcios jogot szereznek ra. Mindegy
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 29., vasárnap 18:34
na várjál, várjál. perec még nyaral.James R. nem fog érkezni, egyelőre pletyka sincs róla.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 29., vasárnap 18:33
James minek? Biztos vagyok abban,hogy sokan a vb előtt azt sem tudták,hogy a világon van. Tudtommal fel sem merült a neve,nem véletlenül.torjack írta:mondjuk egy nyáron beszerezni kroost, falcaót,pogbát meg jamest...eléggé sci-fi kategória. 200 misi körül lenne ez a négyes.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 29., vasárnap 18:33
Hát remélem a Kroos-Falcao olyan 60-70körül lesz max, utána meg meglátjuk hogyan jönnek az emberek, bár szerintem Pogba nem jön, Jamest se hinném hogy el lehet vinni.torjack írta:mondjuk egy nyáron beszerezni kroost, falcaót,pogbát meg jamest...eléggé sci-fi kategória. 200 misi körül lenne ez a négyes.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 29., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 29., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 29., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 29., vasárnap 17:27
Fernandot adták el a Portonál és nem Fernandinhot. Nem kötekedés csak gondoltam szólok.Portugál lapok szerint a Porto Illarramendit, a Benfica pedig Casemirót vinné. Előbbiek kölcsönben gondolkodnak, és a pár napja eladott Fernandinho pótlására vinnék a spanyolt. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 29., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 29., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 29., vasárnap 17:21
Ez tény, ebben sok igazság van, viszont az sem megoldás, hogy nem hozunk senkit, mert akkor mi lesz vele majd februártól... addig elúszhat a bajnokság, amit azért illene megnyerni. Tehát valamilyen szinten kockáztatnunk kell, így vagy úgy, de áldozatok lesznek. Vagy a csapat lesz az áldozat, vagy 1-1 játékos.Galacticos írta:és akkor februártól amikor jesé érdembe visszaszáll?BBeno írta:azt nem kell mondanom hogy mindenképpen kell egy tehermentesítő ember Ronci/Bale mögé mert szét fog robbanni Ronci ha nem pihen eleget. Jesé érdemben kb február végén száll be a játékba addig meg kell egy arc aki megbízhatóan pótolja 1-1 meccseken a két gépet.
onnantól mi lesz? várjuk hogy valamelyik gép megsérüljön hogy belehessen rakni valamelyik fiatalt?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 29., vasárnap 16:17
és akkor februártól amikor jesé érdembe visszaszáll?BBeno írta:azt nem kell mondanom hogy mindenképpen kell egy tehermentesítő ember Ronci/Bale mögé mert szét fog robbanni Ronci ha nem pihen eleget. Jesé érdemben kb február végén száll be a játékba addig meg kell egy arc aki megbízhatóan pótolja 1-1 meccseken a két gépet.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem