Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem nem...ez nem Perezékre vall.
Jönni fog Pogba

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2014. július 4., péntek 0:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. július 3., csütörtök 23:51
én tuti rendelek egy Kroos mezt, jelentsék már be a csávót.Galacticos írta:én annyira nem csípem kroost, nincs vele semmi bajom nem azt mondom. jó játékos, nagyon jó játékos, elit játékos, de mikor megnézem a bemutatását nem fog megfordulni a fejembe hogy húú bazdmeg egy ilyen kroos mez kell nekem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 3., csütörtök 23:46
igen az nagy minőségi előrelépés volt, de abban a csapatban még bőven voltak lyukak.Gascoigne írta:2009 nyara Cristiano&Kaká&Benzema&Xabi&Arbeloa&Garay az mi volt? én szivárványt hánytam két hónapig
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 3., csütörtök 22:59
2009 nyara Cristiano&Kaká&Benzema&Xabi&Arbeloa&Garay az mi volt? én szivárványt hánytam két hónapigR.M.C.F írta:ateeemadrid írta:minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.
khedira, morata out
kroos, falcao in
keep it simple.
Csodálatos lenne. Ez az első év a madridista "életemben" amikor összhangban van a klub a magam igényeivel. Pont oda ahová szerintem kell,és azokat akiket én is preferálok....ilyen még nem volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 3., csütörtök 22:56
ateeemadrid írta:minek akarjátok idehozni azt a favágót? jó helye van neki a wolfsburgnál. különben is csak a Bild hozta le, úgyhogy felesleges komolyan venni.
khedira, morata out
kroos, falcao in
keep it simple.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 3., csütörtök 22:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 3., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2014. július 3., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. július 3., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 30., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 0:18
A Manchester United jóval jobb feltételeket kínál Radamel Falcaónak, ám a kolumbiai csatárt teljesen hidegen hagyja az angolok érdeklődése, mert csak a Real Madridba hajlandó igazolni. Forrás: Madridom.huToky írta:Milyen áldozatokat hajlandó hozni? Mert ha a fizetésére gondolsz, akkor Realista is megírta, hogy a francia adózás bevezetésével, konkrétan ha helyben marad, akkor is csak a felét keresné. Emellé még kap valószínűleg aláírás pénzt, és ki tudja még mit. Akkor miről is mond le?ziro4vr írta:Falcao meg csak szimplán k.jó csatár a szememben, hajlandó áldozatokat is hozni az ittlétért.![]()
Ne értsd félre, semmi bajom vele. Csak most egy bizonyos sorozat, majd híradó megnézése után, az ilyen félrevezető kampányszöveg nagyon bántja a szemem.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. június 30., hétfő 0:17
Milyen áldozatokat hajlandó hozni? Mert ha a fizetésére gondolsz, akkor Realista is megírta, hogy a francia adózás bevezetésével, konkrétan ha helyben marad, akkor is csak a felét keresné. Emellé még kap valószínűleg aláírás pénzt, és ki tudja még mit. Akkor miről is mond le?ziro4vr írta:Falcao meg csak szimplán k.jó csatár a szememben, hajlandó áldozatokat is hozni az ittlétért.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 29., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 22:49
casemirot meg odaadjuk wengernek egy diétás kóláért és két kiló szotyoládéért. lényeg, hogy DM maradjon, ő nagyon kell ide.torjack írta:idén egy kroos-khedira és egy falcao-morata csere, jövőre meg egy xabi-pogba, aztán akkor nagy baj már nem lehet. mondjuk nem rohannék madridba balhézni, ha a francia már idén is jönne.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 29., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 29., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 29., vasárnap 16:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 29., vasárnap 0:17
az első két klubban oka volt hogy nem kellett annyira. wenger megbánta hogy mellőzte. a chelseanél meg olyan konkurencia volt hogy beszarsz.___Samy___ írta:aki három top klubban is megbukott (chelsea, arsenal, real), az sztem nem véletlen
bár én is nagyon csipáztam a franciát, de be kell látni, hogy ő nem tudja megadni a stabilitást egy középpályán
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem