Na neee....ez neymar faterja a bíróságon?

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 29., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 29., vasárnap 21:45
Ott van Karim meg Marcelo, nekem ennyi elégnumberone1 írta:Messi v Neymar nem tokmindegy ugyanazaz a...szimpatikus srac.nmate írta:Jó ez az ág, nincs szimpatikus csapat.A sok Samaras, Messi, Robben, divatbelgák...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 29., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 29., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. június 29., vasárnap 21:28
Costa Rica/Görögország ellen mindenképp 4-3-3-at játszanék. 5 védős rendszer csak ilyen spanyol-féle csapatok ellen működik. Ma is és Ausztrália ellen amikor szarban voltak egyből jött le egy védő és fel Depay és ment a 4-3-3. Következő meccsen alapból meghúznám. Hátul lenne a Blind-De Vrij-Vlaar-Martins Indi négyes, előttük Sneijder-Wijnaldum-De Jong. Ha de Jong nem épül fel akkor mehet De Guzman/Kuyt vagy Clasie. Nem értem eddig miért volt mellőzve Clasie, felkészülési meccseken elég jól tolta. Elől pedig Depay-RvP-Robben nem lenne rossz. Bár RvP ma valami hihetetlen gyenge volt, igaz, hogy nem sok labdát kapott, de azt a keveset se tudta értelmesen megjátszani. Robben viszont eléggé God-mode-ba játszik ezene a VB-n. Visszajön védekezni, labdát kérni, egyedül bejátsz a teljes jobb oldalt, gyakorlatilag a támadójáték egyenlő Robbbennel.ziro4vr írta:kéne akkor a 4-3-3, ahhoz viszont kéne egy egészséges de jong, pláne egy strootman. sneijdert nem bírná el most a csapat abban a rendszerben, mondjuk én simán kihagynám, de a kp-ra sincs igazán más, ezért kár nekik, hogy van der vaart is sérültArjenMagicRobben írta:És Robben megint megcsinálta.
Memphis Depay-t pedig simán lehetne kezdetni, Robbenen kívűl benne van még valami fantázia.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 21:18
kéne akkor a 4-3-3, ahhoz viszont kéne egy egészséges de jong, pláne egy strootman. sneijdert nem bírná el most a csapat abban a rendszerben, mondjuk én simán kihagynám, de a kp-ra sincs igazán más, ezért kár nekik, hogy van der vaart is sérültArjenMagicRobben írta:És Robben megint megcsinálta.
Memphis Depay-t pedig simán lehetne kezdetni, Robbenen kívűl benne van még valami fantázia.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 29., vasárnap 21:14
Messi v Neymar nem tokmindegy ugyanazaz a...szimpatikus srac.nmate írta:Jó ez az ág, nincs szimpatikus csapat.A sok Samaras, Messi, Robben, divatbelgák...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 29., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2014. június 29., vasárnap 21:01
Az nem lehet, h hollandia jobb csapat és beszorították őket? Nem gondolnám, h az edző azt mondja, h 1-0 mostantól mindenki vissza!matador írta:Ha edző lennék, én is biztos az egy nullnál visszaállunk taktikát választanám, az olyan jól szokott működni.
HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 29., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 29., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. június 29., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 29., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. június 29., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 20:06
most ne menjünk bele kik a mákostészták a vb-npetiamadridista írta:én örülök, hogy kiesett Mexikó.
1-0 után közük nem volt a történethez,
ez az Ochoa gyerek meg már annyit mákolt ezen a Vb-n, hogy annak egy életre elégnek kéne lennie.
Mindig középre lőtték a lasztit, vagy a fejbe lőtték, vagy f.szba, vagy hasba, már teljesen kikészített ez a hülye gyerek.
de a végén gyorsba kapott kettőt, így nem kell továbbnéznem a mákoskodását.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. június 29., vasárnap 20:04
Ahogy a hollandok is megérdemelték volna az első félidő alapján. Kiesést pedig akkor sem érdemelt Mexikó, de ez van.cart írta:Megérdemelte Mexikó a kiesést. Teljesen visszaálltak a második félidőben, pedig jobbak voltak, mint a hollandok.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 29., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 29., vasárnap 20:04
egy emberre, annak is egy játékelemére kellett volna figyelni..de így szokott ez lenniCsabi írta:markez is hiába játszott jól az egész vb-n. nonszeznsz, hogy ennyiszer meg tudja őt verni robben.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem