ezért kellett nagyon a jó teljesítmény tőlem:
http://imagerz.com/QBYUWEtvAwMDXlhNQAVQ
nyilván nem fognak egyből bejutni a többiek, de a debrecen, és a videoton elég megbízható, és jól erősítettek, talán...
nem úgy az mtk:
tavaly,
idén (és még július sincs). nagyon sokat számít, h felkarolták őket a kuwaitiak. a tavaly téli igazolásaik nagyon kellettek, tavasszal szinte végverték a mezőnyt -
velem egyetemben. csóri vasast sajnálom, tavaly 4. hely, és viszonylag stabil pénzügyi helyzet. mert pl. a fradinál a jó teljesítmény mellé jókora mínusz tartozik, az albert stadionban le is vannak zárva szektorok, mert életveszélyes körülmények vannak.
íme a munkásságom eredménye, jövünk föl nagyon.

természetesen az idei évnek is meg van a maga felfedezettje:
Karlsson.
ezek voltak a jó hírek, van árnyoldal is. a lejáró szerződéses fiúkkal nem tudtam megegyezni, úgyhogy nem nagyon, hanem kurvára gyengül a csapat. azon se lennék meglepődve, ha nem lennék jövőre bajnok. mindenesetre a bl csoportkör szigorú elvárás, ott meg ki tudja, nem bánnék egy újabb 3. helyes kiesést.

de jönnek az újak is, folyamatosan,
katt.
ja détárit kibaszták, úgyhogy én vagyok a kapitány. 110. hely a világranglistán...

de nagyon sok a honosított játékos, talán páran bevállalják a válogatottat, csak kicsit előrébb kell galoppolni.