Na még utoljára,aztán tényleg befejezem mert már nagyon off...A nagy galaktikus igazolások: Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen... Ezek voltak anno galaktikusnak kikiáltva, a többiek már nem igazán az elit volt. Ezekből Csak Figo és Zidane nyert BL-t velünk a többiek nem. Egyszóval az etalon csapat eredményességben semmivel sem jobb, mint a mostani, és ha megnézzük a kulcsmeccsek játékát, ahol szét alázott minket minden a BL-re esélyes csapat... A kicsik elleni villogás meg max a jutyubot megölteni jó, sokra nem mentünk velük.

Én egy ki

Aztán megemlítettem,hogy a galaktikusok közül 4-en,NÈGYEN részsei voltak két BL sikernek...(RC3,Raúl,Figo,és Zidane)
Meg azt írtam(és ez volt a mondandóm lényege)hogy akkor még szép volt a foci,most meg nem az.Az eredményességi mutató meg nagyjából ott van,mint akkor.(Nem a galaktikus érában,hanem előtte)
Lehet hogy valakinek az jön be,hogy 11 fehérbe öltöztetett bányászgyerek rohangál mint az állat,sokszor ész nélkül(Khedira,DM),Modricnak meg-RMCF-et idézve-napszemüveget kell felvennie,mert azt lesi az égbolton,merre jár a labda,aztán elkínzott,mindenre elszánt fejjel bámulnak bele a kamerába,mikor szuperközelibe veszik őket,lehet hogy valakinek ez a menő,ezt szereti,de én nem...
Én ötletes,szórakoztató játékot szeretnék látni,s abba pont egy Khedira nem fér bele...