- tudom ,hogy nem a CW-n megy, csak mondtam egy ellenpéldát is, de akár a TWD is az lehet, vagy GoTtorjack írta:A PoI nem a CW-n megy. Az azért nem hátrány. A száz tiniből a pilot is bőven elég volt.
- illetve lehet neked nem jött be a The 100, de sok-sok komment van a sorozatjunkie-n akiknek igen!
(az esetek nagy többségében meg nem elég a pilot. ahogy MyStiQ is mondta pl az Agent os SHIELD is később indult be)
dettó. Viking 1-et én is 12 nap alatt néztem meg. Hiába jó, ez nem darálható sorozat. Suits első évadot ledaráltam, most várom a 2.évadot hogy kifusson szinkronosan... Arrowot is jobb volt darálni, mint kivárni a heti adagot.h3x0r írta:- Vikingsbol napi 2-nel tobbet nem birok megnezni, hiaba lenne ra idom, pedig minosegi sorozat
- Suits-ot heti szinten kaszaltam, de daralva meg nagyon is elveztem
- Arrow is jobban utott napi 2-3 resszel mint heti 1-el, mint ahogy Archerbol is szivesebben megnezek egymas utan tobb reszt.
pedig vannak egyesek (itt kétlem), akik megnézik az összes pilotot és pár kivételével mind nézik is tovább. animeknél dettó, ott is van hogy több tucatot (igen, 24+ néznek hetiben). fele storyra nem is emlékeznék, szerintem totál felesleges ennyit nézni. plusz nem is tetszhet mind, csak úgy nézed.h3x0r írta:En se nezek tobb tucat sorozatot egyszerre (a tobb tucat az mar minimum 24)