VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 28., szombat 23:59

Ez a Cavani gyerek, esküszöm Morata többet ér :lol:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 23:59

nmate:
neked ez uncsi. én meg elmondom nekem mi unalmas. az hogy megutáltatják velem a focit ezzel a soha nem látott túlszo€ ással. én 20 év alatt ilyet még nem tapasztaltam.
láttam pár túlfújt alakot. de akit ennyire eltolnak a valós teljesítményétől még nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. június 28., szombat 23:58

Nagyon tetszik ez a kolumbiai csapat :salute: Remélem kiejtik a brazilokat a kövi körben :mrgreen:. A sajtó pedig már Neymar-Hámesz párharcként állítja majd be :hmmm: Jó kis meccs l :Đ esz az tuti

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 23:58

Következő meccsen eldől. Azért totál más úgy focizni, hogy a világ legnagyobb futballnemzetének a súlyát cipeled, mint Jamesnek, akik ehhez képest minimális nyomással fociznak.

De ez nem von le semmit James érdeméből, nem ezt mondom. Csak Neymart próbálom picit védeni, erről a hihetetlen nagy hyperól nem feltétlen ő tehet.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 23:55

Uruguay csalódás a vb-n, egy szem Suarez meg egy Godin hátul, kb ennyi. Cavani semmit sem ér komolyabb szinten. Kolumbia viszont kárpótol úgymond, ők tényleg focizni jöttek. Remélem az elődöntőig elmennek, ott meg szintén remélhetőleg a franciákkal meccselhetnének a döntőért.
Nem illik.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 28., szombat 23:54

Egy vb-tippjátékban eltaláltam a Kolumbia meccs végkimenetelét. Félidei eredményét. Végeredményét. Első gólszerzőjét. Mind pontosan. :lol: Nem hiszem el.

És bejött a papírforma. bet365-ön is visszajött a Chile-n elbukott 100-as. :lol:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 28., szombat 23:52

R.M.C.F írta:
wxyz írta:Kolumbia hozza azt amit a torna előtt vártam tőlük, sőt még jobbak is. A vb győzelemre is van esélyük

A Martinez, Cuadrado, Rodriguez támadósor nagyon jó, lehet a legjobb

Mint ahogy chile ellen is,egy rissz rossz brazilia behúzná.....tök mindegy hogyan,de valakiről bepattanna.
Brazilok szerencsések eddig, de ez nem lesz mindig így. Ha nem javulnak Kolumbia könnyen kiejtjeti őket

Ha már felsztárolás, biztos vagyok benne, hogy pár napig Rodriguez is közel annyira agyon lesz sztárolva, mint Neymar

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 28., szombat 23:47

nmate írta:
R.M.C.F írta:

Azért ne hogy álmatlanul forgolódj éjjel mert ma nem talált be........végig éltették,végig ő volt a megváltó. Mi kell még?

Én nem fogok ne aggódj, de ez amit Ti leműveltek vele, ez unalmas. Jogos, túl van ajnározva, de azért csak lőtt 4 gólt eddig a VB-n, még ha a mai nap flop is volt. A VB döntő után beszélhetünk róla, vagy ha előbb esnek ki akkor.

Olasz haverjaid ellen (akiket egyébként mondtam, hogy kiesnek és nem hitted el :Đ ) szenvedne itt mindenki :lol:
Mivel túl van lihegve a gyerek még, akkor is, ha nyom egy pukit, akkor had húzzuk már le, ha kb 60 percig értelmes megmozdulása se volt egy fontos meccsen, illetve hadd hasonlítsuk már össze egy olyannal, aki surranó pályán, szép szerényen, fetrengések, rájátszások nélkül, szimpatikusan focizik. Nem a tudásával van a baj a brazilnak, de érezhető, hogy melyik játékos a szimpatikusabb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 28., szombat 23:44

R.M.C.F írta:GT37:

Nem kell,Ti megoldjátok sajátból,pl bartra.

:hmmm:

Mivel Te őszinte vagy,had kérdezzem meg,nem ciki hogy szembe pisáltátok magatokat? Mármint úton útfélen az a hazugság volt beetetve hogy Ti vagytok akik sajátból megoldjátok...holott sajátból 110 évből 6 év volt amit meg tudtatok oldani.

:lol:
Azért remélem, mindenkinek lejött az irónia. :mrgreen:

Aki pedig olyanokat mondott vagy mond, hogy mindig megoldottuk házon belülről a dolgokat, és mindig meg is fogjuk, az nyilvánvalóan hazudik. Alapvetően Cruyff előtt nem volt olyan nagy hangsúly fektetve az utánpótlás-nevelésre. Az elmúlt évek pedig valóban kivételesek voltak, ritka dolog, hogy ennyi minőségi játékost tud kinevelni az akadémia rövid idő alatt. Ettől függetlenül azért Xaviék távozása után is szép számú saját nevelésű futballista lesz a keretben (főleg, hogy az utóbbi hónapokban egy újabb, ígéretesnek tűnő generáció jelent meg a B-ben és a Juvenilben). Nyilván nem fogunk minden évtizedben kinevelni egy Messi-Iniesta-Xavi hármast, de hiszem, hogy amíg kellő hangsúly van fektetve az utánpótlás-képzésre, és az akadémiáról kikerülő játékosok meg is kapják az esélyt a nagycsapatban, addig nem fogunk olyan irányba elmenni, mint például a Chelsea.

A saját nevelésű játékosok mellé pedig nyilvánvalóan szükségesek "külsős" igazolások is, a legprofesszionálisabb akadémia sem képes folyamatosan megfelelő szintű fiatalokkal tömni a nagycsapatot. És az sem meglepő, hogy pont egy sikertelen szezon után terveznek nagyobb vérfrissítést a vezetőségben. Nekem ezzel nincs is bajom, amíg nem dobálózunk elmebeteg összegekkel, illetve amíg van egy saját nevelésű mag is a gárdában.

A lényeg, hogy találjuk meg azért az arany középutat, szóval legyenek mindig egykori Masía-növendékek a csapatban, de ha egy saját nevelésű játékos egyértelműen nem üti meg a szintet, akkor merjünk megválni tőle, és ne játszassuk/padoztassuk évekig csak azért, mert a mi kutyánk kölke.

Hogy on is legyen: csak én emlékszem úgy, hogy az uruguayiak sokkal szimpatikusabban játszottak 2010-ben?

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 23:42

wxyz írta:Kolumbia hozza azt amit a torna előtt vártam tőlük, sőt még jobbak is. A vb győzelemre is van esélyük

Mint ahogy chile ellen is,egy rissz rossz brazilia behúzná.....tök mindegy hogyan,de valakiről bepattanna.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 28., szombat 23:41

Kolumbia hozza azt amit a torna előtt vártam tőlük, sőt még jobbak is. A vb győzelemre is van esélyük

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 23:41

ikarus93 írta:

Olaszok nem csak a mákfaktornak köszönhetik azt a 4 vb-t
[/quote]

Nem csak annak. De ha lottóznának,lenne sikerük.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 28., szombat 23:39

Ennyi tudnak. Csak a rugdosódás megy.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 28., szombat 23:37

Patkány válogatott ez az uruguayi, nem kár értük.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 28., szombat 23:37

R.M.C.F írta:

Én örülök, hogy kiestek,mindig ellenük drukkolok,de velük vigyázni kell,mert a legnagyobb mákosok....és képesek a semmiből is továbbkocogni.
Olaszok nem csak a mákfaktornak köszönhetik azt a 4 vb-t
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 28., szombat 23:35

az komoly volt :lol: :kivagyhe:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 23:24

Én nem fogok ne aggódj, de ez amit Ti leműveltek vele, ez unalmas. Jogos, túl van ajnározva, de azért csak lőtt 4 gólt eddig a VB-n, még ha a mai nap flop is volt. A VB döntő után beszélhetünk róla, vagy ha előbb esnek ki akkor.

Olasz haverjaid ellen (akiket egyébként mondtam, hogy kiesnek és nem hitted el :Đ ) szenvedne itt mindenki :lol:
Én örülök, hogy kiestek,mindig ellenük drukkolok,de velük vigyázni kell,mert a legnagyobb mákosok....és képesek a semmiből is továbbkocogni.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. június 28., szombat 23:24

Suarez most harapta ketté a Tv-t :mrgreen:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 23:22

GT37:

Nem kell,Ti megoldjátok sajátból,pl bartra.

:hmmm:

Mivel Te őszinte vagy,had kérdezzem meg,nem ciki hogy szembe pisáltátok magatokat? Mármint úton útfélen az a hazugság volt beetetve hogy Ti vagytok akik sajátból megoldjátok...holott sajátból 110 évből 6 év volt amit meg tudtatok oldani.

:lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 23:21

R.M.C.F írta:
nmate írta:Neymar téma elég unalmas, ha rossz volt ma, ha nem.

Azért ne hogy álmatlanul forgolódj éjjel mert ma nem talált be........végig éltették,végig ő volt a megváltó. Mi kell még?

Vissza: