jó, kiégtemtorjack írta:nagyon sok gyerekben több van, mint özilbenegyébként ebben a gyerekbe több van mint özilbe.

Gala: "Hámesz" gyerek csk a Fantasyba, szerinted örültem a góljánál?

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. június 28., szombat 22:43
jó, kiégtemtorjack írta:nagyon sok gyerekben több van, mint özilbenegyébként ebben a gyerekbe több van mint özilbe.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 28., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. június 28., szombat 22:43
Attól tartok nem csak a sajátjátGalacticos írta:és igen, ez "hátára vétel" ez viszi a csapatát, ez húzza, ő ott van.
csak hát nincs minden második emberen az ő meze kint a stadionba úgyhogy őt nem kell szopkodni.
de ha neymar lő ma egy ilyet, hát gundel még mindig verné.
eddig csak azt hittem hogy ilyen csoporthuszár fiú lesz, itt meg eltűnik majd. de nem, de még jó hogy ott van a fantasyba.
mármint a sajátját?Suarez vajon már elkezdte lerágni a körmeit?![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 28., szombat 22:42
tehetség.Galacticos írta:amúgy nekem ebbe a gólba az tetszett a legjobban hogy amikor kilassították nagyon ott látszott igazán hogy nem nézte a labdát az utolsó pillanatig. tudta hogy az oda megy átveszi és hova kerül a többi már csak egy ilyen lövésféle volt.
pátkán írta:nem tud ilyet, beszakadna a melle![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. június 28., szombat 22:40
nem tud ilyet, beszakadna a melleGalacticos írta:de ha neymar lő ma egy ilyet, hát gundel még mindig verné.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. június 28., szombat 22:40
én még costa ricáért szorítoksebydani írta:hááá ezt mondomk!ll3rcsöcs írta:Ez a Kolumbia megeszi a Brazilokat.én a spanyolok kiesésétől belga-kolumbiai-ghánai divat lettem, de hogy ezekbe van a legtöbb potenciál az tuti. nem sokat szarozik Pekerman a védekezéssel, a védők is passz előtt 3 embert kicseleznek
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 28., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 28., szombat 22:38
mármint a sajátját?Suarez vajon már elkezdte lerágni a körmeit?![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. június 28., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 22:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 28., szombat 22:36
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 28., szombat 22:36
nagyon sok gyerekben több van, mint özilbenegyébként ebben a gyerekbe több van mint özilbe.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 22:35
Úszómester írta:Gundel a kapufánál ordítana hogy nem gólziro4vr írta:Nem mutattak a golvonal technikat..tuti benn volt?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 28., szombat 22:35
hááá ezt mondomk!ll3rcsöcs írta:Ez a Kolumbia megeszi a Brazilokat.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 28., szombat 22:33
Hát nem tudom, hiszen a hálót is csak alig súrolta.ziro4vr írta:Nem mutattak a golvonal technikat..tuti benn volt?
Én is szeretném ha leigazolnánk, nagyon.kapor_89 írta:Gyűlölöm ezeket az 1vb-s embereket, de igazoljuk már le![]()
![]()
![]()
Mi Vb-je van..
R.M.C.F írta:Ezt jól bekhedirázta baxxa meg.....
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 28., szombat 22:33
egyébként ebben a gyerekbe több van mint özilbe.kapor_89 írta:Gyűlölöm ezeket az 1vb-s embereket, de igazoljuk már le![]()
![]()
![]()
Mi Vb-je van..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 28., szombat 22:33
Ő nem egy VB-s gyerek, hanem most került szem elé igazán. Fasza volt már a Portonál is, Monacoban mondjuk nem láttam, de több helyen írták, hogy neki volt ott a legjobb éve.kapor_89 írta:Gyűlölöm ezeket az 1vb-s embereket, de igazoljuk már le![]()
![]()
![]()
Mi Vb-je van..
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 28., szombat 22:32
azért ő korábban is a Portoban játszott és most 1 éve van a Monacoban... hivatalosan 45 millióért ment a Monacoba de azért volt ott trükközés Moutinho árával emlékeim szerintGyűlölöm ezeket az 1vb-s embereket, de igazoljuk már le
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 28., szombat 22:31
Galacticos írta: #egydivatkolumbiai.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem