Ez az ember egészen zseniális, ha nagy leszek, én is ilyen akarok lenni.Mendes új mecénást talált magának...

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 28., kedd 11:36
Ez az ember egészen zseniális, ha nagy leszek, én is ilyen akarok lenni.Mendes új mecénást talált magának...
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 28., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 11:30
Egy DM,Özil nem kevés a kezdőhöz? Isco fiatal,tehetségesebb mint a gülüszemű vagy mint angyalka.. Matát pedig nagyon sokan látnák(én is) Özil helyén.Tayo írta:Na Isco is kilőve. Nem jelentett volna számunkra komoly erősítést, a kezdőhöz nagyon kevés lett volna, bővült volna vele a keret, technikás játékos de nem hozott volna minőségi javulást, ha meg nem is akar idejönni akkor nincs miről beszélni, egy Mata-féle játékos lehet belőle,
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 28., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 28., kedd 11:14
Sokkal inkább Jesének adnám meg a lehetőséget, már ennyi idősen is sokoldalúbb játékos mint Navas, ráadásul ezzel a 30 millióval nem érdemes versenyeznünk.Jesús Navas Madridba szeretne igazolni, írja az AS. A Sevilla játékosáért bejelentkezett a Manchester City, akik a sevillai klub által elvárt 30 millió eurót sem sajnáltak volna érte, azonban Navas nem szeretne külföldre igazolni, inkább Madridba tenné át a székhelyét.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 28., kedd 11:09
Szerintem nem mond igazatRealista24 írta:Részlet Perez interjúból:
Ha nem lesz más induló az elnöki székért, akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok indítani. Először fogok vele beszélni, mert bármilyen hihetetlen, még nem beszéltünk senkivel.
Még egy részlet:Úgyhogy már most le lehet szállni Perezről.Ha itt lesz az új edző, akkor ő és Zidane fognak dönteni az új igazolásokról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 11:05
Már pénteken tudni lehetettcarvalho monacoba tart aláírni a szerződését. a régi oldalra tévedve olvastam.
Úgyhogy már most le lehet szállni Perezről.Ha itt lesz az új edző, akkor ő és Zidane fognak dönteni az új igazolásokról.
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 28., kedd 11:04
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 28., kedd 11:04
Nem kell Guardiolanak triplázni ahhoz, hogy ne tekintsék bukásnak. Ha valahogy behúzza a BL-t akkor már a "legjobb edző lesz a világon", a bajnokságot meg simán behúzzák szerintem, főleg, hogy a Dortmundot legyengítik ahogy csak lehet. Kb azt csinálják, mintha mi lerabolnánk a Barcát és akkor sokkal könnyebb lenne megnyerni a bajnokságot.Anthony írta:Ezt majd bizonyítja a Bayern következő szezonja. Nem hinném, hogy jövőre is triplázni fognakpheco írta: Annak meg nagyon örülnék, ha Heynckes jönne a padra. Szerintem nagyon szeretne bizonyítani, hogy hibát követett el a Bayern az elküldésével.
De egyébként valahol érthető, van egy 68 vagy hány éves edzőjük, akinek lejár a szerződése, és a piacon meg elérhető egy Guardiola. Lehet megbukik majd, de jelenleg elég logikus lépés volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 28., kedd 11:01
Én nem igazolnám le, de ha a vezetőség akarja, akkor az említett összegért max. Csak arra reagáltam, hogy a 30 milla, amit a City ajánlott (valószínűleg ide se engednék olcsóbban) túlzottan is sok érte.Realista24 írta:Te, mint az utánpótlás védelmezője, mi a f4-5 éve megért volna 30 millát, de most már max 10-12 millát és akkor is padra. Nagyon beleszürkült a mezőnybe és rég nem olyan jó mint régen. Anno szerettem volna, has ott tolja, de akkor a betegsége miatt esélytelen volt.nak igazolnál egy középszerű, tucatjátékost a padra? Áruld már el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 10:58
Te, mint az utánpótlás védelmezője, mi a f4-5 éve megért volna 30 millát, de most már max 10-12 millát és akkor is padra. Nagyon beleszürkült a mezőnybe és rég nem olyan jó mint régen. Anno szerettem volna, has ott tolja, de akkor a betegsége miatt esélytelen volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 28., kedd 10:56
Ezt majd bizonyítja a Bayern következő szezonja. Nem hinném, hogy jövőre is triplázni fognakpheco írta: Annak meg nagyon örülnék, ha Heynckes jönne a padra. Szerintem nagyon szeretne bizonyítani, hogy hibát követett el a Bayern az elküldésével.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 28., kedd 10:56
4-5 éve megért volna 30 millát, de most már max 10-12 millát és akkor is padra. Nagyon beleszürkült a mezőnybe és rég nem olyan jó mint régen. Anno szerettem volna, has ott tolja, de akkor a betegsége miatt esélytelen volt.Jesús Navas Madridba szeretne igazolni, írja az AS. A Sevilla játékosáért bejelentkezett a Manchester City, akik a sevillai klub által elvárt 30 millió eurót sem sajnáltak volna érte, azonban Navas nem szeretne külföldre igazolni, inkább Madridba tenné át a székhelyét.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 28., kedd 10:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. május 28., kedd 10:35
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 10:27
remek, nagyon várom!Le lesz, kicsit visszaolvasol, írtam.
reméljük perezék tudnak róla, és le is teszik.Gündogánnak tudtommal nincs kivásárlási ára, aztán persze ki tudja, Götzééről sem lehetett tudni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 10:22
Le lesz, kicsit visszaolvasol, írtam. :-)nem tudom itt le lesz-e fordítva a perez interjú
Remélem ezzel átteszi székhelyét véglegesen oda.Talán le lehet húzni őket keményen, eddig nem garasoskodtak. Mendes új mecénást talált magának...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 28., kedd 10:19
Miért, van 25 milliós kivásárlási ára?Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik, Madridba meg nem engedik el Gündogant, mert szegények szétesnek. Perez bának le kell rakni az asztalra a 25 milliót és senkinek nem lesz beleszólása csak a játékosnak.
Sahinnal kár számolni, már gyakorlatilag eladtuk őt. 5,5 millióért megveheti a Dortmund, amit nyilván ki is fognak fizetni...én arra az eshetőségre gondoltam inkább, ha sahin így is úgy is a ti tulajdonotok.
Kondogbia szerződése sem egyértelmű, Még az se, hogy kinek a tulajdona egyáltalán. A Sevilla elnöke csak azt mondta, hogy 8 millió eurót meghaladó ajánlat esetén le kell ülniük az érdeklődővel.és kondogbiának 8 millió? ez lehet?
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem