Premier League
Re: Premier League
Goal.com-on azt írják hogy pár éve nem James Rodriguezt igazolta le Manu 5 millió fontért, hanem Bebe-t választották 7.4ért

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Chelsea kemény lesz, a Bayern amig nem lép Guardiola nem jelent veszélyt... De lassan a City-nek és a Psg-nek is ki fog jönni a lépés meg a Liverpool-ra is kiváncsi leszek,lehet hogy a keretük nem elit de harapni fognak az biztos (ikarus93 írta:Bl-be a jövőre nézve a legnagyobb ellenfelünk az a Bayern lesz, bárki bármit mondd. A Milannak nagyon leáldozott, ha csak nem jön valami milliárdos aki rendbe szedi azt a csapatot, addig ők vakvágányon lesznek. Talán a BM-en kivül még a Chelseat érzem annak akik a jövőben komoly riválisok lehetnek a BL-be.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bl-be a jövőre nézve a legnagyobb ellenfelünk az a Bayern lesz, bárki bármit mondd. A Milannak nagyon leáldozott, ha csak nem jön valami milliárdos aki rendbe szedi azt a csapatot, addig ők vakvágányon lesznek. Talán a BM-en kivül még a Chelseat érzem annak akik a jövőben komoly riválisok lehetnek a BL-be.
hogy ne legyen off, a MU házatáján is kiváncsi leszek, hogyan fognak alakulni a dolgok. Remélem kinevelnek 1-2 világsztárt aztán mi megint leraboljuk őket.
hogy ne legyen off, a MU házatáján is kiváncsi leszek, hogyan fognak alakulni a dolgok. Remélem kinevelnek 1-2 világsztárt aztán mi megint leraboljuk őket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. június 28., szombat 16:21-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért ez óriási pofon volt neki,hogy Ancelotti jött és egyből behúzta a tizediket...ha ez nem téríti észhez akkor semmi.Dupla D írta:ezt nyugodtan el lehet felejteni.dzsi91 írta:Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni.![]()
nála csak Del Bosque és Guardiola berögzültebb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
A Real Madridot csakis a Real Madrid verheti meg , hogy egy klasszikust idézzekh3x0r írta:Mondjuk kicsit fura hogy a BL-ben az egyik legnagyobb ellenfelunknek szurkolsz hogy osszejojenek a dolgai.dzsi91 írta:Fabregas,Pogba ... talán mert nem akarnak már buszozni ? Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni. Szurkolok neki mert nekem pozitív élmény maradt az itt töltött 3 éve, Guardiola viszont nagyon remélem ,hogy továbbra is hisz a tiki-takában és tovább rombolja a Bayernt.

- ikarus93
Mourinho jövőre szerintem a Premier League győzelemre fog menni elsősorban, aztán a Bl. Ha igy folytatja a játékosok vásárlását a Chelsea akkor azt mondom nektek 5 éven belül le fog esni nekik 1 BL az tuti.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- h3x0r
Mondjuk kicsit fura hogy a BL-ben az egyik legnagyobb ellenfelunknek szurkolsz hogy osszejojenek a dolgai.dzsi91 írta:Fabregas,Pogba ... talán mert nem akarnak már buszozni ? Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni. Szurkolok neki mert nekem pozitív élmény maradt az itt töltött 3 éve, Guardiola viszont nagyon remélem ,hogy továbbra is hisz a tiki-takában és tovább rombolja a Bayernt.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ezt nyugodtan el lehet felejteni.dzsi91 írta:Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni.

nála csak Del Bosque és Guardiola berögzültebb.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- dzsi91
Fabregas,Pogba ... talán mert nem akarnak már buszozni ? Szerintem Mourinho kicsit visszaszállt a halandók közé ezzel a két gyenge szezonjával és megpróbál megújulni. Szurkolok neki mert nekem pozitív élmény maradt az itt töltött 3 éve, Guardiola viszont nagyon remélem ,hogy továbbra is hisz a tiki-takában és tovább rombolja a Bayernt.chronic írta:minek annak Pogba? Ő focizni tud és akar, nem buszozni.Realista24 írta:Na, a Chelsea lassan kiüt mindenkit, 75 milliót adnának Pogbáért...ha igazak a hírek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
vigyék csak annyiért, nem lesz attól jobban összerakott a keretük..Costa jó igazolás, de amúgy meg rossz irányba haladnak szerintemchronic írta:minek annak Pogba? Ő focizni tud és akar, nem buszozni. Kezd felbaszni ez a nyomorék cselzi, pedig az elmúlt években ők voltak angliából akik szimpatikusak voltak nekem.Realista24 írta:Na, a Chelsea lassan kiüt mindenkit, 75 milliót adnának Pogbáért...ha igazak a hírek.
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Kaptak egy rakat pénzt Luiz-Mata-DeBruyne trióért. de szerintem is irreális ez a 75. szerintem max 60.realistahuni írta:Ha összejön akkor Khedira tuti ránkragad.
De 75 milla irreális összeg egy fiatal tehetségért, még Abra szemszögéből nézve is.
Amúgy meg Kroos-Khedira csere és kész!

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Ráadásul Khedira 35 millióért mennyivel nagyobb vétel már. :Đ
A Swansea meg ingyé megvette Bafetimbi Gomist. Régen nagy spíler volt, szerintem jó fogás lehet a walesieknek.
A Swansea meg ingyé megvette Bafetimbi Gomist. Régen nagy spíler volt, szerintem jó fogás lehet a walesieknek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha összejön akkor Khedira tuti ránkragad.
De 75 milla irreális összeg egy fiatal tehetségért, még Abra szemszögéből nézve is.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
minek annak Pogba? Ő focizni tud és akar, nem buszozni. Kezd felbaszni ez a nyomorék cselzi, pedig az elmúlt években ők voltak angliából akik szimpatikusak voltak nekem.Realista24 írta:Na, a Chelsea lassan kiüt mindenkit, 75 milliót adnának Pogbáért...ha igazak a hírek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, a Chelsea lassan kiüt mindenkit, 75 milliót adnának Pogbáért...ha igazak a hírek.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát PL-ben jobbak lesznek, BL-ben meg nem kell tartani egy jó darabig egyik manchesteri csapattól sem. Arsenalból nézem ki jövőre leghamarabb, hogy megtréfálhat egy nagyot a BL-ben, többi nem lesz szint.Na pfff, ezzel most nagyot húztak. Alakul a MU, hosszútávon biztos, hogy nyertek ezzel a szar szezonnal. Most legalább nyugodtan építkezhetnek.
Mou sem fog kibbekelni sem egy Bayernt sem egy Realt, mert a védelem lassan már túlkoros lesz és van annyi kreativitás mindkét csapatban, hogy ha nehezen is de bedarálják a Chelseat.
Liverpool védelmén még csiszolni kell, hogy újra a régi legyen, bár erre Rodgers képes lehet, attól függ mennyi pénzt kap igazolásokra.
ramos is 18 évesen jött. neki is egy szezonja volt a bajnokságban. hasonló összegért. aug 31.énKerlon írta:Tényleg megérte egy egyszezonos 18 éves játékosért kiadni 37,5 millió eurót. És tényleg nyugodtan építkezhetnek, amikor minden középszerű játékosért 1,5-szeres árat kell fizetniük. :ĐRemy írta:Manchester United: leigazolták Luke Shaw-t - hivatalos
Na pfff, ezzel most nagyot húztak. Alakul a MU, hosszútávon biztos, hogy nyertek ezzel a szar szezonnal. Most legalább nyugodtan építkezhetnek.
látjuk mi lett belőle. bejöhetnek az ilyenek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Hat mi ugyanannyiert adjuk, mint az incidens elott.
Számomra ez az 50 + Sancheu mar nyar elejen is instant deal lett volna, most meginkabb.

Számomra ez az 50 + Sancheu mar nyar elejen is instant deal lett volna, most meginkabb.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
+ 2 barimeccs :Đsucre írta:vagy a Barcanak Sanchez+ 50 milliot kell kifizetni.
Akkor ezek szerint az incidens miatt sem csökkent az ára?