godín.olyan ember meg nincs aki csak fontos gólokat lő.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 28., szombat 16:01
godín.olyan ember meg nincs aki csak fontos gólokat lő.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 28., szombat 15:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 28., szombat 15:36
Nem sok embert fog érdekelni,mit csinál a pályán,amíg rekordokat döntöget és veri a gólokat,évi 50 gól felett. Pláne nem a spanyolokat. Kell nekünk ez az ember,mert a mentalitása példaértékű,ő testesíti meg a jelenkori Real Madridot,rengeteg szurkolót és szimpatizánst hozott ő nekünk és még több pénzt.Ha egymás mellé rakjuk CR pozitív és negatív dolgait iszonyatosan eltörpül a negatív a pozitív mellett . Nincs tökéletes játékos, Cé néha önzőzik vagy hisztizik, Messi sétálgat. Melyik a jobb? Egyébként két év és megdönti Raúl rekordját, szerintem utána kicsit lenyugszik, nem azt mondom,hogy nem akar majd 50 gólt verni egy szezonban, de ezek a dolgai ,hogy mindig mindenképpen játszani akar (ha sérült akkor is) akármilyen meccs van szerintem a rekordok miatt vannak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 28., szombat 15:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 15:30
Amint Raúl rekordja megvan, eligazol. Szerintem.dzsi91 írta:Ezt én is így gondolom, de ha sérülések nem gátolják szerintem még legalább 3 évet tud ezen a szinten vállalni. Aztán 2018ban szerintem tovább áll, kétlem ,hogy tűrné a padozást meg ilyen dolgokat szóval nem innen fog visszavonulni abban biztos vagyok.ziro4vr írta:Érdekes egyébként, ahogy CR öregszik majd, merre billennek el az arányok a pozitív és negatív értékei kapcsán. A gólok maradni fognak, abban nincs kétségem, még ha nem is ufó számokkal, de más területen lesz majd gondja vele a csapatnak egyre inkább.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 28., szombat 15:26
Ezt én is így gondolom, de ha sérülések nem gátolják szerintem még legalább 3 évet tud ezen a szinten vállalni. Aztán 2018ban szerintem tovább áll, kétlem ,hogy tűrné a padozást meg ilyen dolgokat szóval nem innen fog visszavonulni abban biztos vagyok.ziro4vr írta:Érdekes egyébként, ahogy CR öregszik majd, merre billennek el az arányok a pozitív és negatív értékei kapcsán. A gólok maradni fognak, abban nincs kétségem, még ha nem is ufó számokkal, de más területen lesz majd gondja vele a csapatnak egyre inkább.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 28., szombat 15:13
Ha egymás mellé rakjuk CR pozitív és negatív dolgait iszonyatosan eltörpül a negatív a pozitív mellett . Nincs tökéletes játékos, Cé néha önzőzik vagy hisztizik, Messi sétálgat. Melyik a jobb? Egyébként két év és megdönti Raúl rekordját, szerintem utána kicsit lenyugszik, nem azt mondom,hogy nem akar majd 50 gólt verni egy szezonban, de ezek a dolgai ,hogy mindig mindenképpen játszani akar (ha sérült akkor is) akármilyen meccs van szerintem a rekordok miatt vannak.Géci írta:Ha megbolondùl akkor hátrány, de ettől független sokat jelent a csapatnak ha a pályán van, mint ahogy Iker is. Apámnak nincs konkrét kedvenc csapata, de legjobban a Reallal szimpatizál. Minden meccs után nyomja a dumáját, hogy CR nélkül jobb lenne a Madrid... Lehet igaza van, de én ezt szeretném majd csak évek mùltán tapasztalni. Ami biztos, hogy neki is el kéne fogadni, hogy ember, nem pedig robot és néha pihenni kéne... Kroos, Falcao pakk pedig ütne. Már-már FM-be illő ahogy alakùl/hat a csapatunkKerlon írta:Fúú nagyon nagy biznisz lenne. Elég csak arra gondolni, hogyha kidőlne CR, akkor mehetne egy:
-------Kroos---Modric
Bale--------------------DM
------------Benzema
------------Falcao
rendszer is. FAP
Amúgy komolyan, de CR-t néha hátránynak érzem... előjön az önimádó énje, amikor cseszik hajtani és hisztizik.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 28., szombat 15:07
Ha megbolondùl akkor hátrány, de ettől független sokat jelent a csapatnak ha a pályán van, mint ahogy Iker is. Apámnak nincs konkrét kedvenc csapata, de legjobban a Reallal szimpatizál. Minden meccs után nyomja a dumáját, hogy CR nélkül jobb lenne a Madrid... Lehet igaza van, de én ezt szeretném majd csak évek mùltán tapasztalni. Ami biztos, hogy neki is el kéne fogadni, hogy ember, nem pedig robot és néha pihenni kéne... Kroos, Falcao pakk pedig ütne. Már-már FM-be illő ahogy alakùl/hat a csapatunkKerlon írta:Fúú nagyon nagy biznisz lenne. Elég csak arra gondolni, hogyha kidőlne CR, akkor mehetne egy:
-------Kroos---Modric
Bale--------------------DM
------------Benzema
------------Falcao
rendszer is. FAP
Amúgy komolyan, de CR-t néha hátránynak érzem... előjön az önimádó énje, amikor cseszik hajtani és hisztizik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 28., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 14:32
ericco írta:Ezzel a Kroos, Falcao packkal én is kiegyeznék. Egy esetleges Khedira távozás esetén még elférne egy fiatal francia, brazil, afrikai, stb. középpályás tehetség a csapatban.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 28., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 14:07
True. Néha :Đnmate írta:Amúgy néha szoktam
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 13:57
Te Máté, olvassál már híreketnmate írta:CR 50 millás bruttó fizetése mellé jól jönne egy 28 milliós Falcao fizetés. Ha még Karim is megkapja, meg számoljuk Balet is, vagy egy támadónégyesünk, akiknek szumma bő százas a fizujuk. FFP is lehet problémás lenne![]()
Akkor mégse kell Falcao. Hozzuk Kroost, meg még egy taknyost Jesé mellé, aztán bajnokikon elég lesz az tehermentesítésre.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 13:47
A nettót kettővel szorozd, nagyjából, természetesen csak új szerződések esetén. Ezért fog sokba kerülni pl Karim is, vagy mondjuk remélhetőleg részben ezért adják el Khedirát. Amit ő kapna 4-5-öt, azt adják inkább Kroosnak.nmate írta:Ja...jó közben leesett. Akkor ha jelenleg nettó 14 milla a fizetése, az Madridban bruttó 25 környéki fizut jelentene, nem?
Jó sokról le kéne mondania itt is.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 13:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 28., szombat 13:45
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem