Helyes döntés.szilamer írta:Így újragondolva, én is inkább kaszálom a Da Vincit. Megnézem a Family Guyt, mert csak a 3. évadig láttam.

A da Vincit két rész után jegeltem. A FG egyik kedvenc sorozatom.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 29., vasárnap 14:39
Helyes döntés.szilamer írta:Így újragondolva, én is inkább kaszálom a Da Vincit. Megnézem a Family Guyt, mert csak a 3. évadig láttam.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 29., vasárnap 14:00
A PoI nem a CW-n megy. Az azért nem hátrány. A száz tiniből a pilot is bőven elég volt.Anis írta:és így maradsz le jobb sorozatokról is amiket mások (sokan) dicsérnek velem együtt és kivételesen nekem is tetszenek!ferni írta:ha tetszik neki azt nem nézzük meg, húzzuk is ki a listáról, míg fordítva meg lehet rá kéne nézni arra az elképesztő nagy csalódásra![]()
pl a Person of Interestet sem nézed meg mert nekem is tetszett és kedvenc? pedig itt fórumon is mindenki dicsérte!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 29., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 29., vasárnap 13:55
és így maradsz le jobb sorozatokról is amiket mások (sokan) dicsérnek velem együtt és kivételesen nekem is tetszenek!ferni írta:ha tetszik neki azt nem nézzük meg, húzzuk is ki a listáról, míg fordítva meg lehet rá kéne nézni arra az elképesztő nagy csalódásra![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 29., vasárnap 13:41
jaja, nálam is Anis elég fontos szerepet tölt be ilyen szempontból...Gascoigne írta:hoppá, akkor lehet, hogy megér egy próbát.Anis írta:nekem meg elképesztő nagy csalódás volt, végtelenül unalmas, vontatott, semmiről sem szóló sorozat. Első évadot még valahogy végigszenvedtem (szinkronosan) pár nap alatt, de ennyi elég is volt belőle.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 29., vasárnap 13:18
hoppá, akkor lehet, hogy megér egy próbát.Anis írta:nekem meg elképesztő nagy csalódás volt, végtelenül unalmas, vontatott, semmiről sem szóló sorozat. Első évadot még valahogy végigszenvedtem (szinkronosan) pár nap alatt, de ennyi elég is volt belőle.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 29., vasárnap 12:50
sorozatwiki írta:Az elmúlt hónapokban nem éppen a CW volt az az amerikai tévécsatorna, amelyet nagyon dicsérni lehetett. A Vámpírnaplók és az Odaát is visszavett a durvulós jelenetekből, a karakterek papírmasékká váltak. A sorozatba belenézve valóban egy posztapokaliptikus világban játszódik a történet, ahol a Föld lakhatatlanná vált, így egy űrállomáson élnek az emberek. Amikor pedig a technika elkezd kibabrálni az emberiséggel, akkor 100 fiatalt leküldenek a beteg bolygóra, hogy nézzenek szét. Ott aztán elkezdődik a durvulás, egymás gyilkolása, pont ahogy a Legyek Urában is volt. A fordulatok és a keménykedés miatt kihagyhatatlan néznivaló.
sorozatjunkie írta:"A történet annyi lenne, hogy a Földön atomháború dúlt, az emberiség maradéka pedig az űrben él a Bárkán. Így nevezték el az összes űrállomás összekapcsolásából született kolóniát. Mivel a populáció túl magas, így az egyik alaptörvény az egygyermekűség mellett az, hogy még a legkisebb bűnért is halál jár – 18 év fölött. A sorozat ott indít, hogy kezdenek kimerülni az erőforrások, így a tervezettnél 100 évvel korábban indítanak expedíciót a Földre, tesztelni, hogy már lakható-e a terep. Mindezt pár elítélttel teszik, pontosabban 100-zal, innen a cím. "
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 29., vasárnap 11:59
nem támadás ,de nem is lepődöm meg hogy neked nem jön be , a sorozat megértéséhez azért kell egy bizonyos fokú történelem tudás a kor helyzetéről ,politikai és vallási berendezkedésérőlnekem meg elképesztő nagy csalódás volt, végtelenül unalmas, vontatott, semmiről sem szóló sorozat. Első évadot még valahogy végigszenvedtem (szinkronosan) pár nap alatt, de ennyi elég is volt belőle
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. június 29., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 29., vasárnap 11:06
nekem meg elképesztő nagy csalódás volt, végtelenül unalmas, vontatott, semmiről sem szóló sorozat. Első évadot még valahogy végigszenvedtem (szinkronosan) pár nap alatt, de ennyi elég is volt belőle.szilamer írta:Én a Da Vincivel vagyok így. nagyon tetszik, meg minden, de az első évadot názem már 2 hónapja![]()
Nekem kicsit hosszú az az egy órás rész.
Nem tudom te hogy vagy vele, de nálam ez úgy működik, hogy nem nézek több tucat sorozatot frissiben - mint sokan mások. Kiválasztok 2-3at (most pl VD, Originals páros volt) és azokat néztem heti rendszerességgel. Aztán a többi ami érdekel megvárom hogy kifusson és egybe ledarálhassam, nagyon sz*r várni heteket a következő részre. Aztán van hogy 1-1 sorozatot a vége előtt pár résszel elkezdek, és mire végez addig kb egyszerre végzek a sorozattal. Így csinálom animekkel is évek óta, bevált - annyi különbséggel, hogy ott fordítok is párat, úgyhogy azokat természetesen nézem hetiben.h3x0r írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyre tobb olyan sorozatom van, amit nagyon szerettem amikor neztem, de evad vegen megalltam pihenni, vagy pont a sorozat pihent, most viszont nehezen tudom ravenni magam hogy folytassam. Mindig keresem az uj sorozatokat, most is kineztem mar 3 sorozatot amit jo lenne beprobalni: penny dreadful, bates motel, ray donovan. De a regiekkel meg sehogy se haladok![]()
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. június 29., vasárnap 10:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 29., vasárnap 2:26
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 28., szombat 0:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 27., péntek 21:35
Bale bemutatasa nagyon adtaRealista24 írta:Csabi van akkora "állat", hogy sokszor élőben szinkronfordít, mint pl Bale bemutatása, vagy Illarraé...stb. Szóval szeressük CsabitNem hiszem, hogy R24 vagy barmely mas szerkeszto elkezd hallas utan spanyol szoveget magyarra forditani, mint ahogy a feliratozok se.
Azert ne nezz hulyenekKerlon írta:h3x0r, legközelebb olvasd el, amit írok, aztán olvasd el még egyszer, aztán próbáld is meg értelmezni, hogy mennyire beszélsz mellé, köszi, ja és köszi, hogy felvilágosítottál alapvető dolgokról
=>Kerlon írta:az amúgy mi, hogy egy fordító/fordító brigád nem tud semmit se kezdeni angol felirat nélkül????
=>tucsoki írta:Időzítés?
=>Kerlon írta:miért nem tudnak időzíteni? sokan évek óta nyomják, alapból kell egy keveset variálni az angol felirat után, szerinted nem tudnák megcsinálni nulláról?
Az elejen megkerdezted, hogy miert nem kezdenek el angol felirat nelkul forditani, itt van a valasz.h3x0r írta:Az idozites rohadt sok idobe telik, joval tobb mint maga a forditas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 27., péntek 20:58
Ne érts félre, szidtam én eleget Aliast, de annak egészen más oka volt. Elvállalt egy rakat sorozatot, aztán mindegyikkel csúszott. Aztán leadott, közben olyan hisztiket rendezett, mint egy óvodás. Nekem nem a szidással van a gondom, csak Te esetedben a miértjét nem értettem. Peace.Kerlon írta:h3x0r, legközelebb olvasd el, amit írok, aztán olvasd el még egyszer, aztán próbáld is meg értelmezni, hogy mennyire beszélsz mellé, köszi, ja és köszi, hogy felvilágosítottál alapvető dolgokról
Kár volt bedobnom bármelyik fordító nevét, mert úgy látom a legtöbben ezt személyeskedésnek veszitek a fordítóval szemben, mondjuk, ha el se olvassátok, amit írok úgy nehéz is.
R24: hitetlenkedés volt, hogy miért nem csinálnák, abszolút nem támadásnak indult.
Tényleg befejeztem, akit ennyire zavar innentől a dolog az írjon privát üzenet, inkább kerülöm a topikot. Azoktól, akik megbántva és-vagy megsértve érzik magukat azoktól meg elnézést.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 27., péntek 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 27., péntek 20:11
Csabi van akkora "állat", hogy sokszor élőben szinkronfordít, mint pl Bale bemutatása, vagy Illarraé...stb. Szóval szeressük CsabitNem hiszem, hogy R24 vagy barmely mas szerkeszto elkezd hallas utan spanyol szoveget magyarra forditani, mint ahogy a feliratozok se.
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. június 27., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 27., péntek 20:09
Nem jo pelda, mert ok se felig forditjak le a sorozatot, hanem teljesen.Kerlon írta:Engem nem érdekel a pilot, nem reklamáltam senkinél, hogy fordítsd már le vagy miért nem fordítod én csak azt nem értem, hogyha valaki valamit vállal - ők a fordítást, feliratozást -, akkor miért nem csinálja teljes egészében. Főleg úgy, hogy fogják fordítani az adott sorozatot ősztől. Ez kb. olyan lenne, mintha te csak Benzemás híreket hoznál le és tojnál magasra a többi Reallal kapcsolatos hírre.
A feliratozas menetei: megjelenik a sorozat, majd hozza az angol idozitett felirat, ezutan pedig megirjak a forditast.Kerlon írta:Amúgy csak egy (ironikus) kérdés: az angol felirat elkészíti saját magát?
Szerintem inkabb ez az itthoni mentalitas: a folyamatos elegedetlenseg.Kerlon írta:Inkább csak az itthoni mentalitás zavar. Amúgy neked is leírom, hogy nem fordítok, mert 1. nem tudok angolul, 2. nem érdekel, 3. van jobb dolgom, 4. tudok várni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 27., péntek 20:07
Lehet, de itt fakadtál ki, az ask.fm nem érdekel. Ezért kérdeztem, hogy mi "jogon" illetve mi alapján, mert nem értem.Akkor neked külön leírom még egyszer, hogy csinált ASK.FM-et és kérte, hogy véleményezzék, mert szeretné tudni, hogy miben fejlődhetne. A kiadott munka megcsinálásába nem szólok bele, mert tényleg nincs hozzá közöm, viszont késztermékről úgy gondolom lehet véleményem.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem