VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 14:27

Realista24 írta:Unalmas már ez a védőügyvédesi shutter...nem fog mindenki egyetérteni Veled, gondoltam szólok.

Igen,ezt én is tapasztaltam nála,a spanyolok(barcások) és az argentin(barcások) mindig mentve,emelve, védve vannak.....óvatosan,finoman "tologatja" felfelé a jellemzőket,ha negativitást észlel,elkezdi menteni őket,és soha egy sem maradhat ki.
Pl az én kommentjeimre egy kivétel kb egy hete,már hónapok óta nem is reagál,mert jeleztem ezt már felé.....szimplán csak kikerüli a véleményeimet.
Van hogy dicsér,de csak ha barcást feljebb tud tornászni.

Érdekes egyébként a személete.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 28., szombat 14:24

Remy írta:5 perce azon szakadok, hogy mennyire gyenge az argentinok és a hollandok ága :lol: :lol: kép
Mondjuk persze elsőre ránézésre gyenge, aztán belegondolsz, hogy Mexikó megfingatta a Brazilokat vagy Costa Rica megfingatott mindenkit a csoportjában, akkor lehet kicsit újragondolod. A belgák megint más téma, mert eddig csak olyan csapat ellen játszottak, akik inkább csak védekeztek ellenük, kíváncsi vagyok, hogy Hazard, De Bruyne, Mertens és Mirallas/Lukaku, hogy fogja szétszopatni az ellenfelet, ha több területük lesz támadni. Papíron egyik ág sem tűnik erősnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 28., szombat 14:18

'shutterisland írta:jólvan, nem fogok többet a témával foglalkozni, de azért még leírhatnád, hogy
Argentína jó eséllyel 1 komoly csapattal találkozik a trófeáig vezető úton,ez pedig a döntő.
mi alapján döntöd el, hogy melyik a komoly csapat ?
a vébén mutatott forma alapján, a keret minősége alapján, vagy pedig a papíron klasszikus értelemben vett futballnemzetek számítanak annak ?
mert ha ezek ötvözete alapján sem számít komoly csapatnak se hollandia, se belgium, akkor kb. 3 komoly csapat van összesen a vébén, és például argentina sem feltétlen az.

erre már nem fogok írni, csak ez még érdekel.
peace.
Nyugodtan válaszolhatsz,akár privátban is. Nem veszekedni szándékozom,hanem beszélgetni. Nincs bajom azzal,ha máshogy látod.
A mutatott játék nálam nem számít. Az eredménytől függetlenül a torna elején komoly csapatnak gondoltam: Spanyol,Argentin,Német,Olasz,Brazil,Francia csapatokat. Ezen felül szerepeltek még a kellemetlen ellenfél(meglepetés csapat) kategóriában és a futottak még kategóriában csapatok. Hogy melyikből hányan mentek tovább,az más kérdés.
Természetesen ezek megítélése szubjektív. De az talán nem,hogy az alsó ág a felsőhöz képest vicc. A 8-ban lesz kb egy Brazil,Kolumbia,Francia,Német és egy Holland,Görög,Argentin,Usa ág. 10-ből 9 ember egyetértene abban,hogy melyik az erősebb csoport. Ezzel a fórumnak gondolom az a gondja,hogy Messi annyit lőhet,amennyit nem szégyell úgy,hogy nem játszik jól. És ezzel mintegy előnyt élvez,hisz gyengébb csapatokat verve könnyebben célba érhet,mint a túlsó ágon teszem azt Müller. A győzelemmel pedig interkontinentális admirális generálissá lépne elő,fogás nem lenne rajta,holott hangsúlyozom,nem teljesít az elvártaknak megfelelően(nem a gólok miatt). Akkor egy hónapig ki kell köttetnem a netet,mert mást sem fogok olvasni,csak ezt. Az utcára nem lehet majd úgy kimenni,hogy ne legyen minden második ember Messi pizsamában. SZERINTEM ez a baja az ittenieknek.
Újra: nyugodtan írj,ha gondolod. A véleménykülönbséget nem tartom vitának.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 28., szombat 14:02

jólvan, nem fogok többet a témával foglalkozni, de azért még leírhatnád, hogy
Argentína jó eséllyel 1 komoly csapattal találkozik a trófeáig vezető úton,ez pedig a döntő.
mi alapján döntöd el, hogy melyik a komoly csapat ?
a vébén mutatott forma alapján, a keret minősége alapján, vagy pedig a papíron klasszikus értelemben vett futballnemzetek számítanak annak ?
mert ha ezek ötvözete alapján sem számít komoly csapatnak se hollandia, se belgium, akkor kb. 3 komoly csapat van összesen a vébén, és például argentina sem feltétlen az.

erre már nem fogok írni, csak ez még érdekel.
peace.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 28., szombat 13:45

Realista24 írta:Unalmas már ez a védőügyvédesi shutter...nem fog mindenki egyetérteni Veled, gondoltam szólok.
+1

NSO-rol hozok valamit: "Dübörög a FIFA-marketing: a vb meccsek közben folyamatosan hirdetik a FIFA-rol es harom elnokerol, Jules Rimet-rol, Joao Havelange-rol es Sepp Blatterrol szolo filmet, amelyet nemsokara itthon is bemutatnak. A hirek szerint a FIFA allta a koltsegvetes 85 szazalekat es Blatter a forgatokonyvbe is beleszolt, igy a film megfeleloen kihangsulyozza az o pozitiv szerepet - nem akarmilyen kampany a kozelgo elnokvalasztas elott. "

kredenc

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 28., szombat 13:39

'shutterisland írta: mintha a c,e,h olyan erős csoport lett volna.
Nem,de a c-ből nem került ki nagy csapat,az e-ből meg csak a franciák,akik be is húzták az erős ágat.
Argentína jó eséllyel 1 komoly csapattal találkozik a trófeáig vezető úton,ez pedig a döntő. Senki sem fog rá emlékezni 10 év múlva - már ha megnyerik,amiben még most is erősen kételkedem - ,de most igen. Ez hatalmas szerencse.
„Az ütközésnél összeakadt a két térdem, elvesztettem az egyensúlyomat és nekiestem ellenfelemnek. Az ütközéskor az arcommal eltaláltam a vállát, aminek következtében véraláfutás lett az államon és több fogamban is fájdalmat éreztem. Ez történt, nem igazak a harapásról vagy harapási szándékról szóló állítások” – olvasható a FIFA hivatalos jelentésében Suárez álláspontja.
Én is feljelentem a várost,mert nem ergonomikusak a macskakövek,amikkel megsértettem a tenyerem,miközben a rendőröket dobáltam. Vicc az egész.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 28., szombat 13:28

Blatter elintézte Messinek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 13:27

Unalmas már ez a védőügyvédesi shutter...nem fog mindenki egyetérteni Veled, gondoltam szólok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 28., szombat 13:23

megkapták a lehető legkönnyebb csoportot
mintha a c,e,h olyan erős csoport lett volna.
nekem lehet esni lehet itt 5-1ezni de ezek a hollandok se olyan hú de erősek. kontrázni azt tudnak mert van egy jó formában lévő robbenjük aki kipihent mert már vagy három hónapja lefutott a bajnokságuk. a belgák rutintalanok de azért veszélyesek és ennyi.
na nem mintha olyan "hú de erős" lenne a többi nagy csapat.
szinte mindegyikbe bele lehet kötni, ha ennyire akarunk.
a franciáknak könnyű volt a csoportja, a németeknek egy jó meccse volt, ami sokkal szenvedősebb lett volna a kétesnek vélt ítéletek nélkül, a brazilok a bíró miatt verték meg a horvátokat és csak remiztek mexikóval, uruguay gyenge volt, csak volt egy suareze, aki már nincs, kolumbia ugyanúgy rutintalan ezen a szinten, mint belgium, stb.

igen, valóban gyengébb a jobboldali ág, de ez nem így volt megírva, szimplán kihullottak a potenciális nagyok róla, mint például az angolok, olaszok, spanyolok, portugálok, ezért lett gyengébb.
ezt csak azért írom, mert már várok egy "blatter elintézte messinek" hozzászólást valakitől.
aki amúgy svájci, és svájc lesz argentína ellenfele. :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 28., szombat 12:22

h3x0r írta:„Az ütközésnél összeakadt a két térdem, elvesztettem az egyensúlyomat és nekiestem ellenfelemnek. Az ütközéskor az arcommal eltaláltam a vállát, aminek következtében véraláfutás lett az államon és több fogamban is fájdalmat éreztem. Ez történt, nem igazak a harapásról vagy harapási szándékról szóló állítások” – olvasható a FIFA hivatalos jelentésében Suárez álláspontja.
:lol:

ez kb.olyan mint amikor orrba versz valakit, aztán azt állítod, hogy ártatlan vagy, mert a másik leorrolta az öklödet :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 28., szombat 12:04

„Az ütközésnél összeakadt a két térdem, elvesztettem az egyensúlyomat és nekiestem ellenfelemnek. Az ütközéskor az arcommal eltaláltam a vállát, aminek következtében véraláfutás lett az államon és több fogamban is fájdalmat éreztem. Ez történt, nem igazak a harapásról vagy harapási szándékról szóló állítások” – olvasható a FIFA hivatalos jelentésében Suárez álláspontja.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 10:10

Kolumbia vedelme nem lett igazan tesztelve, a brazil meccsig nem is lesz. Suarez nelkul az uruk eselytelenek, Cavani semmi..

Vb elott Uruguayt gondoltam jobbnak, nem neztem volna ki pl Jamesbol, hogy ilyen jo lesz, plusz Cuadrado meg a tobbi mergezett eger..viszont Jackson Martineznek kezdenie kene szerintem, jobb mint Gutierrez.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 28., szombat 10:06

El Unico írta:Galacticos,szerintem Kolumbia helyett Uruguay lesz ott a negyeddöntőben :) Még így is,hogy Suarez nem lesz.
Áhh... Kolumbia elveri Uruguayt. Egyrészt szebben is játszanak, másrészt nagyon hiányozni fog az uruktól Suarez. Kolumbia sokáig juthat, és ez már csak azért is durva, mert papíron a legnagyobb sztárjuk csak TV-ből nézi a VB-t.

És ha félreteszem azt, hogy nem bírom a brazilokat, akkor is azt mondom, ha Brazília továbbjut Chilén, akkor Kolumbia ellen ki fognak esni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. június 28., szombat 9:45

Francia - Argentin döntő lesz, Varane elteszi lábalól Messit, Benzema meg megmutatja, hogy kell játszani és 3-0 arányban győznek a fraciák :Đ
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

kredenc

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 28., szombat 9:33

Galacticos írta: kibaszott mázlisták.
Lehet csűrni-csavarni,de ez ennyi. 1 azaz egy darab erős ellenfelet kell megverniük a vb győzelemért. A döntőben. Hollandok ide vagy oda,a vb előtt a csoportból sem tűntek biztos továbbjutónak,fiatalok,összeszedetlenek,rutintalanok,verhetőek. Egy Robbennel rendelkeznek és kész. A többi pedig meglepetéscsapat lesz. Egy győzelmet nem kell magyarázni,de ez tényleg vicc és ezt meg nem lehet magyarázni.
Nálam a németek nyernek. A meccseik: USA,Ghána,Portugália,Algéria,Franciaország(?),Brazília(?) + a döntő
Argentína még nem játszott erős csapattal és ennek ellenére látszik,hogy nem jók.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 28., szombat 9:30

Galacticos,szerintem Kolumbia helyett Uruguay lesz ott a negyeddöntőben :) Még így is,hogy Suarez nem lesz.

Amúgy meg ha van pénzetek,tegyétek fel,hogy Messi lesz a gólkirály. Ezeknek a csapatoknak simán eltesz 3-4 gólt,amivel kb meg is nyerte a címet. Szánalmasan gyenge ágra kerültek,de erről nem ők tehetnek,hanem azok a csapatok,akik sokkal többre voltak hivatottak. Ettől függetlenül tényleg mázlisták.
:goat:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 28., szombat 9:23

'shutterisland írta:mondjuk a papírforma alapján ez egy ilyen ág lett volna :
jaj shutter. :D
nem ilyen lett kész.

kibaszott mázlisták. megkapták a lehető legkönnyebb csoportot, és még ígyis nyögvenyelős győzelmeik voltak, most meg bekerültek egy olyan ágra ahol 1 vagy 2 olyan csapat van akik veszélyesek. és ez a döntőbe vezető út. :lol:
és azok is csak veszélyesek, nekem lehet esni lehet itt 5-1ezni de ezek a hollandok se olyan hú de erősek. kontrázni azt tudnak mert van egy jó formában lévő robbenjük aki kipihent mert már vagy három hónapja lefutott a bajnokságuk. a belgák rutintalanok de azért veszélyesek és ennyi.
és nem érdekel usa, nem érdekel costa rica szép meg jó hogy idáig eljutottak de egy világbajnoki győzelemre törő csapatnak egyik sem szabad hogy gondot okozzon.
a másik ágon azért brazíliának lesznek kellemetlen ellenfelei, ha továbbjutnak chilén ott lesz kolumbia -szerintem vannak olyanok mint a hollandok de a belgáknál az én szemembe mindenképp veszélyesebbek- és már a negyeddöntőbe lesz egy francia-német.
szóval argentínának (kis túlzással) egy jól kontrázó csapatot kell megvernie az elődöntőbe és akkor ott vannak a döntőbe. mondanám hogy ilyen lehetőségük nem lesz mégegy, de négy éve is már a sorsolásnál tudni lehetett hogyha 5 emberrel állnak ki akkor is ott vannak a kieséses szakaszba olyan vicc csoportba kerültek.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 28., szombat 1:10

mondjuk a papírforma alapján ez egy ilyen ág lett volna :

spanyolország - horvátország
anglia/olaszország/uruguay - elefántcsontpart/kolumbia
argentina - svájc
belgium - portugália

ami azért lényegesen erősebb, csak hát a papíron jegyzettebb csapatok sorban betliztek.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 28., szombat 1:00

Ja, nagyon gyenge. Csak formalitás lesz lejátszani a meccseket...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 28., szombat 0:37

5 perce azon szakadok, hogy mennyire gyenge az argentinok és a hollandok ága :lol: :lol: kép
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: