Mennyei futball
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Mennyei futball
Everton are hoping to beat Sevilla and Werder Bremen to the signing of Ferencvaros midfielder Muhamed Besic.
Azért az nagy szó, hogy twitteren is pletykálnak róla. Remélem tényleg igaz, és megszerzi őt valamelyik csapat.
Azért az nagy szó, hogy twitteren is pletykálnak róla. Remélem tényleg igaz, és megszerzi őt valamelyik csapat.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Everton are hoping to beat Sevilla and Werder Bremen to the signing of Ferencvaros midfielder Muhamed Besic.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A Chelsean kívül az összes felsorolt csapat érdeklődött/tett ajánlatot érte(és még mennyien mások)...kizárt, hogy ezek a klubok MIND akarják őt. max az ügynöke dobálja be sorba a klubok nevét, hogy a többiek lássák, hogy kelendő "cikk".

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Tudom, hogy kicsit más, de anno Dzsudzsákot is akarta fél Európa, aztán Anzsi lett belőle!BBarni írta:Chelsea,Everton,Sevilla,Valencia...licitre fel!![]()

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Angol lapértesülések szerint az Everton közel van ahhoz, hogy megegyezzen a Ferencvárossal Muhamed Besic szerződtetésével kapcsolatban. Az angolok ugyanakkor megemlítik, hogy a liverpooli csapatnak meg kell küzdenie még a Sevillával és a Werder Bremennel is Besic aláírásáért. Friss hírek szerint az Everton már tett is egy 2 millió fontos ajánlatot a védőként és védekező középpályásként is bevethető ferencvárosi játékosért. Az Everton szurkolói fórumán eközben kiemelték, hogy Roberto Martínez menedzser az ESPN-nek arról beszélt, hogy 17 éves kora óta figyeli a világbajnokságon nagyszerűen teljesítő bosnyák játékost.
Chelsea,Everton,Sevilla,Valencia...licitre fel!A lap szerint ugyanis több Premier League-gárda érdeklődését is felkeltette a 21 éves futballista, köztük a cikk némi meglepetésre az igazi nagyágyúnak számító Chelsea nevét is megemlíti Muhamed Besic kapcsán. A szerző azt írja, hogy José Mourinho munkatársai útján már hónapok óta figyelemmel kíséri a játékos útját, ráadásul a két csapat vezetői találkozhatnak is egymással az új FTC-stadion augusztus 10-i megnyitóján.

Perkáljatok köcsögök!

Ha ezek igazak, akkor saját magát járatja le. Mondjuk látom bennük az igazságot, elég gondolni az állandó síró nyilatkozataira. Egyszer írták, hogy Moniz csak ilyen mentálisan lecsúszott embereket szedett össze, akik már senkinek sem kellettek, úgy látszik igaz.BBarni írta:Kubatov Gábor és Orosz Pál értékelés
Sok minden szóba kerül, vénaszkenner,stadion,igazolások de Leo is!Elég hosszú szóval nem hiszem, hogy sokan végignéznék, úgyhogy Leoról elmondottakat leírnám:
-olyan nincs, hogy egy játékosnak könyörögni kelljen, hogy ugyan már szálljon fel a buszra a csapattal az idegenbeli meccsre
-olyan sincs, hogy egy rossz passz miatt verekedjen a saját csapattársával, erre nincs indok
-olyan sincs, hogy azt mondja egy játékos, hogy nem veszi át a bronzérmet mert neki nem kell
És ez nem lejáratókampány...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Kubatov Gábor és Orosz Pál értékelés
Sok minden szóba kerül, vénaszkenner,stadion,igazolások de Leo is!Elég hosszú szóval nem hiszem, hogy sokan végignéznék, úgyhogy Leoról elmondottakat leírnám:
-olyan nincs, hogy egy játékosnak könyörögni kelljen, hogy ugyan már szálljon fel a buszra a csapattal az idegenbeli meccsre
-olyan sincs, hogy egy rossz passz miatt verekedjen a saját csapattársával, erre nincs indok
-olyan sincs, hogy azt mondja egy játékos, hogy nem veszi át a bronzérmet mert neki nem kell
-
Azért onnan jönnek játékosok, mert ők megszerezhetőek azért nézzük már meg, bejutottunk x év után megint az EL-be a csoportkörbe még mindig nagyon kevés az esély!Mire fel jönnének ide minőségi spanyol meg brazil játékosok?A fizetés egyáltalán nem kiemelkedő,a bajnokság színvonalát hagyjuk, van egy szép új stadion meg egy ígéret egy jövőbeli BL csapatra, erre nem fog idejönni komolyabb brazil,argentin vagy spanyol játékos!(Másrészt meg nincs kiépített megfigyelő hálózatunk se Brazíliában, sem Argentínában)Leo Moniz miatt jött, ahogy Besic is meg Jenner szinte mindenki!Leo le is nyilatkozta, hogy ha Moniz nincs itt biztos nem jött volna, illetve, hogy ha nem sérül le akkor már rég nem itt lenni Moniz ide vagy oda!Szóval nekünk még bőven nincs akkor vonzerőnk, hogy olyan játékosokat igazoljunk amiket a többség elképzel!Max akkor ha mondjuk már 1-szer, 2-szer becsusszantunk egy El csoport körbe és mondjuk ott nem pofozógépek voltunk, vagy esetleg egy BL csoportkör...na akkor jöhetnek ilyen játékosok!Már az is nagy szó, hogy a környékbeli országok jobb csapataitól tudunk igazolni!Az meg, hogy a délszlávok nem technikásak vagy kreatívak azzal nem értek egyet!Számtalan példát lehetne mondani, de pld Havojic is nagyon technikás, ha pedig Kukuruzovic nem az akkor senki sem!Engem is zavar egy kicsit...na nem az hogy magyarrol szo nincsen, hanem h az osszes legios Lauthon kivul mind Jugoszlav utod allamaibol jon(jott).![]()
Ezert is szeretnem, ha Leo maradna. Ezek a delszlavok jobbak mint a magyarok, de robotok nincs bennuk semmi szepseg(Besic kivetel volt). 1-2 vedo ok, de ne tobbett...brazil, argentin, spanyol, afrikai minosegi jatekosokat szerettem volna.
Gera is szep es jo, de amilyen fenykoraban volt kb. az a Gera venne fel a versenyt egy mostani Leoval.
Vmilyen szinten nem vagyok boldog, de azert nem akarom elore lehuzni a csapatot.
Mi a helyzet a "testver klubokkal "? Jonnek jatekosok toluk ?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
FTC: Emir Dilaver is aláírt
Osztrák élvonalban edződött, BL-ben is pályára lépett.
Elsőre jónak tűnik

Osztrák élvonalban edződött, BL-ben is pályára lépett.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Engem is zavar egy kicsit...na nem az hogy magyarrol szo nincsen, hanem h az osszes legios Lauthon kivul mind Jugoszlav utod allamaibol jon(jott).JustoVillar írta:Valami magyart is igazoljatok, mert nagyon undorító látni ezt a sok légióst.

Ezert is szeretnem, ha Leo maradna. Ezek a delszlavok jobbak mint a magyarok, de robotok nincs bennuk semmi szepseg(Besic kivetel volt). 1-2 vedo ok, de ne tobbett...brazil, argentin, spanyol, afrikai minosegi jatekosokat szerettem volna.
Gera is szep es jo, de amilyen fenykoraban volt kb. az a Gera venne fel a versenyt egy mostani Leoval.
Vmilyen szinten nem vagyok boldog, de azert nem akarom elore lehuzni a csapatot.
Mi a helyzet a "testver klubokkal "? Jonnek jatekosok toluk ?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ferencváros írta:Én nem vagyok belsős, meg nem is tudok semmit, csak olvasgatok, de szerintem biztos, hogy maradtorjack írta:Hát Pavlovic maradása?A csapatképen szerepel, még mindig velünk edz, felkészülési meccsen játszik..szerintem csak kivárjuk, amíg Besicet eladjuk, és az ő pénzéből fogjuk megvenni Pavlovicsot.
Helyes. Besicért meg remélhetőleg komoly lóvé jön, akkor Pavlovic mellett még majd futja másra is.
mennyország vagy pokol lesz, nincs középút bajnoki cím fronton. kerül lóvé, van szép új stadion, épkézláb focisták is vannak, nincs mese be kell húzni.De kíváncsi leszek a fradira, már évek óta ígérik a bajnoki címet, de ha idén is felsülnek nagy égés lenne az üllőin.
-
Gera nagyon komoly, Pavlovic helyzete pedig kezd megoldódni úgy tudom!
A Besic-Modric csere mehet, de Modricnak szóljatok,hogy ez egy más szint! 
Az igazolásokról többen döntenek, Doll,Orosz Pali,ifj Albert...

Az igazolásokról többen döntenek, Doll,Orosz Pali,ifj Albert...

De kíváncsi leszek a fradira, már évek óta ígérik a bajnoki címet, de ha idén is felsülnek nagy égés lenne az üllőin.
ha lehetne egy kérdésem: fradinál van sportigazgató,vagy bársony székes politikusok döntenek az igazolásokról,vagy esetleg Doll szabad kezet kapott moniz után??
ha lehetne egy kérdésem: fradinál van sportigazgató,vagy bársony székes politikusok döntenek az igazolásokról,vagy esetleg Doll szabad kezet kapott moniz után??
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én nem vagyok belsős, meg nem is tudok semmit, csak olvasgatok, de szerintem biztos, hogy maradtorjack írta:Hát Pavlovic maradása?

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Gera mennyire komoly? Hát Pavlovic maradása?
Besic-Modric csere esetleg?
Besic-Modric csere esetleg?

- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
úúú az öreg Vladan nagy tanár úr
Ilyennek képzelek el egy szerb maffiózót

Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Öpike
-
Nem adtuk fel, de nem belőlünk fog meggazdagodni V.F...JustoVillar írta:Igen leült a srác ügye, az utóbbi időben nem lehet hallani róla semmit. Feladtátok a próbálkozást?Radó jó lesz?

- JustoVillar
Igen leült a srác ügye, az utóbbi időben nem lehet hallani róla semmit. Feladtátok a próbálkozást?Radó jó lesz?

Öpike
Öpike
-
Nem nagyon tudok de ilyen nagy nevet nem is szívesen mondanék!Nagy dobások közül tudsz esetleg egy kis hírmorzsát?![]()
Radónak én még mindig nagyon örülnék, bár kíváncsi vagyok, hogy Lauth mellett játszana, vagy esetleg szélen.

Hát bocsi, mi nyerni is akarunk valamit!Valami magyart is igazoljatok, mert nagyon undoritó látni ezt a sok légióst.

Radó jó lesz?

- JustoVillar
Valami magyart is igazoljatok, mert nagyon undorító látni ezt a sok légióst.
Öpike
Öpike