VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 27., péntek 15:54

ez az eltiltás nem vonatkozik esetleg arra, hogy a csapattal edzhessen? mert nekem ez a "minden futballhoz kapcsolodó dolog" nagyon azt sugallja. :hmmm:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 27., péntek 15:46

alexoxladjackoxi írta:Na, ha már véget ért a gyakorlatom, leírom a tippjeimet: :D
Brazília-Chiele: 2-1
Kolumbia-Uruguay: 2-0
Hollandia-Mexikó: 3-1
Costa Rica-Görögország: 1-0
Franciaország-Nigéria: 2-0
Németország-Algéria: 3-0
Argentína-Svájc: 3-1
Belgium-Usa: 1-1 (hosszabítás után: 2-1)
Lehet papírforma szaga van, de aztán majd kiderül. :D
énisénisénis:

a meccsek sorrendje ugyanaz lesz: :D

haverek - kevésbéhaverekdehaverek 4:1
drogkartell - favágók 0:1
fű - tekila 3:1
örömfoci - antiörömfoci 2:0
honosított afrikaiak - origi afrikaiak 1:0
honosított törökök és lengyelek, meg egyéb népek - örömfoci v2 3:0
Isten országa - bankok 2:0
csokievő egyéni lista - honosított európaiak, afrikaiak és közép-amerikaiak 0:1
Kép
Kép
Kép

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 27., péntek 15:29

Na, ha már véget ért a gyakorlatom, leírom a tippjeimet: :D
Brazília-Chiele: 2-1
Kolumbia-Uruguay: 2-0
Hollandia-Mexikó: 3-1
Costa Rica-Görögország: 1-0
Franciaország-Nigéria: 2-0
Németország-Algéria: 3-0
Argentína-Svájc: 3-1
Belgium-Usa: 1-1 (hosszabítás után: 2-1)
Lehet papírforma szaga van, de aztán majd kiderül. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 27., péntek 13:21

azért ezt a 4 hónapot sem kell túldramatizálni.

elvileg ha jól számoltam, kihagy pár vb meccset, 10 bajnokit, 3 bl meccset, a liga- és fa kupában pedig szerintem akkor még nem lesz érdekelt a pool.
tehát ez összesen kb 15 meccses eltiltás, annak tükrében, hogy az első harapása után 7, a második után 10 meccset kapott, ez azért bőven jogos.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 27., péntek 12:41

Pipita írta:
az viszont nincs hogy odamegyek es megharapok valakit.
De ez olyan, mint mikor a megyekettőben a pofádba büfög a gyökérje. Undorító parasztság, de tényleg 4 hónap eltiltásokat érdemel? Meg 7 meccseket?
Vagy amikor Messi köpköd, semmivel sem különb. Ő mikor kapott akár 2 meccs eltiltást is?
Vagy itt van ez. Egy karrier kettétörése hány meccs eltiltást ért? Emlékeim szerint nem sokat...
A többi videó amiket néztem, meg inkább be sem linkelem, rendesen rosszul lettem tőlük. Mindenesetre engem inkább harapjon meg valami idióta, minthogy kettétörje a lábamat pl.
Ebben is van valami, de Suáreznél ez nem rendkívüli eset, de a 4 hónapos eltiltást még így is feleslegesnek tartom.

Illetve még, ha az ilyen igazságtalan eseteket nézzük, akkor azt sem értem, hogy Pepe fejesét honorálták, de pl Assoue-Kottoék megúszták? Meg ilyenek. Azok is bizonyíthatóak voltak, még is eltusolták. Sajnos egy két játékos kivételt érdemel... Mondjuk szerintem Pepe bólintása is túlzás volt (már a piros lap), aztán lehet azon is múlt a portugál kizúgás. Mondjuk Pepe is egy nagy faszkópé volt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 27., péntek 12:40

hol

nap

HOL

NAP

HOL

NAP

HOL

NAP

nagyon megbaszunk mindenkit.

én raftingtúrára megyek, ha túlélem, akkor majd jövök. úgyhogy felesleges a flame meg a trolling, úccse tudom elolvasni meccs alatt :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. június 27., péntek 12:38

Nálam ezzel elásta magát. Teljesen jogos az eltiltás. Nem tudom miért kell védeni, ez már nem az első eset. Ilyen ne legyen Real Madrid játékos! Most jöhetne mindenki azzal, hogy "hát én mutathatnék olyan videót, amiben ez meg ez mit művel", de könyörgöm, ez egy VB, amit a Földön szinte mindenki nézi, követi. Ne már...

Ezzel példát akarnak statuálni, hogy aki így viselkedik( nem pont harapdál, hanem mondjuk lefejeli, megüti a másikat, stb) az hasonló bánásmódban részesül.

Nem azt mondom, hogy egy falábú, mert tényleg kurva jó játékos, de ilyen ne legyen Real játékos. Pepe miatt is miket kapunk más szurkolóktól, akkor képzeljétek el, mi lenne ha Suárez itt lenne...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 27., péntek 12:38

Pipita írta:
De ez olyan, mint mikor a megyekettőben a pofádba büfög a gyökérje. Undorító parasztság, de tényleg 4 hónap eltiltásokat érdemel? Meg 7 meccseket?
Vagy amikor Messi köpköd, semmivel sem különb. Ő mikor kapott akár 2 meccs eltiltást is?
Vagy itt van ez. Egy karrier kettétörése hány meccs eltiltást ért? Emlékeim szerint nem sokat...
A többi videó amiket néztem, meg inkább be sem linkelem, rendesen rosszul lettem tőlük. Mindenesetre engem inkább harapjon meg valami idióta, minthogy kettétörje a lábamat pl.
Szörnyen néz ki sokadszor is megnézve, de hála Istennek egy bokaficammal megúszta a srác. :ozil:
Utánajártam, nem kapott lapot sem érte Alves, szimulálás miatt van sárgája ezen a meccsen, amely az ötödik volt neki, így egy meccset hagyott ki a Gijón ellen. Felhívta, bocsánatot kért, tényleg csoda, hogy ennyivel megúszták.
Tudom nem ez a lényeg, csak kíváncsi voltam a történetre.

Martin Taylor vs. Eduardo eset után a védõ 3 meccset kapott, az is horrorisztikus volt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2014. június 27., péntek 12:41-kor.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 27., péntek 12:34

Suarez azért kapott szerintem ennyit, mert visszaeső volt véleményem szerint...

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 27., péntek 12:23

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 27., péntek 12:06

Én csak a 4 hónapos eltiltást érzem súlyosnak Suárez esetében. A VB-ről való kizárás meg a pénz bünti szerintem elég korrekt lett volna így is.

Amúgy a trollfootball szerinte 2010 óta 34 meccsről tiltották el úgy, hogy piros lapot sem kapott. Na ő tényleg FGY egy bizonyos szinten.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 27., péntek 12:02

Jester írta:Suarez eltiltását súlyosnak érzem. Mindenképp megérdemel valami büntetést, de szerintem a torna színvonalának is ártana az hogy egy olyan játékost aki jelenleg ott van a világ legjobb 5 támadója között. Legalább annyiban mérsékeljék a büntetést, hogy a büntetést a torna végeztével kezdje letölteni... vagy nem t'om :/
Ezzel kb azt uzennek, hogy csinalhattok barmit, mert ugyis csak par baratsagos meccstol tiltunk el.

Az hogy megbuntettek, teljesen jogos. Az hogy nem jatszhat tobbet ezen a VB-n, az is teljesen jogos. Ha ugyan ezt egy teljesen tiszta eloeletu jatekos kapna, en is azt mondanam, hogy tulzo, viszont Suarez sokszoros visszaeso. Az "elso harapas" :mrgreen: utan 7 meccset kapott, a masodik utan 10-et, most pedig meg ennel is tobbet. Az hogy valaki durvan odacsuszik, az benne van a jatekban, persze azt is kemenyen buntetni kene, az viszont nincs hogy odamegyek es megharapok valakit.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 27., péntek 11:42

Egy top5 támadónak tudnia kéne milyen felelősséggel jár egy ilyen cselekedet. Papíron felnőtt ember, profi játékos, bűnhődjön csak.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 27., péntek 11:34

Jester írta:Suarez eltiltását súlyosnak érzem. Mindenképp megérdemel valami büntetést, de szerintem a torna színvonalának is ártana az hogy egy olyan játékost aki jelenleg ott van a világ legjobb 5 támadója között. Legalább annyiban mérsékeljék a büntetést, hogy a büntetést a torna végeztével kezdje letölteni... vagy nem t'om :/
Persze, addig meg megharaphat parat, aztan majd letolti... az lenne csak a hulyeseg szerintem.
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 27., péntek 11:32

Én szerintem meg totál jogos a büntetés. Egy harapás az kurvára nem emberi dolog. Nem normális dolog. És ez neki már a harmadik ilyen esete volt. Most már ideje lenne tanulnia ebből...

A 'Poolt viszont sajnálom, velük is sikerült elég rendesen kibasznia... De ha a Barca tényleg olyan hülye, hogy még így is adnak egy 40 millió + Sanchezes ajánlatot, akkor örülhetnek. :)

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. június 27., péntek 11:20

Suarez eltiltását súlyosnak érzem. Mindenképp megérdemel valami büntetést, de szerintem a torna színvonalának is ártana az hogy egy olyan játékost aki jelenleg ott van a világ legjobb 5 támadója között. Legalább annyiban mérsékeljék a büntetést, hogy a büntetést a torna végeztével kezdje letölteni... vagy nem t'om :/

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 27., péntek 11:13

"Mit gondolnak, kik maguk?"
Címezte kérdését Maradona a FIFA képviselőihez, majd folytatta:
"Miért nem továbbítják egyből a Guantánamo börtönbe? De tényleg, miért, kit ölt meg? Ez foci, vannak összecsapások. Luisito, veled vagyunk."
Aztán még elmondta, hogy igazságtalan az ítélet, majd lemaffiázta őket, ha jól értem.

Én most kivételesen veled vagyok, Diego. :lol:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. június 27., péntek 10:02

Na és hol az a jó kapus? :lol: Szerintem otthon maradt...
Az csak egy összehasonlítás volt, hogy az akkori német válogatott egy ilyen argentinnak felelne meg.

Amúgy valóban otthon van Willy Caballero. Nem is értem.

Eddig tetszik a VB, a sok nagy kiesése ellenére is (azért egy ilyen eseményen csak nagyobb csapatokat akar az ember megmérkőzni látni...). A játék egészen vállalható, sok gól esik, az igazi izgalmak meg most jönnek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 27., péntek 9:32

Di Maria -Higuaín és egy jó kapus. 
Na és hol az a jó kapus? :lol: Szerintem otthon maradt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 27., péntek 9:27

hehe írta:jól érzem, hogy brazil - francák/német és holland-argentin elődöntők lesznek? :D
Akarod mondani Francia-Holland döntő? :mrgreen:

Vissza: