én az argentinokban nem láttam semmit se idáig.
Majd Messi megoldja aztán kész.
ha teszem azt ezzel megnyerik a Vb-t akkor Lionelt simán, nyugodtan oda lehet ültetni Maradona FÖLÉ!!
A német és a francia csapat jól összerakott és jól is játszottak.
A holland szintén. a Hollandokat jónak érzem.
Látoma koncepciót.
Látom, hogy pl egy Mexikó elleni meccs hogyan folyna le, látom a tudatosságot. És aztán a negyeddöntős ellenfelük elleni meccset már erőből is megoldják. Ha meg szembejönnek az argentinok, az is csemege lesz. Argentina jön, támad, megvan a narancsos labdaszerzés és Lens, Robben, Persie már vezetheti is rá az ilyen neve nincs védőkre.
Jók a hollandok, lehet röhögni, de ők most nagyon jók. Szerintem bemennek a döntőbe.
A brazilok meg az ilyen Chile és Kolumbia/Urguay elleni meccseket rutinból fogják behúzni.
Az összes Copa Americán, meg Vb selejtezőben találkoznak velük, és (most főleg a VB selejtezőkre gondolok) ha a brazilok otthon vannak,mindig nyernek.
Ha csak egy hosszabbításos kutyasz.r góllal is, de ütni fogják őket.
Meg lesz az elődöntő, onnan meg baromi nehéz lesz a brazilok ellen bárkinek is. Sőt.. az onnan, úgy.. évszázados csoda kell.
Otthon, a selecaot kiverni egy Vb elődöntőben.... Én nehezen tudom elképzelni, hogy összejöjjön valakinek is.
Shutter:
azt is számold bele, hogy a játékoskeretek között mekkora különbség a vázolt ágak kapcsán.
Uruuay-nak nagyon is, hogy nehéz dolga volt 4 éve, ahogy 2002-ben a törököknek és a németeknek is.
Akkor a németeknek nem is volt kb épkézláb játékosuk. (Kahn és Ballack volt a 2 húzónév... a többi semmi...)
Az olaszok csoportja meg valóban nehéz volt.
Most ha a hollandok kiesnek, valahogy, akkor a döntőig! úgy mehetnek Messiék, hogy a belgákon kívül nem találkoznak olyan csapattal, ami legalább 2 -3 Európában komolyan jegyzet játékossal bírna.
Az meg úgy nem lenne gyenge

Bár sztem a hollandok megverik őket a legjobb 4 között.