Én nem vagyok belsős, meg nem is tudok semmit, csak olvasgatok, de szerintem biztos, hogy maradtorjack írta:Hát Pavlovic maradása?

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 27., péntek 0:54
Én nem vagyok belsős, meg nem is tudok semmit, csak olvasgatok, de szerintem biztos, hogy maradtorjack írta:Hát Pavlovic maradása?
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 27., péntek 0:49
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 27., péntek 0:48
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 27., péntek 0:45
Nem adtuk fel, de nem belőlünk fog meggazdagodni V.F...JustoVillar írta:Igen leült a srác ügye, az utóbbi időben nem lehet hallani róla semmit. Feladtátok a próbálkozást?Radó jó lesz?
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 27., péntek 0:43
Igen leült a srác ügye, az utóbbi időben nem lehet hallani róla semmit. Feladtátok a próbálkozást?Radó jó lesz?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 27., péntek 0:41
Nem nagyon tudok de ilyen nagy nevet nem is szívesen mondanék!Nagy dobások közül tudsz esetleg egy kis hírmorzsát?![]()
Radónak én még mindig nagyon örülnék, bár kíváncsi vagyok, hogy Lauth mellett játszana, vagy esetleg szélen.
Hát bocsi, mi nyerni is akarunk valamit!Valami magyart is igazoljatok, mert nagyon undoritó látni ezt a sok légióst.
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 27., péntek 0:40
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 27., péntek 0:35
Nagy dobások közül tudsz esetleg egy kis hírmorzsát?BBarni írta:Most már csak nagy dobások lesznek ha lesznek...![]()
Viszont Radó sem véletlenül nem ment még el sehova...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 27., péntek 0:31
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 27., péntek 0:29
Igen, közben olvasom üllőin a belső infókatBBarni írta:Tehát Leo megy, ugye?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 27., péntek 0:17
Tehát Leo megy, ugye?
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 26., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 26., csütörtök 20:06
Tehát Leo megy, ugye?BBarni írta:Gera holnaptól a csapattal edz!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 26., csütörtök 20:05
Ez nem tudom pontosan hogy van, ha jól emlékszem erről is volt valami cikk, hogy pontosan, hogyan lehet megújítani másnak is a bérletet!real_funghi írta:Ehhez mit szólsz?
Ma kiküldtem egy haveromat, hogy újítsa meg a bérletemet. Azt mondták neki, hogy rendben van, de ha június 30-ig nem megyek új kártyát csináltatni, akkor baszhatom a bérletet is. Így nem lett
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2014. június 25., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 25., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 25., szerda 18:54
És jegyárak esetleg már publikusak?BBarni írta:Valószínűleg mehet majd "sima emberke" is
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 25., szerda 18:21
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 25., szerda 17:56
Valószínűleg mehet majd "sima emberke" is, de csak utolsó sorban, és neki is ugyanúgy kell új szurker kártyát csináltatnia...Bbarni! Lett végűl abból valami, hogy sima néző is mehet az avatóra nagyobb összegért!? Vagy csak tagok mehetnek?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem