Számomra ez az 50 + Sancheu mar nyar elejen is instant deal lett volna, most meginkabb.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 28., szombat 11:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 28., szombat 11:29
+ 2 barimeccs :Đsucre írta:vagy a Barcanak Sanchez+ 50 milliot kell kifizetni.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 28., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 27., péntek 23:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 27., péntek 19:36
Tényleg megérte egy egyszezonos 18 éves játékosért kiadni 37,5 millió eurót. És tényleg nyugodtan építkezhetnek, amikor minden középszerű játékosért 1,5-szeres árat kell fizetniük. :ĐRemy írta:Manchester United: leigazolták Luke Shaw-t - hivatalos
Na pfff, ezzel most nagyot húztak. Alakul a MU, hosszútávon biztos, hogy nyertek ezzel a szar szezonnal. Most legalább nyugodtan építkezhetnek.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 27., péntek 19:36
Cahill, Terry alap. Viszont utóbbi nagyon nem bírná már a komplett szezont BL, kupák, bajnokság. A többek között a Liverpool ellen tavasszal bevetett 21 éves cseh belső védő Kalas elment kölcsönbe Kölnbe (ott tuti alapkezdő lesz és egy jó ligában játszva fejlődhet tovább, sok van szerintem a gyerekben, első meccsen a Pool ellen, szépen lehozta).ziro4vr írta: de viccet félretéve a védelembe mindenképp kéne valaki, mert ez így kevés és főként lassú, szerintem egy balbekk jön, esetleg a tünde fejű brazil az atmából, illetve egy kh 3. számúnak is, akit megvettek a télen nem tudom mi van vele, talán ő, ha már elég jó. megérteném, hogy Varane kéne nekik, de nem eladó sajna.
úgylegyen. bárcsak ne kezdene Oscar. bár sok chelsea drukkernek ő is kedvenc, ahogy Luiz volt, de be kéne látni, hogy sokszor csak fékezi a csapatot (és persze hogy még fiatal, de...). Szóval örülnék ennek a Hazard-Cesc-Willian triónak is, mögöttük meg Matic és akárki (Mikel, Ramires, Ginkel). De ha Mou a támadóbb 3adban számol Cesc-el akkor a kp-ra szerintem még vesznek valakit. De az is megoldás lehetne, hogy átállni 433-ba és Matic-Cesc-Ramires trióval kezdeni ott. Mikel és Ginkel meg csere.GT37 írta:Szerintem Cesc nem ezen két hely egyikén fog játszani, hanem a csatár mögött, Oscar vetélytársa lesz, és szvsz ki is fogja szorítani a kezdőcsapatból. Willian-Fabregas-Hazard, talán ez lesz az alap.
Di Maria 2.0. Szóval nagyot fejlődött a brazil is az idény során, elején nem ment neki, de nagyon belejött. Fel-le rohangál a pályán, csúszik-másik ha kell, szerel, támad, amolyan mindenes, ahogy Ramires volt korábban (míg hátrébb nem lett sorolva, mivel korábban szélsőt játszott). Szóval Willian-el nincsen gond szerintem, nem is lesz.ziro4vr írta:Willian meg azért nehézkes, mert jó a játékszervezésben és a kapu előtt is, de egyikben sem jó annyira, hogy konstansan meg lehessen bízni az egyikkel, ami szerintem szükséges lenne a kezdőt elnézve.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 27., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 27., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 27., péntek 16:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 27., péntek 15:42
Szerintem Cesc nem ezen két hely egyikén fog játszani, hanem a csatár mögött, Oscar vetélytársa lesz, és szvsz ki is fogja szorítani a kezdőcsapatból. Willian-Fabregas-Hazard, talán ez lesz az alap.Anis írta:Matic, Cesc, Mikel, Ginkel, Ramires és egyelőre még két angol ifista is a keret tagja és mivel kell angol a keretbe szerintem egyikük maradni fog. 4-2-3-1-be két helyre bőven elég ennyi.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. június 27., péntek 1:47
Cleverley*. Amúgy szerintem Herrera mellé még érkezni fog valaki, mert valószínűleg van Gaal a 4-3-3-at fogja preferálni, így ennyi kkp nem elég. A 4. kh természetesen egy új érkező lesz, szerintem valami nevesebb, rutinosabb védő fog jönni. Ja, és köszi, de nem kérünk Khedirából, van nekünk egy Fellainink a személyében.Anis írta:Hova? minek?Géci írta:Azon se lepődnék meg, ha José elvinne a Chelseabe, Khedirát. Nagy kedvence volt
Matic, Cesc, Mikel, Ginkel, Ramires és egyelőre még két angol ifista is a keret tagja és mivel kell angol a keretbe szerintem egyikük maradni fog. 4-2-3-1-be két helyre bőven elég ennyi.
MU-ba még bőven elférne Khedira. bár BL/EL nem lesz, de szerintem nem elég csak egy Carrick, Claverly, Fletcher (?), Fellaini (?) négyes.
de ha ez a négy: Smalling, Evans, Jones és... (ki a 4.?) akkor ott nagy baj van és lesz is. átjáróház, az nem játssza át őket aki nem akarja, feltéve ha nem lesz minőségi középpályás védekezés és egyből letámadás.Caraway írta:Erre az évre úgy sincs BL, szóval szerintem 4 kh elég lesz, plusz a tartalékok közül fel fog jönni valószínűleg M. Keane.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 27., péntek 1:21
Hova? minek?Géci írta:Azon se lepődnék meg, ha José elvinne a Chelseabe, Khedirát. Nagy kedvence volt
de ha ez a négy: Smalling, Evans, Jones és... (ki a 4.?) akkor ott nagy baj van és lesz is. átjáróház, az nem játssza át őket aki nem akarja, feltéve ha nem lesz minőségi középpályás védekezés és egyből letámadás.Caraway írta:Erre az évre úgy sincs BL, szóval szerintem 4 kh elég lesz, plusz a tartalékok közül fel fog jönni valószínűleg M. Keane.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. június 26., csütörtök 22:49
Erre az évre úgy sincs BL, szóval szerintem 4 kh elég lesz, plusz a tartalékok közül fel fog jönni valószínűleg M. Keane.ziro4vr írta:elég az az egy kh? van Evans, Smalling meg Jones nem? utóbbi kettő is felet ér ott inkább, annyi helyen voltak már nyomatva. én Jonest kezdettől kh-nak "neveltem" volna, bár még mindig fiatal. Rooney helyzetére leszek kíváncsi, Van Gaal lieblingje Van Persie lesz, az tutkóCaraway írta:Herrera kkp, szerintem még igazolunk mellé valakit. Evra hosszabbított egy évvel, ő lesz Shaw cseréje, aki pedig holnap érkezik orvosira. Kéne még egy szélső(Depay), plusz egy KH, és elég jól állna a csapat.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 26., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 26., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 26., csütörtök 22:09
benne lehet simán, bár ott van ramires, matic, mikelGéci írta:Azon se lepődnék meg, ha José elvinne a Chelseabe, Khedirát. Nagy kedvence volt
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 26., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 26., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 26., csütörtök 21:57
elég az az egy kh? van Evans, Smalling meg Jones nem? utóbbi kettő is felet ér ott inkább, annyi helyen voltak már nyomatva. én Jonest kezdettől kh-nak "neveltem" volna, bár még mindig fiatal. Rooney helyzetére leszek kíváncsi, Van Gaal lieblingje Van Persie lesz, az tutkóCaraway írta:Herrera kkp, szerintem még igazolunk mellé valakit. Evra hosszabbított egy évvel, ő lesz Shaw cseréje, aki pedig holnap érkezik orvosira. Kéne még egy szélső(Depay), plusz egy KH, és elég jól állna a csapat.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 26., csütörtök 21:54
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem