Jó. Hagyjuk. Nem érted. Jöjjön akkor Agüero.Mike írta:Amugy ha már a BL gólok a mérvadók akkor Yilmaz mégjobb...

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 12:54
Jó. Hagyjuk. Nem érted. Jöjjön akkor Agüero.Mike írta:Amugy ha már a BL gólok a mérvadók akkor Yilmaz mégjobb...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 12:51
egy csatárpárosunk vanCasso írta:Nem látom ne haragudj. Én is sajnálni tudlak, hogy nem látod, hogy Cavani fényévekkel előrébb jár mint a mostani két csatárpárosunk. Nem baj, nem haragszom. Előfordul.Mike írta:Agueroval játékba nyernék sokat, ha nemlátod akkor sajnálom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 20., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 20., szombat 12:48
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 12:47
Nem látom ne haragudj. Én is sajnálni tudlak, hogy nem látod, hogy Cavani fényévekkel előrébb jár mint a mostani két csatárpárosunk. Nem baj, nem haragszom. Előfordul.Mike írta:Agueroval játékba nyernék sokat, ha nemlátod akkor sajnálom.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 12:45
hát sokkal régebb óta nem is lehetne...Casso írta:Nem kötekedésből. Falcaot még megértem, de Agüero mivel különb Cavaninál? Mivel jobb ő?Mike írta:Falcao vagy Aguero legyen
El Shaarawy-t meg remélem viccnek szánod. Cavani nálad 30 millió és Higuval egy szint, de a hozzáteszem az általad szintén FÉL ÉVE felkapott Cavanihoz hasonlóan Shaarawy ténylegesen!! fél éve van felkapva.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 12:42
Nem kötekedésből. Falcaot még megértem, de Agüero mivel különb Cavaninál? Mivel jobb ő?Mike írta:Falcao vagy Aguero legyen
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 12:39
Na igen, valahogy így gondolom én is. Ha már mindenképpen le akarjuk cserélni Higut, akkor Falcao vagy Aguero legyen a célpont. Vagy próbájuk meg El Shaarawy-t, aztán hátha lesz belőle vki... ha már a barcának is lesz egy tarajosaRealista24 írta:Cavani vs Higu.
Véleményem szerint egyik sem való a Realba, statisztikák ide vagy oda. Egyszerűen nem olyna játékosok, akik beleillenének egy olya Real Madridba, amibe beleszerettem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 20., szombat 12:35
Az attól függ milyen játékfelfogásba mennek fel.Nem klasszik szélsőnek kell elképzelni Benzemát,aki robog a szélen,arra ott van Marcelo,aki vele,Ronaldoval,Modrical kicsibe tudnák nyomni a zsugát.Ott nem jó Benzema. Nagyon nem jó. Oda sokkal gyorsabb ember kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 20., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 12:32
2 éve felkapott nálam.Mike írta:És nem vagyok még távolról sem Higu fan, de azért nemkéne ennyire lenézni. Most kb fél éve Cavani lett felkapott. Majd elmúlik.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 12:30
senki nem beszélt a címekről. Arról meg lehetne vitatkozni h hol nehezebb teljesíteni, egy Palermo/Napoliban, vagy egy Real Madridban. Nem egy játékos bukott már meg nagycsapatban azok után h kiskirály volt vmi középcsapatban. Higuaín több mint 100 gólt lőtt már Madridban, ez már magában nagyobb elismerésre ad okot mint Cavani egész pályafutása.Casso írta:A címeket nem az egyének hanem a CSAPAT hozzák.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 12:20
A címeket nem az egyének hanem a CSAPAT hozzák. Akármennyire is nézzük Higuaín valljuk be nem sokat tett a címekért. Nem tett le annyit az asztalra, hogy jobb legyen mint Cavani. Sőőőt. Cavani sokkal jobb mint Higuaín. 8 meccset játszott a Bl-ben eddig egész pályafutása során, de van 5 gólja. Míg Higuaín 46 mérkőzésen a BL-ben 9 gólt lőtt. Cavani statjai sokall jobbak mint az Higué. És tegyük hozzá, hogy ő mindezt egy Palermo, Napoli csapatban érte el. Sokkal, de sokkal jobb Cavani. És árban legalább 10 milkát ez ráver.Mike írta: Ráadásul ő már többet is tett le az asztalra mint Cavani, akármennyire köpedék formában van most.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 20., szombat 12:07
Nincs rendes világ, a Real nem tud normális áron játékost venni. Illetve ezt átfogalmaznám: olyan játékos, aki a mai Realnak valóban előrelépést jelentene, az nem megszerezhető 50-60 millió alatt. Én azt vallom, hogy ne költsünk 30-40 milliókat olyan játékosra, akihez hasonló képességű játékos már van a csapatban. A következő lépcsőfok viszont az 50-60 milliós kategória.Mike írta:Ha Cavani 45-50, akkor Falcao simán 70
Egy rendes világban Cavani max 30.
Ja mert ez aztán releváns statisztika. Higu az első időkben nem volt kezdő a Realban, és a BL meccseken keveset játszott. Akkoriban még a csoportból való továbbjutás is nehézkes volt, mert rendszeresen a második kalapba kerültünk, és mindig volt egy hozzánk hasonló erősségű csapat a csoportban. Az utolsó 2 meccset nem lehetett pihizéssel tölteni. Hozzájárul a dologhoz a tény, miszerint Benzema érkezése után Benzema a stabil kezdő. Callejon a már továbbjutott csapatban 5-6 gólos meccseken rúgta a góljait, ott nem nehéz villogni, csak Higuáinnak ez a 6 év alatt ritkán adatott meg. Ha Higu végignyomná mind a 6 meccset, akkor neki is lenne a csoportkör után 4-5 gólja.higuainnál meg pont elég indok, hogy a bl-ben egy impotens, egy callejon összehozott 2 szezon alatt annyi gólt, amit higu 6 év alatt
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 12:04
Na ez azért már durva. Akkor Higuaín mennyi? Nagyon hasonló a két játékos statja.(mmint falcao és cavani statja)Mike írta:Egy rendes világban Cavani max 30.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 11:55
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 11:51
Ezt én sem mondtam. Cavani 45-50. Falcao meg sehol sem 70 ő is 45-50 esetleg 55.___Samy___ írta:viszont cavani sem ér meg 63-at, és falcao sem ér 70-et
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 20., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 20., szombat 11:39
Na ez a lényeg. Akik ezt a párost várják, mit gondolnak, mennyiért jönne a 2? Mert ez még optimista becslés. Bale és Aguero is inkább 60 millió fejenként, és ennyit én egyik jómadárra sem költenék. Akkor maradjon a Higu DM kettős.100 misiért a kettő viszont rohadtul nem éri meg.
Az a baj, hogy az ilyen összehasonlítások esetén a fórumozók többsége (tisztelet a kivételnek) Higuáin leggyengébb formáját hasonlítja össze Aguero legjobb meccsein nyújtott teljesítményével. Idén Higuáin nagyon gyenge, de a csapat is gyenge mögötte, ráadásul keveset is játszik. Aguero sem villog idén, csak Aguero esetében mindenki az első City's évére meg a Barca ellen lőtt 1-2 góljára emlékszik. Higuáin esetében meg a Lyon elleni kapufa meg a Barca elleni töketlenkedés van a fejekben, nem az amikor gólt lőtt a Milannak, vagy éppen a Barcának. A két játékos helyzetkihasználása kb. hasonló. Amiben Aguero jobb az az összjáték. De nekünk nem egy összjátékban jó csatár kell, arra ott van Benzema. Nekünk egy ziccerbe kerülni képes, és a ziccereket kihasználó csatár kell. Higuáin inkább ez a kategória, mint Aguero. De a legjelesebb képviselők manapság Falcao és Cavani.Ezt nem nagyon értem. Klasszisokkal jobb mint Higuaín
És preferncia szerint ballábas,Ott nem jó Benzema. Nagyon nem jó. Oda sokkal gyorsabb ember kell.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem