benne lehet simán, bár ott van ramires, matic, mikelGéci írta:Azon se lepődnék meg, ha José elvinne a Chelseabe, Khedirát. Nagy kedvence volt
de mu/arsenal/chelsea el fogja vinni, érzemmm
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 26., csütörtök 22:09
benne lehet simán, bár ott van ramires, matic, mikelGéci írta:Azon se lepődnék meg, ha José elvinne a Chelseabe, Khedirát. Nagy kedvence volt
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 26., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 26., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 26., csütörtök 21:57
elég az az egy kh? van Evans, Smalling meg Jones nem? utóbbi kettő is felet ér ott inkább, annyi helyen voltak már nyomatva. én Jonest kezdettől kh-nak "neveltem" volna, bár még mindig fiatal. Rooney helyzetére leszek kíváncsi, Van Gaal lieblingje Van Persie lesz, az tutkóCaraway írta:Herrera kkp, szerintem még igazolunk mellé valakit. Evra hosszabbított egy évvel, ő lesz Shaw cseréje, aki pedig holnap érkezik orvosira. Kéne még egy szélső(Depay), plusz egy KH, és elég jól állna a csapat.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 26., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 26., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. június 26., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 26., csütörtök 21:49
ott vannak, de carrick 33 körül van már, utóbbi meg full átlag..lenne helye a hercegnekrealistahuni írta: Nem hinném. Ott van még Carrick és Cleverley is kp-n.(
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 26., csütörtök 21:46
Nem hinném. Ott van még Carrick és Cleverley is kp-n. Védelmet is be kell tölteni, szélső támadók felől sem állnak túl jól, szóval itt ugrott a Khedira biznisz azt hiszem.Ha még Herrera mellé odaviszik 37ért Khedirát becsinálok
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 26., csütörtök 21:44
ha Illarra megért annyit, akkor Herrera simán. Csak pár meccsen láttam, de bőven jó játékos. a nagy kérdés már csak az lesz, hogy alkalmazkodik a PL légköréhez és a más stílushoz. Ha jól emlékszem már tavaly meg akarták venni, de drágának tartották (nagyot is buktak a bajnokságban megfelelő emberek hiányában). Itt az ideje nagybevásárlást tartani.wxyz írta:Erről a Herrerárol valaki tud valamit? Megér ennyi pénzt?
Büttner már elment "címeket és kupákat nyerni és a BL-ben szerepelni" Dzsudzsákék csapatába.GT37 írta:Kár érte, bíztam benne, hogy Pochettino a Lane-re tudja csábítani. Nagy erősítés lesz a MU-nak Evra és Büttner után. Csóri Soton meg rendesen szét lesz kapkodva.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 26., csütörtök 21:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 26., csütörtök 21:35
Ha még Herrera mellé odaviszik 37ért Khedirát becsinálokGT37 írta: Herrera 36 millió... Hát jó. Nem tartom rossz játékosnak, de ez elég nagy túlzás. Mindenesetre az biztos, hogy a vörösöknek szükségük van még legalább egy középpályásra. Mondjuk egy Herrera-Khedira-Fellaini középpálya ütne.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 26., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 26., csütörtök 18:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 26., csütörtök 18:31
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 26., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 26., csütörtök 18:24
Na de mostmár hivatalosan is leigazolták.h3x0r írta:A hivatalos oldalon azt irjak, hogy elutasitottak a MU 36 millios ajanlatatrealistahuni írta:Ander Herrera-->MU 36 millió euro
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. június 26., csütörtök 12:07
Gondolom mert nem kivásárolták volna, hanem megvették volna. Óriási különbség.realistahuni írta:Nem értem hogyan, elvileg ennyi volt a kivásárlási ára.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 26., csütörtök 11:47
Nem értem hogyan, elvileg ennyi volt a kivásárlási ára.h3x0r írta:A hivatalos oldalon azt irjak, hogy elutasitottak a MU 36 millios ajanlatatrealistahuni írta:Ander Herrera-->MU 36 millió euro
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 26., csütörtök 11:39
Akkor Perez csöröghetne, hogy Khedira ennyiért deal srácokh3x0r írta:A hivatalos oldalon azt irjak, hogy elutasitottak a MU 36 millios ajanlatatrealistahuni írta:Ander Herrera-->MU 36 millió euro
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem