fantasztikus egy ember. nagyon remélem hogy sokáig ő lesz még az elnök. iszom szavait.
és örülök, hogy ennyire fontos neki zidane. :-)
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. május 28., kedd 16:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 28., kedd 14:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 28., kedd 8:05
Látom veled nincs értelme társalogni fórumon. Túl nagy egóval rendelkezel...R.M.C.F írta:![]()
részben?
![]()
rég nevettem ilyen jót. A JM utálata sok embernek elveszi a józan eszét.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 28., kedd 7:48
A csalódottság elégedetlenséget szül, az elégedetlenség aggressziót, és valakin le kell vezetni. Ki lenne erre alkalmasabb, mint a sorsot maga ellen kihívó, az elmúlt 1-2 hónapban a saját megutáltatásáért mindent elkövető Mourinho? Hagyd meg nekik a lehetőséget, hogy Mourinhot hibáztassák. Tehetik, mert 50%-ban Mou a hibás a kialakult helyzetért. Ő a főnök, neki kell megakadályoznia, hogy kikezdjék.Semmi baj nem lenne ha itt csalódottságról beszélnénk,de nem arról van szó
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 28., kedd 6:50
Csak ezt emelem ki, mert a többi részben igaz.
Ezek nem történtek, meg ezért vagyunk csalódottak.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 28., kedd 6:21
Mourinhoval szemben az elvárások sokkal nagyobbak voltak, mint a vakegerekkel szemben. Nem véletlenül. Mou eredményei magukért beszélnek, elvártuk, hogy itt is szállítsa azokat. De Mourinho rengeteg hibát vétett, és sok olyan hibát, aminek az el nem követését, vagy a kijavítását tőle vártuk. Ezek nem történtek, meg ezért vagyunk csalódottak.Ő tett minket újra versenyképessé,topcsapattá.....a hibái ellenére,ami még így is sokkal kevesebb mint az elődeinek.....csak őt nagyítóval nézték,és mivel pökhendi,így ha vétett azonnal csatárláncban szidták.
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. május 28., kedd 1:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 28., kedd 0:41
Csak ezt emelem ki, mert a többi részben igaz.R.M.C.F írta:Lenézitek....leszóljátok.....köpköditek.....tegyétek,mindenkinek meg lehet a maga véleménye......de ezen dolgok miatt nem lesz győztes csapat ez még sokáig. Mert senki sem jó.....a jó sem jó.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 27., hétfő 23:19
Géci írta:Ez hülyeség... Ez kurvára nem Real Madrid edzőhöz méltó viselkedés... 1 olyan edzőt mondj a Real történelmében aki ezt megengedte vagy megengedhette magának!? Vannak benne ferditések, de elég sok igaz is...R.M.C.F írta:Rengeteg túlzó butaságot írnak le......de ez kell a népnek,ezt szeretik....akkor egyék.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 27., hétfő 23:03
A problema az hogy sokan mar mast sem latnak csak Mou hibait...Géci írta:Ez hülyeség... Ez kurvára nem Real Madrid edzőhöz méltó viselkedés... 1 olyan edzőt mondj a Real történelmében aki ezt megengedte vagy megengedhette magának!? Vannak benne ferditések, de elég sok igaz is...R.M.C.F írta:Rengeteg túlzó butaságot írnak le......de ez kell a népnek,ezt szeretik....akkor egyék.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 22:56
Ez hülyeség... Ez kurvára nem Real Madrid edzőhöz méltó viselkedés... 1 olyan edzőt mondj a Real történelmében aki ezt megengedte vagy megengedhette magának!? Vannak benne ferditések, de elég sok igaz is...R.M.C.F írta:Rengeteg túlzó butaságot írnak le......de ez kell a népnek,ezt szeretik....akkor egyék.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 27., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 27., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 19:12
ÉN nem...ettől konkrétabban ezt leírni már nem tudom.De hogy VAN KÖZE a flop szezonhoz,az egész biztos...Nem a felesleges a jó szó erre.....hanem a butaság,az alávalóság.....azok aki JM-t teszik itt mindenért felelősség,egész egyszerűen nem tudják miről beszélnek.

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. május 25., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 20:53
Nem a felesleges a jó szó erre.....hanem a butaság,az alávalóság.....azok aki JM-t teszik itt mindenért felelősség,egész egyszerűen nem tudják miről beszélnek.Én csak arról beszélek, hogy fölösleges MINDENT az ő nyakába varrni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 24., péntek 19:45
Na de én egy szóval nem írtam hogy MINDENRŐL ő tehet... :-)tucsoki írta:Ebből kiindulva, kérdezhetném, minek adunk egyes játékosoknak luxusfizetést, mikor sorsdöntő szituációkban nem képesek 5-10 méterről eltalálni a kaput, 100%-os ziccerben? A lényeg ugyan az. Lényegre térve:
Én csak arról beszélek, hogy fölösleges MINDENT az ő nyakába varrni. Talán azon kellene lassan elgondolkoznia mindenkinek, hogy mi a fenéért nem tudunk semmilyen edzőt megtartani hosszútávon. Valószínűleg a ház táján is van bőven probléma, párra próbáltam a mostani történésekből rávilágítani.

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. május 24., péntek 19:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 24., péntek 19:01
Akkor nem értem,ha ő semmiről sem tehet,akkor minek fizetett neki a klub évi tízegynéhány milliót...Persze, ő cseszte el. Én meg azt írom, hogy HA a csatáraink képesek lettek volna eltalálni a kaput, akkor bejutunk a döntőbe... vagy HA szögletekből veszélyesebbek lettünk volna, akkor döntőzünk...
Nagyon kevesen múlt, lehet HA más taktikát választunk, akkor kérdés nem maradt volna, mert kiesünk...
Ennek semmi értelme........

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. május 24., péntek 18:40
Persze, ő cseszte el. Én meg azt írom, hogy HA a csatáraink képesek lettek volna eltalálni a kaput, akkor bejutunk a döntőbe... vagy HA szögletekből veszélyesebbek lettünk volna, akkor döntőzünk...morientes írta:Van úgy,hogy csak nüanszokon múlik a mennybemenetel,vagy a pokoljárás.Ha BM ellen nem cseszi el tavaly,akkor mennybe ment volta.De elcseszte.Ès az,egyértelműen az ő sara volt,hogy visszaáltunk.Sokan a klasszikusra fogják,hogy ilyen fontos meccseket kellett játszani gyors egymásutánban,de az a helyzet,ha megnyomjuk akkor,nem állunk vissza,akkor döntőt játszunk...Ès akkor meg is lehetett volna a BL serleg.Tudom én hogy nincsen a fociba "HA",de mindenesetre azt a meccset,akkor,a Mou féle beszaritaktika baszarintotta el...Tehát végeredményben nem sokon múlott, hogy nem döntőztünk kétszer is az elmúlt három évben, és pláne nem rajta múlott. Ha pedig döntőztünk volna, mennyivel másképp lenne a megítélése, ugye? De mindegy, a "legrosszabb edző", sokatokkal élve.
Jelenlévő fórumozók: 90 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem