HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 27., péntek 22:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 27., péntek 22:39
szerintem nem akarták beengedni a sport tv-s kommentátort, aztán beszökött a budiba és telefonról lenyomta a meccsetferni írta:még mindig felháborító milyen gyatra minőségű a kommentátor hangja.... és amikor ugye meg is szakadt a kapcsolat... és egy BL Döntőn képesek voltak egy ilyet összehozni.... szánalmas...TBone írta:VB szünet alkalmából, aki még nem unta meg a BL döntőt, az megnézheti a sport1en újra fél 10-től
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 27., péntek 22:19
még mindig felháborító milyen gyatra minőségű a kommentátor hangja.... és amikor ugye meg is szakadt a kapcsolat... és egy BL Döntőn képesek voltak egy ilyet összehozni.... szánalmas...TBone írta:VB szünet alkalmából, aki még nem unta meg a BL döntőt, az megnézheti a sport1en újra fél 10-től
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 27., péntek 21:41
hát ez összességében nem a legjobb kérdés, mert ugye nem mindenki játszott ugyanannyi meccset, de a 2 döntős: Real 10, Atletico is 10et kapott.dzsi91 írta: Egyébként biztos én vagyok nagyon béna, de valaki nem tudja,hogy melyik csapat kapta a legkevesebb gólt a tavalyi bl szezonban? mert mi 10et kaptunk azt tudom és emlékszem ,hogy az Atletico kapott nagyon kevés gólt, de őket meg a döntőben rendesen kitömtük, valami stat-gyűjtő válaszoljon pls.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 27., péntek 21:15
Kétlem ,hogy van olyan aki megunta volnaTBone írta:VB szünet alkalmából, aki még nem unta meg a BL döntőt, az megnézheti a sport1en újra fél 10-től
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. június 27., péntek 21:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 27., péntek 13:14
Mukodik.Anis írta:ez a pdf még működik neked? mert én leszedtem,h3x0r írta:Az UEFA kitette az oldalara, hogy melyik csapatnak mennyi penzt utaltak a BL kapcsan.
de az első oldalon található képet leszámítva full üres az egész.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 27., péntek 12:45
ez a pdf még működik neked? mert én leszedtem,h3x0r írta:Az UEFA kitette az oldalara, hogy melyik csapatnak mennyi penzt utaltak a BL kapcsan.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 26., csütörtök 14:20
A tablazatbol ugy veszem ki, hogy ez a "Market pool" csak a csoportkorre ervenyes, utana fix osszeget adnak mindenkinek.CS0ki írta:Nem volt más francia csapat a kieséses szakaszban, asszem ez is sokat számít. (legalábbis Juve kapcsán még 1-2 éve ezt emlegették. De más is lehet még, mert az olaszok most is jó sok pébnzt kaptak, aztán sehol nem voltak...viszont a TV kozvetites resznel (csoportkor) a PSG hogy a francba kaphatott olyan sokat? erre gondolok:
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. június 26., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 26., csütörtök 13:27
Nem volt más francia csapat a kieséses szakaszban, asszem ez is sokat számít. (legalábbis Juve kapcsán még 1-2 éve ezt emlegették. De más is lehet még, mert az olaszok most is jó sok pébnzt kaptak, aztán sehol nem voltak...viszont a TV kozvetites resznel (csoportkor) a PSG hogy a francba kaphatott olyan sokat? erre gondolok:
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 26., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 18., szerda 17:32
Azert az uefanal is trollkodtak egy kicsit, Khedira es Illarra kezeben a BL serlegBBeno írta:milyen jó ott látni azt a feliratot hogy HOLDERS![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 18., szerda 17:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 18., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 12., csütörtök 11:21
Kedvencem 5:18-nál a síró gyerek
HozzászólásSzerző: ElRamos » 2014. június 11., szerda 18:02
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 6., péntek 23:59
HozzászólásSzerző: MadMatt89 » 2014. június 6., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 5., csütörtök 22:29
Baszki, tényleg, ott olvastam, már beugrott. Tudtam, hogy valahol láttam, de azt hittem, hogy facebookon, de mostmár beugrott, hogy a beszámolódban volt. Köszi szépen, a jelentését értettem volna egyébként is, de köszi a fordítástPipita írta:Na, te tuti nem olvastad a beszámolómat.![]()
![]()
"…Cómo no te voy a querer?
Cómo no te voy a querer?
Si fuiste campeón de Europa,
por DÉCIMA VEZ…”
“Hogy ne szeretnélek?
Hogy ne szeretnélek?
Ha te vagy Európa bajnoka,
Már TIZEDSZERRE”
nagyjából.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem