majd szépen játszotok. szerintem jó kis dolog még beállítani a szerda/szombat meccsnapot így egy napon vannak a meccseitek és nem kell várni, hogy egyesével toljátok a meccseket. pörgősebb lesz.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 29., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 29., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 29., vasárnap 16:21
Én benne lennék igaz nem tudom mennyire lenne haladós, mert nagyon "tökölős" vagyok...KAG írta:Esetleg valaki nem lenne benne egy FM14-es online játékban?
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 29., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 29., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 28., szombat 21:09
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 28., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 28., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. június 26., csütörtök 14:08
bazdmeg, te nem vagy normálisMunki_ írta:úgy érzem hasznos lesz ez a 3 hét felmondási idő.![]()
http://imagerz.com/QBYXDEtvAwMDUQ1MEAVQ
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 26., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: deni » 2014. június 26., csütörtök 12:56
Mi hárman haverokkal a 3DM verziót használtuk. Steamfix fel és simán ment Online isSanti írta:Melyik a stabil 14-ből? Találtam olyan, hogy 3DM. Az jó lesz?
Illetve van még nos_TEAM és Reloaded. Nemtom melyik a jó. Ti melyiket használjátok?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 26., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 26., csütörtök 12:07
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. június 26., csütörtök 10:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 26., csütörtök 10:10
Santi írta:Melyik a stabil 14-ből? Találtam olyan, hogy 3DM. Az jó lesz?
Illetve van még nos_TEAM és Reloaded. Nemtom melyik a jó. Ti melyiket használjátok?
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 26., csütörtök 9:52
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 26., csütörtök 9:31
Igen, már egy ideje megvan, évek óta használom. én csináltam, de nem tagadom, h merítettem innen-onnan. szerintem jól működik, bár a vecsésnél nehezebben fejlődnek a srácok. hiába vannak 4 csillagos edzők, ha az edzéslehetőségek gyérek. most már alakul, azt hiszem már good nálam, és eggyel gyengébb az ifiképzés. http://footballmanager.wikia.com/wiki/T ... facilities.Toti írta:munki
edzéstervet is önállóan hozod létre?
ezért is fontos folyamatosan fejleszteni. nagyon sok pénz egy-egy szint elérése, több millió euro, de.. think big. nyilván vándorkarriernél nem fontos, ám én nem olyan srác vagyok, aki csak egy éjszakára gondol.Note that setting a player's individual training focus to Marking, Positioning or Off the Ball can only be done when training facilities are "Good" or better.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 25., szerda 23:01
meg nem mondom, hogy harmad vagy negyed osztály '12-ben Bury csapata...kezdesz velük????Toti írta:munki
edzéstervet is önállóan hozod létre? úgy gondolom igen és nem töltögeted.![]()
12-vel tolom (még mindig) de felbaszott, mert egy monaconál kezdett karrier után (még 2.osztály..) 1év várakozást követően elmentem a betishez (megnem mondom milyen évet írtunk) nyáron, akik akkor 16. helyen épp hogy bentmaradtak. majd első évemben 2. helyig vittem őket a bajnokságban + kupadöntő a real ellen ahol kikaptunk.
nyáron beszereztem benzemát () erre töltöm be a mentést és szotyi. mindenféle hiba, megpróbáltam mindent amit csak lehetett, de annak annyi. most majd az igazolásfrissítéssel ugyanúgy a '12vel kezdek egyet vmi harmadosztályú csapatnál. betisnél összerakott taktikám nagyon adta, átviszem oda.
angol harmadosztályra gondoltam.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 25., szerda 21:13
És a 13-hoz is van update, királyság!Toti írta:fm12-höz transfer updates
magamnak tettem be a linket, mert nem otthon vok, h megtaláljam majd később. :Đ
folytassátok.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 25., szerda 21:10
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem