A triplázós jóslatom majdnem bejött, remélem ez jobban sül el :ĐA profeta szoljon beloled

VB - 2014
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2014
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A profeta szoljon beloled. Megertem mar par nemet francia osszecsapast, de mindig a szerencsesebb nemetek mentek tovabb.Realista24 írta:Én mondjuk teszek a csoportokra magasról, van, aki könnyű csoportban is szenved és kiesik, van aki a nehezet is simán veszi. Kolumbia bőven veszélyes lehet, ahogy a görögök is a sajátos (Ezektől függetlenül, ha nekem is kell hármat mondanom, franciák, brazilok és kolumbia (tudom, gyenge csoportból)) focijukkal.
Ha összejön a francia-német, az meredek lesz és a németek fognak sírni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
hogy ne csak butak legyenek hanem legyen egy okos isnmate írta:Jó ez az elefántcsontparti játékvezető négyes, de szerintem van egy kakukktojás.
a csere csapat pedig szukseges... hosszu meg az ut a dontoig. 3:1 less, benzema, griezman es a csere Zsiru
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
shaqiri bazd
én is csatlakozok már hozzátok, a házigazdákon kívül a franciák és kolumbia aki a saját erősorrendemben elől van. de egy mc menü pluszba a mai napig tartom a brazilok nem nyerik meg úgyhogy valakinek le kell győzni majd őket

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ahogy Veber Gyuri is?R.M.C.F írta:Szanyó karesz ellen toltam pár teremtornát.....ritka képzett,és teremben nagyon ügyes labdarúgó.
Hol kaposvaron?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Na úgy látom ma is alázás lesz,ha hamar jön a gól.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyetértek. Pedig ez lehetett volna/lehetne a németek vb-je, de ott is koncepcióbeli hibák vannak, meg állománybeliek is részben. Franciáknál viszont majd minden passzol most.Realista24 írta: Ha összejön a francia-német, az meredek lesz és a németek fognak sírni.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én mondjuk teszek a csoportokra magasról, van, aki könnyű csoportban is szenved és kiesik, van aki a nehezet is simán veszi. Kolumbia bőven veszélyes lehet, ahogy a görögök is a sajátos (Ezektől függetlenül, ha nekem is kell hármat mondanom, franciák, brazilok és kolumbia (tudom, gyenge csoportból)

Ha összejön a francia-német, az meredek lesz és a németek fognak sírni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Van aki Svájcot néz ? Erősen gondolkozok
Ez a csere csapat meg mindig is hülyeség nem értem ....

Ez a csere csapat meg mindig is hülyeség nem értem ....
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó ez az elefántcsontparti játékvezető négyes, de szerintem van egy kakukktojás.
- ziro4vr
Franciákat (nem tudom mi lesz ma) mondhatjuk a csoportkör legígéretesebb csapatának, de az egyenes kieséses szakasz más lesz, ott nálam necces hogy mire mennek. Bár ilyen szempontból ideális lehet egy németek elleni meccs, ott két hasonló betegségben (csak a betegség ellentétes oldalairól) szenvedő csapat közül az egyik túlléphet azon és akár.. A házigazdáknál a gondot én nem fredben látom elsősorban, mert a gólok fognak jönni, hanem hogy a kp lyukas, Oscar és Paulinho együtt kritikus már, Argentína meg szintén nem bírja el, hogy Kun és Higuain egyszerre gyenge elöl, hátra meg nem vállalnak semmit.Realista24 írta:Hát, ha ma este nyernek a franciák, akkor mondhatjuk dominánsnak őket, ahogy a házigazdákat és az argentinokat is szerintem.nincsen meg az az 1-2(-3) domináns csapat, akik voltak korábban a tornákon, vagy amennyit vártak esetleg.
Ezektől függetlenül, ha nekem is kell hármat mondanom, franciák, brazilok és kolumbia (tudom, gyenge csoportból)
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Digne-re leszek kíváncsi. Nagy tehetség a gyerek.
Ja, meg hát Griezmann

Benzema meg....
Allez les Bleus!

Ja, meg hát Griezmann

Benzema meg....

Allez les Bleus!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az elsõ francia meccs lesz ez, amelyet teljes egészében követni tudok/fogok, remélem nem kell csalódnom, és ma is alkotni fog Karim. Griezzmann is kezdõ, mutassátok a maxot!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- ikarus93
Portugálok, ha bejutnak valahogy(remélem) a legjobb 16-ba, akkor nekik is simán lehet keresni valójuk. Nem írnám még le őket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, ha ma este nyernek a franciák, akkor mondhatjuk dominánsnak őket, ahogy a házigazdákat és az argentinokat is szerintem.nincsen meg az az 1-2(-3) domináns csapat, akik voltak korábban a tornákon, vagy amennyit vártak esetleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De amikor a gondolatait kell összeszedni az nehezen megyR.M.C.F írta:Szanyó karesz ellen toltam pár teremtornát.....ritka képzett,és teremben nagyon ügyes labdarúgó.

- ziro4vr
Tudtak volna, de hát láttuk mi volt. Mind a három csapatnál rossz volt a koncepció. Prandelli le is mondott, VDB nem fog, az eredményei, a neve megmenti, szerintem az újjáépítésre alkalmatlan lesz, majd meglátjuk. Hodgsont olyan nagyon nem is lehet hibáztatni, nagyjából jó csapatot rakott össze, keret szinten mindenképp, kezdő szinten már necces, egyszerűen csak lúzerek.Realista24 írta: Nekem ne mondja senki, hogy a "nagyok" ne tudtak volna más csapatokat összerakni, pihentebb játékosokat vinni, nem pedig ragaszkodni a nevekhez, mint a spanyolok, olaszok vagy éppen az angolok. A múltból nem lehet megélni.
Ha nem is a kevésbé gyenge megfogalmazás a jó, de a lényeg, hogy mindegyik csapatnak megvan a maga baja, nincsen meg az az 1-2(-3) domináns csapat, akik voltak korábban a tornákon, vagy amennyit vártak esetleg.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szanyó karesz ellen toltam pár teremtornát.....ritka képzett,és teremben nagyon ügyes labdarúgó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikarus93
Tegnap egy légy rászállt a tévé képernyőjére miközbe Samarassal kicsi a rakást játszottak a görögök.ziro4vr írta: tényleg, mi a helyzet az állatokkal? van valami megbízható rtl-szintű telejósdás?

isteni jel ?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. június 25., szerda 21:49-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyen nincs, hogy kevésbé rosszak.ahogy írták többen is, amilyen formában vannak a klasszikus nagy csapatok, konkrétan nem a legjobbak, hanem a legkevésbé rosszak jutnak be, és szerintem nem lenne "kurva nagy szégyen", ha ezek az argentinok lennének.
Vagy akkor minek a vb?
Nekem ne mondja senki, hogy a "nagyok" ne tudtak volna más csapatokat összerakni, pihentebb játékosokat vinni, nem pedig ragaszkodni a nevekhez, mint a spanyolok, olaszok vagy éppen az angolok. A múltból nem lehet megélni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema