Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
@numberone1:
Abban teljesen igazad van,hogy Perez az első elnöksége alatt nagyon elszúrta az igazolásokat.
A példáid viszont nagyon rosszak.
McManaman karrierje 2002- ben érdemben véget ért, egy Solari elé került a sorban.
Seedorf sorsa már Perez érkezése előtt eldőlt. Összeveszett az akkori elnökkel, Sanzzal és két egymást követő edzővel (Heynckes, Toschak) is.
Makelele pedig a saját hülyesége miatt távozott.Perez azt szúrta el nagyon, hogy nem pótolta (Xabi Alonso, 2004).
Abban teljesen igazad van,hogy Perez az első elnöksége alatt nagyon elszúrta az igazolásokat.
A példáid viszont nagyon rosszak.
McManaman karrierje 2002- ben érdemben véget ért, egy Solari elé került a sorban.
Seedorf sorsa már Perez érkezése előtt eldőlt. Összeveszett az akkori elnökkel, Sanzzal és két egymást követő edzővel (Heynckes, Toschak) is.
Makelele pedig a saját hülyesége miatt távozott.Perez azt szúrta el nagyon, hogy nem pótolta (Xabi Alonso, 2004).
Addig rendben van, hogy ráfér a MU-ra az erősítés, de remélem nem akarunk első számú BL esélyeseket faragni belőlük... (BL :-D ).h3x0r írta:Nagyon ugy nez ki, hogy Ander Herrera (Bilbao) az MU-ban folytatja. Julius 1-ig 35 millio a kivasarlasi ara, utana 40 millio.
Azert remelem hogy ennek ellenere Khedira is kell majd nekik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
mindenhova és mindenkinek kell Khedira. csak a játékostemető madridban nem tudott kibontakozni a hercegh3x0r írta:Nagyon ugy nez ki, hogy Ander Herrera (Bilbao) az MU-ban folytatja. Julius 1-ig 35 millio a kivasarlasi ara, utana 40 millio.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Nagyon ugy nez ki, hogy Ander Herrera (Bilbao) az MU-ban folytatja. Julius 1-ig 35 millio a kivasarlasi ara, utana 40 millio.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerinjol dontott. Ha elso szamu akar lenni, akkor minnel elobb fel kell epitenie magat. Ancelotti mellett mar el is kezte, es bele szagolhatott, milyen edzokent atelni egy BL dontot(megha masod edzokent is tette). Most egy junior csapattal gyakorolhat uj elemeket, kivalaszthat jatekosokat, gyakorolhatja pszichologiai felkeszitest(Benzemaval mar van gyakorlata
) + vannak elvarasok vissza kell juttatnia a csapatot masod osztalyba.
Vki emlitette Seedorfot, szerintem is jo lenne, van madridi kotodese, van kis tapasztalata, de van hova fejlodni. Dolgozott mar Ancelottival ismerik egymast.
kicsit mas.
Off:
Seedorfrol jutott eszembe, kis nosztalgia.....
Ha Pereznek nem borul el az agya es megtart olyan embereket akikre hosszutavon is szamithatott volna, most nem a 10. hanem a 12. v 13. BL gyozelmet unnepelhettuk volna. Kevesebb galaktikus igazolast hajtott volna vegbe, eleg lett volna Zizou, Figo es Ronaldo. Megtartotta volna Seedorfot, Mcmanamant es Makelelet, olyan csapat johetett volna ossze.....
-------------Casillas-----------
Salgado-Hierro-Helguera-RC
------------Makelele-----------
----MacManaman--Seedorf--
--Figo----------------Zidane--
----------Ronaldo-------------
Milyen kozeppalya johetett volna ossze, ha Pereznek nem gurul el a gyogyszere.

Vki emlitette Seedorfot, szerintem is jo lenne, van madridi kotodese, van kis tapasztalata, de van hova fejlodni. Dolgozott mar Ancelottival ismerik egymast.
kicsit mas.
Off:
Seedorfrol jutott eszembe, kis nosztalgia.....
Ha Pereznek nem borul el az agya es megtart olyan embereket akikre hosszutavon is szamithatott volna, most nem a 10. hanem a 12. v 13. BL gyozelmet unnepelhettuk volna. Kevesebb galaktikus igazolast hajtott volna vegbe, eleg lett volna Zizou, Figo es Ronaldo. Megtartotta volna Seedorfot, Mcmanamant es Makelelet, olyan csapat johetett volna ossze.....
-------------Casillas-----------
Salgado-Hierro-Helguera-RC
------------Makelele-----------
----MacManaman--Seedorf--
--Figo----------------Zidane--
----------Ronaldo-------------

Milyen kozeppalya johetett volna ossze, ha Pereznek nem gurul el a gyogyszere.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Semmi váratlan dolog nem történt. Miután kinevezték Carlo asszisztensének, már akkor is az volt a célkitűzés, hogy egyszer majd Zizou váltja őt a padon. Be kell járni a szamárlétrát (nem úgy mint Seedorf), a helyére pedig megfelelő embert hozni. Egy újabb "ikon" (pl. Ronaldo) nem teljesen biztos hogy okos döntés, oké, a jó hangulat garantált lenne, viszont a játékosok nem 100% hogy olyan komolyan tudnák venni, ha szezon végén úgyis lécel (arról nem beszélve, hogy bár minden tisztelettel, de nem feltétlenül lehet minden legenda jó pedagógus). Én egy olyan embert várok aki dolgozott már együtt Carlo-val, megtudja teremteni a szükséges stabilitást, hozzáadja azt a pluszt, amit Zizou is, csak a maga módján.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Zizu jól döntött, nem kell elsietni semmit. Kipróbálja milyen a b csapat, visszahozza őket a másodosztályba. Akkor meglássuk CA mit szeretne, és annak fényében mehetne Zizu olyan csapathoz ahol már komolyabb meccsek is kinézhetnek, majd természetesen vissza madridba.
A helyére, ötletem sincs kit hoznák, Cannavaroról volt régebben valami hír, nem lenne rossz. Mindenképp olyan kell aki játékosként is nagy volt
A helyére, ötletem sincs kit hoznák, Cannavaroról volt régebben valami hír, nem lenne rossz. Mindenképp olyan kell aki játékosként is nagy volt
de azt se lehet elvárni Zidanetól, hogy évekig ott üljön a Real padján és segítse Ancelottit, teljesen érthető, hogy kicsit több feladatot akart, örüljünk neki, hogy 1 évig ott volt Ancelotti mellett és rengeteg segített neki is és a csapatnak is, mert ezekben biztos vagyok... nem véletlen, hogy 12 év után ez a BL győzelem pont most jött össze... pont összejöttek a dolgok és Zidane is ennek az egyik fontos alapköve volt.
én se örülök ennek, de ez van...
legalább a csapat közelében lesz így is valamelyest, nézzük a pozitív oldalát
én se örülök ennek, de ez van...

legalább a csapat közelében lesz így is valamelyest, nézzük a pozitív oldalát

kell egy madridi legenda, aki emberileg is megfelel és edzői pályára készül vagy annak az elején jár?
http://futebolthoughts.files.wordpress. ... carlos.jpg

http://futebolthoughts.files.wordpress. ... carlos.jpg
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
túl széprm222 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2345375
bárcsak..

egyébként simán lehet, hogy odamegy, de ennyit nem kapunk érte szerintem
Nem illik.
Nem örülök, hogy Zidane nem lesz ott....

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Zidanehoz hasonlót nehéz lesz találni. (nem is fogunk, mert nincs)Realista24 írta:Morientes távozott, meg azért na. nézzük már meg Zidanehoz képest ki Morientes.rm222 írta:Morientes-t vagy Gutit-t mondanám mind a kettő házon belül egyszerűen megoldható.
guti-u12
morientes-u17
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Morientes távozott, meg azért na. nézzük már meg Zidanehoz képest ki Morientes.rm222 írta:Morientes-t vagy Gutit-t mondanám mind a kettő házon belül egyszerűen megoldható.
guti-u12
morientes-u17

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Par eve azt nyilatkozta, hogy nem akar edzo lenni. Szerintem az UEFA-nal fog valamilyen tisztseget betolteni. Ha jol tudom most is az UEFA egyik nagykovete. Foleg ha azt nezzuk, hogy 5 nyelven is beszel (portugal, spanyol, angol, olasz es francia), ezt azert siman kihasznalhatja.csabi87 írta:Figohoz mit szólnátok?
Szerintem jó lenne ő is Ancelotti mellé.
Szerintem ez elorelepes neki. Azert csak nem ugyan az, amikor van egy fonokod, akinek elmondod az otleteidet, tanacsaidat, persze emellett elvegzed a sajat dolgodat is, de a felelosseg ot terheli vagy az, amikor van egy sajat csapatod, ahol meghallgatsz masokat is, de te dontessz a fontos kerdesekrol.CS0ki írta:Én sem látom azt, hogy Zidane-nak ez előrelépés lenne, de ki tudja. Gondolom Zidane-nak is kényelmesebb azért valamilyen szermpontból a városban maradni, illetve a klubnál. A madridot ismerve, ha most jönne egy gyengébb szezon, kivágnák ancelottit, és akkor Zidane kéznél lesz!
Meg azert kenyelem szempontjabol se mindegy, hogy csak Madridban van a csaladja, a gyerekei ott fociznak.
Morientes-t vagy Gutit-t mondanám mind a kettő házon belül egyszerűen megoldható.
guti-u12
morientes-u17
guti-u12
morientes-u17
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rm222 2014. június 25., szerda 13:36-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha már Madridban marad azért remélem nem csak ennyi lesz közöttük a kapcsolattartás.Realista24 írta:Napi szintű kommunikáció volt köztük, egyfajta pszichológus. Ezt pár telefonnal, meg udvarias hellóval nem lehet pótolni.

Én sem látom azt, hogy Zidane-nak ez előrelépés lenne, de ki tudja. Gondolom Zidane-nak is kényelmesebb azért valamilyen szermpontból a városban maradni, illetve a klubnál. A madridot ismerve, ha most jönne egy gyengébb szezon, kivágnák ancelottit, és akkor Zidane kéznél lesz!

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem tudom Figónak mennyire vannak edzői ambíciói. Inkább Seedorf. A milánói megégés után jól jönne neki a tapasztalatszerzés Carlo mellett. A veretes játékosmúltja és a madridi kötődés is adott. No meg ugye az edzői ambíció.csabi87 írta:Figohoz mit szólnátok?
Szerintem jó lenne ő is Ancelotti mellé.
Vagy lehet,hogy Clementel ketten maradnak.