VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 25., szerda 16:55

nem hiszem el hogy a görögök bemakkolták... :vivo:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 25., szerda 16:28

ziro4vr írta: lassan indokolt lesz a váll/nyakvédő, esetleg fokhagymával bekenik magukat mikor ellene játszanak
Vagy szájkosár kötelező lenne, különben nem játszhat... :mrgreen: :lol: :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 25., szerda 15:58

Realista24 írta:Így már érthető minden
https://pbs.twimg.com/media/Bq-KnGWIcAAQgug.jpg:large
Konföderációs kupa még 2013-ból, akkor nem sikerült, most pótolta.
lassan indokolt lesz a váll/nyakvédő, esetleg fokhagymával bekenik magukat mikor ellene játszanak
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 15:55

Így már érthető minden
https://pbs.twimg.com/media/Bq-KnGWIcAAQgug.jpg:large
Konföderációs kupa még 2013-ból, akkor nem sikerült, most pótolta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 15:23

sentry írta:
Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet. A maximum a két év.
Csöppet sem sajnálom. Pepe van beállítva vadállatnak - hozzáteszem nem teljesen jogtalanul, de azért na... - mikor egyszer igazította meg Casquero mezét a földön, addig Suáreznél meg el van intézve egy legyintéssel, hogy "jó hát de k:rvajó játékos". Pepe meg k:rvajó védő, még is szét van kapva.... Harapni, háromszor...... nem is tudom ez mekkora elmebaj már. Ezt tényleg kezelni kell, viccen kívül.
Nem ez a félelmetes, hanem az ahogy nyilatkozott róla. "Nem történt semmi. Ez benne van a játékban..." - jah, nála, egyedül :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 25., szerda 15:22

Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet. A maximum a két év.
Csöppet sem sajnálom. Pepe van beállítva vadállatnak - hozzáteszem nem teljesen jogtalanul, de azért na... - mikor egyszer igazította meg Casquero mezét a földön, addig Suáreznél meg el van intézve egy legyintéssel, hogy "jó hát de k:rvajó játékos". Pepe meg k:rvajó védő, még is szét van kapva.... Harapni, háromszor...... nem is tudom ez mekkora elmebaj már. Ezt tényleg kezelni kell, viccen kívül.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 15:21

Igen, de valahol láttam, vagy itt olvastam hogy a Poolnál be vannak fosva. Nem tudom a FIFA hatáskörébe mik tartoznak bele, de talán többszöri kihágás után akár a klubmeccsektől is eltilthatnák. Szerintem már van azon a szinten a szitu. Persze a jogi háttér a kérdés.
Én írtam, de továbbra sem értem, hogy miért aggódnak (ha egyáltalán a büntetés miatt aggódnak). Mert ez FIFA esemény, a BL és angol bajnokság meg az UEFA alá tartozik.
Maximum azért parázhatnak, hogy nem 100 milliót kapnak érte csak 80at.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 25., szerda 15:20

Realista24 írta:
realfan91 írta:Az lenne a vicc, hogy eltiltanák Suarezt évekre, és emiatt nem jönne hozzánk. :D Kicsit mák, hogy még időben lett eltiltva, időben csinálta ezt újra. Vicces lett volna, ha kiperkálunk érte 100 milliót és itt csinálja ezt meg. Egy kls fejbeb*szarintás ez perezéknek, hogy gondolkodjanak máskor esetleg.
Válogatott vs klubcsapat :)
Igen, de valahol láttam, vagy itt olvastam hogy a Poolnál be vannak fosva. Nem tudom a FIFA hatáskörébe mik tartoznak bele, de talán többszöri kihágás után akár a klubmeccsektől is eltilthatnák. Szerintem már van azon a szinten a szitu. Persze a jogi háttér a kérdés.
Realfan: hoofoot
Köszi :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 25., szerda 15:07

Jolvan rohadjatok meg, nem jovok tobbet :'(

Realfan: hoofoot

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 25., szerda 15:01

Géci írta:Nálam eddig Benzema az, és az is lesz szerintem :) ! Amùgy maximálisan adom Kerlon szavait! :)
szerintem is benzema eddig talán a legjobb, de ha a brazilok csoportját lehúzzátok, hát a franciáké még könnyebb.
most ha például arányosan nézzük, campbell mekkorát játszik már, a kis costa rica meg is nyerte a nem gyenge csoportját, vagy dempsey is húzza az utolsónak várt usa szekerét a továbbjutás felé egy olyan erős csoportban.

azért majd az egyenes kieséses szakaszban már jobban meg lehet ezt ítélni.

Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet.
szépen elintézte a vébéjét. :agree:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 14:58

realfan91 írta:Az lenne a vicc, hogy eltiltanák Suarezt évekre, és emiatt nem jönne hozzánk. :D Kicsit mák, hogy még időben lett eltiltva, időben csinálta ezt újra. Vicces lett volna, ha kiperkálunk érte 100 milliót és itt csinálja ezt meg. Egy kls fejbeb*szarintás ez perezéknek, hogy gondolkodjanak máskor esetleg.
Válogatott vs klubcsapat :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 25., szerda 14:57

Az lenne a vicc, hogy eltiltanák Suarezt évekre, és emiatt nem jönne hozzánk. :D Kicsit mák, hogy még időben lett eltiltva, időben csinálta ezt újra. Vicces lett volna, ha kiperkálunk érte 100 milliót és itt csinálja ezt meg. Egy kis fejbeb*szarintás ez Perezéknek, hogy gondolkodjanak máskor esetleg.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 25., szerda 14:55

Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet.
Én nem hiszem el ,h valaki ekkora barom. Tudja ,h mi jár érte, de azért is meg kell harapnia valakit. Szóval már őt sem láthatjuk, elszúrta magának és az országának a VB-t.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 14:54

Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet. A maximum a két év.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 25., szerda 14:49

MyStiQ írta:
Barmelyik valogatott kezdojebe beferne Yaya, Neymar mar nem biztos. :hmmm:
Szerintem nagyot akartál mondani, így kénytelen vagyok példákat kérni Tőled. Neymar melyik válogatottba nem férne be jelenleg?
A hollandba, 2 csatarral jatszanak mind a ket posztra megvannak. Nemetek talan. De azert irtam , h nem biztos talan, talan mindegyikbe be ferne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 25., szerda 14:48

Nálam eddig Benzema az, és az is lesz szerintem :) ! Amùgy maximálisan adom Kerlon szavait! :)

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 25., szerda 14:45

Kerlon írta:Mi volt benne erős? A horvátok csak a nevük miatt voltak erősek, de egy null kilométeres edzőjük volt. Utána meg egy leharcolt lélektelen kamerunt vertek meg a brazilok. Az A csoportból csak Mexikó volt az üde színfolt.

De mostantól meg lehet mutatni, hogy mekkora fasza gyerek, kezdhetik is egy Mexikóhoz hasonló focit játszó Chilével. Amúgy szépen mutat a 4 gól és vitathatatlan, nekem nem a teljesítményével van gondom, hanem egyszerűen unszimpatikus is olyan körbenyalást kap, ami indokolatlan még.
Én se csípem, mert szerintem beképzelt, egosita és még színész is. De szerintem idáig a VB játékosa.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 25., szerda 14:43

volt írta:
alexoxladjackoxi írta:Jackson Martinezt pedig egyértelműen nyomatni kéne Rodriguez helyett.
te most viccelsz? :lol: :lol: Rodriguez a legjobb kolumbiai játékos, egyébként irányító. Martinez meg csatár. Gutierrez helyén kell őt nyomatni.
Bocs, bocs, bocs! :lol: Mindig kimegy a fejemből a neve, ezért Rodriguezt mondok Gutierez helyett.

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 25., szerda 14:36

Meccs összefoglaló videókra van valami jó hely? youtube-on csak fosokat találni.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 25., szerda 14:33

Csabi írta:http://9gag.com/gag/aOqMLn6?ref=android.s

Neeeeeeeeeeeeee :DDDDF
olyat is lehet rakni, hogy berohan egy csirke a pályára meg stb..mindenre lehet fogadni néhány irodánál... egy forintra 909 000-et lehet nyerni, mindössze annyinak kell összejönnie, hogy az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki címet nyerjen, a szövetségi kapitányt David Beckhamnek hívják, a győztes gólt legidősebb fia, Brooklyn Beckham szerezze, és Romeo Beckham álljon be csereként. Egyébként ugyanilyen oddsszal kínálta az iroda, hogy 2014. március 21-én egy aszteroida telibe kapja bolygónkat, és megsemmisíti a földi életet. Ha bejött volna, akkor úgysem kellett volna kifizetni...
és
emlékszem, anno egy angol sportfogadó arra rakott, hogy Xabi Alonso egyszer saját térfeléről szerez gólt a Liverpool színeiben, ezért egy fogadóirodánál 200 fontot tett erre az eshetőségre 2005 júniusában. A csávó egyrészt megfigyelte, hogy a spanyol középpályás rendszeresen próbálkozik átemelésekkel távolról, másrészt állítása szerint megálmodta az esetet. A spanyol középpályás bő fél évvel később a Luton Town elleni FA-kupa-meccsen meg is nyerte neki a fogadást, a felezővonalon túlról talált be az utolsó másodpercekben, így a fogadó mehetett a kasszához – 25 ezer fontot nyert.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: